PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 ayı geçmiş sezona hazır av köpeği arıyorum(Bursa ve yakın iller)

sezeryldrm
03.Ağustos.2013, 14:02
A veya B secereli pointer veya kurzhaar arıyorum.Aldıktan sonra yüzümüzü güldürecek fiyatı uçuk olmayan bir köpek arıyorum lütfen iletişime geçin.

çetin ekren
03.Ağustos.2013, 14:24
A veya B secereli pointer veya kurzhaar arıyorum.Aldıktan sonra yüzümüzü güldürecek fiyatı uçuk olmayan bir köpek arıyorum lütfen iletişime geçin.

sezer kardeşim merhabalar...
umarım aradığınızı en kısa zamanda bulursunuz...ama öncelikle site yönetimi ve değerli üyeler olarak buraya gelen avcı kardeşimizi tanımak,tanışmak isteriz...
yaşınız kaç,ne avlarını seversiniz,mesela neden kurzhaar neden başka bir cins köpek değil...
gibi muhabbete vesile olabilecek yönlerinizi öğrenip bugüne kadar süregelen avcılık kültürümüzde sizler gibi yurdumuzun her yerinde bir avcı dost,kardeş edinmek isteriz...
umarım bizlere bu konuda yardımcı olursunuz...
hemde avkolik.net herşeyden önce dostluk sitesi olduğundan yeni üyelerimiz yukarıda belirttiğim yakınlaşmaları yapmadan hemen konuya giriş yapılınca pek akadaşlar tarafından dikaate alınmıyor...belkide bunlar yapılırsa aradığınız şeye ulaşmanın en kestirme yolunu bulmuş olacaksınız...umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...
günün bu saati ramazanın en keskin saatleri arasında...saçmalayabilirim belki şimdiden özür dilerim...