PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. AV YABAN HAYATI SEMPOZYUMU ÇOK ÜMİTLENDİRDİ!!

ismail talay
22.Nisan.2008, 09:39
sevgili arkdaşlar bir coğunuzun bildiği gibi gectiğimiz gün antalya da, 1. av yaban hayatı sempozyumu yapıldı.bana göre cok ta başarılı gecti.
http://img509.imageshack.us/img509/6760/sempozyum1ub2.jpg

av yaban hayatı daire başkanı Yaşar TÜRKLEŞ ; avcıları sevindirecek çok önemli ip uçları verdi.TÜRKLEŞ sonrasında TAF federasyon başkanı Aral ALİŞ ; avcıları birlikteliğe cağırdı ve şu çağrıyı yaptı;,

''türkiyede tek federasyon var o da , devletin fedarasyonu, federasyon yeni bir yapılanmaya gidiyor avcılığa ve avcıya daha cok önem verilecek, b,z avcıları kucaklamaya hazırız, onların dertlerini sorunlarını cözmek için bu sempozyum yapılıyor, bu ilk bundan sonrada bu sempozyumlar devam edecek.''

http://img509.imageshack.us/img509/9828/sepozyum2gj7.jpg

bu güzel sempozyumun hepimize hayırlı olmasını diliyor federasyonun calışmalarını dikkatle takip ediyor. başarılar diliyorum.

22.Nisan.2008, 10:19
Her şey çok güzeldi, ülkemizin dört bir yanından gelen avcı kardeşlerimizle beraber olduk ,tanıştık kaynaştık bu bile çok önemli bir gelişme. Bilmediğimiz bir çok konunun açığa kavuştuğunu gördük ,sıkıntıları olanlar onları gidermenin yollarını öğrendi . Bu konularda Av Yaban hayatı dairesi Başkanı Yaşar Türkleş ve yardımcısı Celal ACAR beyin çok yardımları oldu.Kendilerine ülkem avcıları adına teşekkür ediyorum. Bu sempozyumu baltalamak isteyenlerde vardı ama bunca güzellikten sonra bunları yazmak hoş olmasa gerek diye düşünüyorum.
Bu Sempozyumunun yapılmasında Emeği geçen Başta Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı L.Aral ALİŞ ve ekibine , AV&DOĞA dergisi sahibi Kamil ÜÇBAŞ'a , SAYHAD Başkanı Ali YÜCEL ve ekibine ve tüm emeği geçenlere teşekkürler ediyorum.

MEHMET KANDAK
22.Nisan.2008, 15:08
mustafa abicim emeklerin için biz sana teşekkür ederiz...sağolasın.

Mustafa ÇİL
22.Nisan.2008, 18:55
teşekkürler başkanım
avcı için uğraşan gerçek avcıdır

24.Nisan.2008, 05:12
Ben teşekkür ederim arkadaşlar , gerçekten oradaki her şey çok güzeldi, ülkemin dört bir yanından gelen bine yakın avcı birbirleriyle tanıştı kaynaştı, bu çok güzel bir olgu inşallah devamı gelecek, Bu birlikteliğin devam etmesi ümidiyle herkese rasgele.

mehmet fatih AKILLI
24.Nisan.2008, 06:10
emek verdiğiniz için teşekkürler...bir avcıyı ancak bir avcı anlar

24.Nisan.2008, 09:28
Çok doğru Fatih kardeşim, avcının derdinden avcı anlar.

selamlar

24.Nisan.2008, 11:21
Tesbitlerin çok doğru sevgili Orçun , bizlerinde istekleri yıllardan beri yazdığımızx yazılarımızda hep beraber olmaktı.

Ama görüyorsun !..

Bu vatan , Bu Doğa , bu avlar bizim , onları korumak ta bizlerin olsa gerek ...

fatih demircan
24.Nisan.2008, 12:02
walla ne yalan söölim benim pek te ümidim yok avcıyı oyalayıp duruyorlar ortada kesin alınmış kararlar görmedikçe ikna olmam.herkes harçlarını düzgün ödesin diye sezon yaklaşırken bir takım söylentiler çıkarıyorlar avcıyı sömürdükten sonra da herşey unutuluyor.ben halen daha federasyonun aldığı kararların avcıyı illegal avcılığa ittiğini düşünüyorum madem bizden bir bedel alıyorlar gerekli hizmetide vermeleri lazım ama avcı karşısında bir muhattap bile bulamıyor....

24.Nisan.2008, 13:43
Sevgili Fatih Demircan kardeşim
Yazının başında değindiğin gibi avcıyı oyalamaları çok doğru bir tesbit. Ama bazı şeyler yanlış oluyor diye biz avcılar mücadeleden yılmamalıyız.Federasyonun avcılar aleyhine alınan kararlarda en ufak bir payı yok. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanımız L.Aral ALİŞ 'in göreve geldiği günden geçen bu zamana kadar kendileri hep biz avcıların safhında yer aldılar. Bu geçen son 3 yılın Merkez Av Komisyonu Toplantılarında da böyleydi bundan sonrada böyle olacak. Bunu her avcı dostun bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Avcılardan Alınan bedeller Çevre ve Orman ve Maliye Bakanlığına gidiyor.
Saygı ve Sevgilerimle