Orijinalini görmek için tıklayınız : TANIŞMA
SELAMUN ALEYKUM ABİLERİM ÖNCELİKLE RAMAZAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN BEN MEHMET KISALAR BİLECİK SÖGÜTTE OTURUYORUM DAHA ÖNCELERİ BU SİTENİN ÜYESİYDİM AMA İBRAHİM ÖZEL ABİMLE TATSIZ BİR OLAY YAŞADIK PROBLEMLER OLDU BEN ASKERE GİTTİM GELDİM İBRAHİM ABİM TANIR BENİ BEN İBRAHİM ABİME VE TÜM AVKOLİK ÜYELERİNE ÖZÜR DİLİYORUM TEKRAR ARANIZA ALIP BERABER DEVAM ETMEYE KABUL EDERMİSİNİZ ?
çetin ekren
10.Ağustos.2013, 18:54
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldin...banada hiç yabancı gelmedin...
seninde bayramını kutlarız...
özür dilemen erdemliktir...eminim komutanda seni affetmiştir...
aramıza hoşgeldin...
Yıldıray İNCE
10.Ağustos.2013, 20:09
Mehmet kardeşim aramıza hoş geldin Komutanım da seni affetmiştir seninde bayramın kutlu olsun..........
ibrahim ozel
10.Ağustos.2013, 23:34
Kardeşim gönlün rahat olsun ismini hatırladım ama olayı inan unutmuşum, hatırlatmana bile gerek yok, sen küçüklük yaptıktan sonra bizim büyüklük yapmamamız eşşeklik olur, aileye tekrardan hoş geldin, paylaşımlarını bekliyorum kardeşim
imported_avkolik
11.Ağustos.2013, 07:49
Maşallah diyorum tüm kalbimle :) Mehmet kardesim erdem gösterip özrünü beyan etmiş, komutanda altta kalmamış. Mehmet kardesim aramıza tekrardan hoşgeldin. Muhabbete bekleriz :)
Bu arada eski üyeliğini hatırlıyorsan ya bulup onuaktif edelim ya da onu komple iptal edelim…
ÖNCELİKLE HAPİNİZE VE BÜTÜN AVKOLİK AİLESİNE COK TEŞEKÜR EDERİM ÖZÜRÜMÜ KABUL ETTİGİNİZ İÇİN GERCEKTEN COK MUTLU OLDUM KOMUTANIMA SONSUZ TEŞEKÜRLER DİLERİM HOŞBULDUK SAOLUN ALİ ABİM ESKİ ÜYELMİDE GERCEKTEN HİÇ ATIRLAMIYORUM MSN ADRESİNİ BİLİYORUM SADECE OLURMU BUNUN BİLMİYORUM
Osman KARATEPE
11.Ağustos.2013, 16:37
Tekrar hoşgeldin kardeşim yaşananları unuttuk gitti bitti ;)
Osman KARATEPE
11.Ağustos.2013, 18:13
HOŞBULDUK SAOL ABİM
Mehmet uzun zaman oldu gerçekten ama bundan sonra ara vermek yok ayrıca küçük harfle yazıyorduk hatırlatayım ;)
inşallah abim inşallah bundan sonra beraberiz beraberde avlanırız inşallah :) tamamdır abim k.bakma
gsahiner
12.Ağustos.2013, 09:40
tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
hoşbulduk saolun teşekür ederim
yucelmert
20.Ağustos.2013, 19:44
aramıza hoşgeldin kardeşim, yeni sezonda paylaşımlarını bekliyoruz selamlar....
Mesut BÜLBÜL
23.Ağustos.2013, 08:39
hoş geldin kardeşim selamlar sizlere
Recep DÖNMEZ
25.Ağustos.2013, 18:16
Mehmet Bey!
O zaman tekrardan hoşgeldiniz aramıza.
Selamlar...
hasip45p
26.Ağustos.2013, 08:07
hoşgeldin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.