PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acıl yardım avlanma harcı ile ilgili

13.Ağustos.2013, 19:47
iyi akşamlar avkolik ailesi ben gece sene askerde oldugum için av yapamadım dondurma şansımız varmıştı bunuda ben bilmiyordum dolayısıyla avlanma harcını ve bedelinide ödeyemedim yarın belgelerimi yaptırmaya gidicem gecen seneninkininde karşıma cıkacagını düşünüyorum eyer çıkarsa taksitlendirme vs yapma gibi bi şansımız varmı bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler

çetin ekren
13.Ağustos.2013, 20:10
karşına çıkacağı garanti...
ve taksit yapılmıyor milli parklar ödenmemiş tüm geçmiş yıllarda dahil 2013 maliye harcının makbuzunu dosyana koymamış evrak işlerini yapmaz...
yani 300 küsür maliye harcın çıkacak....

13.Ağustos.2013, 20:14
anladım çetin abi taksitlendirme şansı yoksa eyer mecbur ödeyecegiz verdigin bilgiler için teşekür ederim

çetin ekren
13.Ağustos.2013, 20:19
anladım çetin abi taksitlendirme şansı yoksa eyer mecbur ödeyecegiz verdigin bilgiler için teşekür ederim

rica ederim kardeşim...
hergün bu tür sıkıntılarla uğraştiğımızdan izlenecek yolu ezberledim artık...
alacaklarını her türlü alırlar,ama karşlığı olmayan bir alacak...artık nereye gidiyorsa bu paralar...
maliye ile avcılığın ne alakası varsa...
hoş pullara ödediğimiz ücretlerde avcılığa adanmıyor ya...direk dönersermaye hesabına aktarılıyor...
Allah sorsun,ben hakkımı helal etmiyorum...

13.Ağustos.2013, 20:29
aynen öyle abicim hiç birşey anlamıyorum ben gercekten devletin adamı oluyorum 15 ay askerlik yapıyorum askerde ava nasıl gideyim nasıl bir mantıktır cozemedim napayım şimdi yeni askerden gelmişim avcılıgmı bırakayım hastasıyım benim anladıgım kadarıyla bunların amacı zenginler avcılık yapsın fakir ne yaparsa yapsın bundan sonrada öyle olucak abicim zenginler avcılık yapacak fakirler bakacak askeri ücretle calışan işci nasıl avcılık yapsın bir acıklaması varmı anlamadım adam avcılıgın a sını bilmeden heryeri devler avlagı yaptı zaten yakındada paralı avlak yapar gitmiş kota koymuş nerede ne kadar av varki koyuyosun nerden biliyosun sacmalıgın bu kadarı... bu harc için başka cagremiz yok dimi abicim bildigin başka yol yok dimi

çetin ekren
13.Ağustos.2013, 20:36
aynen öyle abicim hiç birşey anlamıyorum ben gercekten devletin adamı oluyorum 15 ay askerlik yapıyorum askerde ava nasıl gideyim nasıl bir mantıktır cozemedim napayım şimdi yeni askerden gelmişim avcılıgmı bırakayım hastasıyım benim anladıgım kadarıyla bunların amacı zenginler avcılık yapsın fakir ne yaparsa yapsın bundan sonrada öyle olucak abicim zenginler avcılık yapacak fakirler bakacak askeri ücretle calışan işci nasıl avcılık yapsın bir acıklaması varmı anlamadım adam avcılıgın a sını bilmeden heryeri devler avlagı yaptı zaten yakındada paralı avlak yapar gitmiş kota koymuş nerede ne kadar av varki koyuyosun nerden biliyosun sacmalıgın bu kadarı... bu harc için başka cagremiz yok dimi abicim bildigin başka yol yok dimi

yok kardeşim...
onun tek yolu dondurmandı...onunda zamanı geçmiş...
ha şunuda belirteyim eğer dondurmayı düşünen olursa içinde bulunduğu yılın harcını yatırıp öyle dondurması gerekiyor...
yoksa kabul olmuyor... :)
ocak ayına sarkmayacak yani... :)
sarkarsa o yılın harcınıda alırlar...

13.Ağustos.2013, 20:46
:) :) :) içinde bulundugum yılı ödedikten sonra neden dondurayım ki gercekten sacmagın bu kadarı :) sinirden gülüyorum kaçak usulsuzce avcıga zorluyorlar başka mantıgı yok abim bohcacı olalım ?

çetin ekren
13.Ağustos.2013, 21:07
:) :) :) içinde bulundugum yılı ödedikten sonra neden dondurayım ki gercekten sacmagın bu kadarı :) sinirden gülüyorum kaçak usulsuzce avcıga zorluyorlar başka mantıgı yok abim bohcacı olalım ?

içinde bulunduğun yılı ödedin ve 2013 de avlanmaya devam ettin diyelim,av sezonunu şubat ayına kadar devam ediyor ya... o aylarda da avlanmaya kalkarsan o zaman 2014 e sarkmış oluyorsunki...geçmiş olsun... :) hora 2014 yılı avcılık harcı ocak ayının sonuna kadar yatırılıması gerek...yoksa ondan sonra
faiz işlemeye başlıyor... :)

14.Ağustos.2013, 10:59
ben hiç bişey anlamadım bu işten cetin abi devlet işte ödedim aldım pulumu şimdi ama hakkım helal degil bu devlete gelsinler biz gibi usuluyle avlananlarla ugraşınlar...