PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : oğlumda avcı olacak amcasıııııı :D

yucelmert
17.Ağustos.2013, 14:40
merhaba sevgili dostkolik üyeleri,
bugün diyarbakırda sezonu açmanın mutluluğunu yaşıyorum, ayrıca oğlum yiğit ile de ilk avımız oldu.
evde çoluk çocuğa atması kolay ben şöyle atarım şöyle vururum diye :D :D :D
sıra geldi uygulamaya bende geleceğim baba demezmi ???
sabah 4:30 köpeğim şero yuda alarak düştük yollara,
şükürler olsun ekip olarak limitlerde av yaptık ve sadece bir manke ile günü kapattım... ;)
artık bende oğlumla ava gidiyorum,
tıpkı babamın beni ava götürdüğü gibi,
tıpkı çanta taşıttığı gibi bende oğluma taşıtıyorum...mutluyum...
foto olayına kusura bakmayın artık hafıza kartının azizliğine uğradık gitti canım fotolar...
devamı haftaya inşallah
bu arada sterling 24/9,5 quick open skeet fişeği kullandım pozede on numara bir performans sergiledi
ne is nede namlu içinde iz bıraktı, ;D ;D ;D
onca kuştan birtane çelginim olmadı hepsi çaput...
şiddetle tavsiye ederim, selamlar saygılar...

http://i40.tinypic.com/afbo69.jpg

Recep DÖNMEZ
17.Ağustos.2013, 15:12
Yücel kardeşim yeni sezon açılışın hayırlı olsun.Yiğit yeğenimin de gözlerinden öperim.inşallah o da babası gibi iyi bir avcı olur.insanın oğlu ile avlanmsı çok güzel bir duygudur mutlaka....

Yıldıray İNCE
17.Ağustos.2013, 15:28
Yücel kardeşim yeni sezonun kazasıs belasızgecmesini dilerim hadi hayırlısı desene Avkoliğe bir üye daha yetişiyor...........

yucelmert
17.Ağustos.2013, 17:52
değerli yorumlarınız için teşekkürler, yüce Allah herkese nasip etsin,
inşallah hep mutluluklarını paylaşmak nasip olur... selamlar...

18.Ağustos.2013, 16:43
hay maşallah büyüyünce aynı babası olacak :D :D kazasız belasız avları olur inşallah

İBRAHİM AKKAYA
18.Ağustos.2013, 17:31
Yücel Kardeşim Hayırlısı olsun Şimdi iyi ama Büyünçe Derdi Artıyor Bilgin olsun. :D :D :D :D
Ben Sercan la Ava Başladığımda Annesi Yapma Çoçuğu Bari Alıştırma Dediğnde Kızıyordum Şim 3.4 Bin Fişek atınça Ben Kızıyorum :D :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
18.Ağustos.2013, 18:06
Yücel Kardeşim Hayırlısı olsun Şimdi iyi ama Büyünçe Derdi Artıyor Bilgin olsun. :D :D :D :D
Ben Sercan la Ava Başladığımda Annesi Yapma Çoçuğu Bari Alıştırma Dediğnde Kızıyordum Şim 3.4 Bin Fişek atınça Ben Kızıyorum :D :D :D :D :D :D

Dayım bırak yeğenime atsın fişekleri yeğenime feda olsun o nede olsa İbrahim Akkayanın oğlu.......... ;D

yucelmert
18.Ağustos.2013, 20:44
atsın be dayı ne için varız... ne için çalışıyoruz desene ;)
canları sağolsun, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...
nasipse bu cumartesi yine avdayım oğlan şimdiden yer yapıyor...
oğlum arabada yer yok kalabalıkız dedim
olsun ben kucağında giderim diyo :D :D :D

çetin ekren
19.Ağustos.2013, 07:42
ne mutlu sana yücel kardeşim...
okurken bende babamla ilk av günümü hatırladım...
çok uzun yıllar geçmiş üzerinden...şükürler olsun bugüne kadar hiç üzücü bir durum yaşamadık...
inşallah yiğitte babası gibi usta bir avcı olacak...

gsahiner
19.Ağustos.2013, 07:47
hay maşallah büyüyünce aynı babası olacak :D :D kazasız belasız avları olur inşallah

19.Ağustos.2013, 17:20
Yücel komutanım sezonun hayırlı uğurlu olsun. Bu sene çanta ile geçsinde seneye yeğenimize 36lık al. Babam beni yanında bir alıştırdı. İstememe rağmen ne tüfek alıyordu ne tek şaçma. Bende fırsatını buldukça tüfeği kaçırıyor akşamada eşşek yüküyle dayak yiyordum. Şimdi allah başımızdan eksik etmesin yaşlandı pozeye el koydum 2 yıldır yalvartıyordum babamı bana 36 lık al diye en sonunda aldım bir tek kırma 36 lık :) İntikamımı aldım ama yüzüne karşıda söyledim durumu :D

19.Ağustos.2013, 17:20
Bu arada Burhan abi ile İbrahim komutanımı gören varmı ?

yucelmert
20.Ağustos.2013, 19:51
ne mutlu sana yücel kardeşim...
okurken bende babamla ilk av günümü hatırladım...
çok uzun yıllar geçmiş üzerinden...şükürler olsun bugüne kadar hiç üzücü bir durum yaşamadık...
inşallah yiğitte babası gibi usta bir avcı olacak...

eywallah çetin usta bakma bizimde içimizde çocuk hala duruyor :D
baba oğul coşuyoruz işte :D :D :D

teşekkürler gültekin

Yücel komutanım sezonun hayırlı uğurlu olsun. Bu sene çanta ile geçsinde seneye yeğenimize 36lık al. Babam beni yanında bir alıştırdı. İstememe rağmen ne tüfek alıyordu ne tek şaçma. Bende fırsatını buldukça tüfeği kaçırıyor akşamada eşşek yüküyle dayak yiyordum. Şimdi allah başımızdan eksik etmesin yaşlandı pozeye el koydum 2 yıldır yalvartıyordum babamı bana 36 lık al diye en sonunda aldım bir tek kırma 36 lık :) İntikamımı aldım ama yüzüne karşıda söyledim durumu :D

eywallah ali biz anlaştık yaş 15 dediği gün tüfek elinde olacak, ama bakalım performans tatmin ederse, daha erkende davranabilirim, ben 36 lık alırım kendime o pozeyle devam eder :D :D :D

Burak SEZER
20.Ağustos.2013, 22:25
Maaşallah kerataya.. Hemde ne avcı olur... ;)

ibrahim ozel
21.Ağustos.2013, 12:47
Maşşallah yeğenime babasının yolundan ilerliyor...

ismail aksu
21.Ağustos.2013, 13:02
maşallah ömrü hayırlı ve uzun olsun belli duruşundan rabbim esirgesin