Orijinalini görmek için tıklayınız : BERBAT BİR SEZON AÇILIŞI 17.08.2013
cuma gecesi saat 2.30 sularında 4 kişi ekibimizle buluştuk hazırlandık ve muthiş bir hevesle meraların yolunu tuttuk meraya vardımızda saat 4 dü havanın aydınlatmansını 4 gözle bekliyorduk köpeklerimiz duramıyordu artık sonra sabah ezanı okundu 15 dk kadar sonra hava aydınlandı ve yavaştan girdik meralara onca saat gezdik gördümüm 2 tane bıldırcın 3 5 üveyik sonra bıraktık bitirdik avı açılış için avcılar külübünün yemegi vardı oraya geçtik dünyanın avcısı vardı yemekte konuşuldu ne var ne yok diye rekor 4 adet bıldırcın sonuç BERBAT nedir bu ben bu seneye kadar bu kadar az bıldırcın görmedim...
İBRAHİM AKKAYA
18.Ağustos.2013, 15:26
Siz en azından Açtınız Biz Bekliyoruz Kardeşim :D :D :D :D
Hava Çok Sıçak Bıldırçın zor Kalkar Hayırlısı olsun ;D ;D ;D ;D ;D
kemal bozkurt
18.Ağustos.2013, 16:07
Kısmet haftaya inşallah
veyselll
18.Ağustos.2013, 16:10
yerli bıldrcın su an fazla bişey beklenmez. eylul ekim gibi göç yaparsa ne ala.
Yıldıray İNCE
18.Ağustos.2013, 16:15
Mehmet kardeşim sezonu acmışsınız Rastgele ilk haftadan bu kadar karamsar olma sezon bu sene iyi olacak ben öyle hissediyorum........... :)
bizim burada bıldırcın açılışta bu kadar az ise sonrasında yüzünü göremeyiz ama inşallah haftaya bir daha deneyeciz göç bıldırcını bı tarafa pek ugramaz teyp falan olmadan olmaz biz teyp karşıyız o yüzden ben bıldırcan ümidi kestim ???
Oktay AKÇAKMAK
18.Ağustos.2013, 16:33
bizde 3- 5 bişeyler vurduk artık yarın atarız resimleri kısmetse...
oktay abi sen yine vurmussun ben 2 tek bıldırcın gördüm onlarıda vuradım eylence olsun diye köpek ferma verdi kaldırdı vurmadım bir bildırcının peşine düşecek kadar düşmezdik ama düşmüşüz her yerde bohcacı ne olcakki
gsahiner
19.Ağustos.2013, 07:48
olsun kardeşim nasipden ötesi olmaz
Herkese rasgele, kazasız belasız avlar diliyorum. Şu teyple avlananlar vazgeçsinler bu katliamdan artık. Bakın meralarda bıldırcın göremez olduk. Son bıldırcın da avlandığında ne olacak?
Siz oralardan kovalayında çukurovaya insin mübarek :D
ibrahim ozel
20.Ağustos.2013, 10:21
http://n1308.hizliresim.com/1d/n/rq3ub.jpg
Biz 3-5 bişiler bulduk mehmetim :D :D :D :D
Memedim av işi şans işi nasipte varsa öyle bir gün gelirki bir sezonun avını yapmış kadar doyurucu bir gün yaşarsın yenisine kısmet de sen yine
inşallah diğer avların bereketli olur rasgele
Yıldıray İNCE
20.Ağustos.2013, 17:39
http://n1308.hizliresim.com/1d/n/rq3ub.jpg
Biz 3-5 bişiler bulduk mehmetim :D :D :D :D
İbrahim üç beşmi dedin ........... : :D
yucelmert
20.Ağustos.2013, 19:34
hayırlısı olsun kardeş, elbet nasibiniz bir yerlerde sizleri bekliyordur sıkma canını... rastgele
ibrahim ozel
20.Ağustos.2013, 19:58
50-60 olsun o zaman abim :)
Burak SEZER
20.Ağustos.2013, 22:24
Karadenizde zaten yerli bıldırcın yok...Bizde göçü bekliyoruz artık..
Ama hakikaten bıldırcının yurt genelinde kısır olduğu söyleniyor..
Bence vurmak, bu kadar önemli değil. Anı yaşamak, doğayı teneffüz etmek, arkadaşlarla nevaleyi birlikte paylaşmak, birde közde matara çayı yapmak en güzeli. Rastgele.
samikiremitci
15.Eylül.2013, 20:15
rastgele avın bol olsun. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.