PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sezonu bizde açtık şükür..(Ç.Ekren)

çetin ekren
26.Ağustos.2013, 10:14
arkadaşlar çok şükür bizde 2013-2014 av sezonunu açtık...arkadaşlarla güzel bir av günü geçirdik...
malumunuz geçen hafta oktay abi ve ibo bir jest yapmıştı ...
bizde altında kalmayalım dedik...erzurumdan selamlar herkese...
http://i40.tinypic.com/ftq7wn.jpg
http://i39.tinypic.com/qx59hz.jpg

komutanın gönderdiği solit köpeğim doçun varisi küçük oğlum yeni doçum günün yorgunluğunu bu şekilde atıyor...
bu arada bir hatırlatma yapayım ibo komutanıma...
dün aramaktan vazgeçtiğim 2 bıldırcını buldu...
bu adam olacak...gezişinden belli...

ha bide ibo bu zürafa gibi oldu yav...acayip derecede bacakları uzun bir köpek...bir yaşına girdiğinde düşünemiyorum bile bunu...
basketbolcumu olacak nedir... :D :D :D
http://i44.tinypic.com/iql8oi.jpg

Yakup DİLİYOK
26.Ağustos.2013, 10:35
basketbolcu olacagını bilemem ama erzurumda efsane olacağı kesin

Oktay AKÇAKMAK
26.Ağustos.2013, 10:45
ha ha hayyyyyy.....kötü komşu adamı avcı yaparmış demekki doğru...bu gazla çeto daha çoooookkkkk bıldırcın resitali yapar valla eline sağlık koçum...amaaaaaaaaaa şimdi sırada uveyık var eyer bende sizin adınızı soyadınızı tertibinizi memleketinizi yazmazsam ....ula banada başçavuş demesinler ...bence gardaş sen recebide çağır takviye kuvvet gerekecek sana gardaaaaaaaşşşşş...eline sağlık rasgelsin dadaş

çetin ekren
26.Ağustos.2013, 10:48
ha ha hayyyyyy.....kötü komşu adamı avcı yaparmış demekki doğru...bu gazla çeto daha çoooookkkkk bıldırcın resitali yapar valla eline sağlık koçum...amaaaaaaaaaa şimdi sırada uveyık var eyer bende sizin adınızı soyadınızı tertibinizi memleketinizi yazmazsam ....ula banada başçavuş demesinler ...bence gardaş sen recebide çağır takviye kuvvet gerekecek sana gardaaaaaaaşşşşş...eline sağlık rasgelsin dadaş

74/1 tertibim abi...
:D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
26.Ağustos.2013, 11:32
Çeto kopya çekmek yok....
Adamlar ismimizi yazdı sen soyisimleri ile yazmalısın.
Hadi benim yokluğumu aratma.
Secerelerini yaz şunların.
Sezon açılışınız hayırlı olsun.
Selamlar...

Yakup DİLİYOK
26.Ağustos.2013, 11:37
Kanga üveyik bıldırcın hikaye biz en iyisi kırmızı benekliler le yazalım daha zevkli oluyo.::))

Oktay AKÇAKMAK
26.Ağustos.2013, 14:09
yakup merak etme gardaş ondada iddialıyız onunlada hayat hikayenizi yazarız roman olur vallaha...h ha hayyyyttt

İBRAHİM AKKAYA
26.Ağustos.2013, 17:16
Yav Çeto Kara İt Yorgun Savaşçı Gibi Yatış Ayakta Duraçak Hali yok Gemlikten Gelinçe Havasımı Çarptı açaba. :D :D :D :D :D
Daha Güzel Avlara RASTGELE.

Recep DÖNMEZ
26.Ağustos.2013, 19:26

Oktay Abi iyi fikir aslında bu takviye kuvvet işi....
Adamlar ancak isim yazabilecek kadar av yapabilmişler.
Takviye edilmezlerse ilerleyen günlerde isim yazma işinde kısaltmalara gidecekler valla!!!!!
Neyse Çeto sabret dostum,yakında Erzurum yollarına düşeriz inşallah...

gsahiner
27.Ağustos.2013, 06:28
Hayırlı olsun abim sezon boyu böyle bereketli avlar yapman dileklerimle ankaradan selamlar saygılar

Mesut BÜLBÜL
27.Ağustos.2013, 07:17
cetin kardeşim bereketli av olmuş maşşallah ellerinize sağlık kardeşim maşşallahhhhhhhhhhhhhhh diyorum

ibrahim ozel
27.Ağustos.2013, 08:51
Maşşallah abim yine nasipler alınmış. Sende benim pointerlerden olacakda isim yapmayacak mümkünmü? Senin köpeğin anneside ARES gibi iri köpek. Bu çeşit eşleşmelerden doğanlar 8-9 aylık iken babalarını yakalıyor yaşını geçtiklerinde 1-2 parmak geçmiş oluyorlar. Tahminen sendeki siyah solit babası gibi olacak. Ama diğer karakafa daha kemikli bir köpek. O daha iri olacak diye düşünüyorum. Sayende doğu Anadolu bölgesinde sağlam avcı ve harika bir kan ve damızlık yetişiyor anladığım kadarıyla. Yurt dışından yeni kanlar aldım. Bir ay içinde bende olmalarını bekliyorum. Bunlarıda yetiştirdiğimde inşallah yine güzel yavrular alır ve sana gönderme şansı yakalarım. İsim yazma olayına gelince paşam sen yinede oktay abiye sataşma derim. Bende inşallah üveyk avında onunla olacağım. Baba ve dedenin isimlerinide buraya yazki senin secere az kalacak gibi geliyor onlarında isimleri yazılsın :)

feridun berin
27.Ağustos.2013, 09:38
Yeni sezon size ve dostlara hayırlı olsun avınız ve muhabetiniz bol olsun. Yakup çok yakışıklı olmuşsun. :)

Oktay AKÇAKMAK
27.Ağustos.2013, 10:35
hay ağzına sağlık ibo ben demeden sen demişsin...ama neyse halep orda arşın burda gardaş az daha sabret nüfus müdürlüğünü dağa taşa yazacam bekle sadece...ha ha hayayyyyytttt

Osman KARATEPE
27.Ağustos.2013, 12:13
Özlediğimiz kareler yavaş yavaş gelmeye başladı ah bide ferma videoları olsaydı tadından yenmezdi abim ;)

kemal bozkurt
27.Ağustos.2013, 12:49
Rasgele usta allah aratmasın bu günleri:)

çetin ekren
27.Ağustos.2013, 19:11
ula ibo komutan dedeyi,babayı katma zarar edersin.benim dedem 80 yasında ve geçen gün tarlada bıldırcına dolaştı bizimle.istiyosan söyleyeyim kendisine bu yazdıklarınıda secere nasıl çıkartılır gör bakalım. :D bu arada ben oktay komutanıma sataşmıyorum adam avcı bunuda her zaman sôyledim.bizi karşı karşıya getırmeye calışmayı bırakında kendınız hızına yetismeye çalısın.benden bu kadar sizi gôrelım arkadaş.

çetin ekren
27.Ağustos.2013, 19:20
osmancım video cekmek hiç aklıma gelmedi desem inan.ama senin için çiğ balıkta yerım,tavuk deme yıyemem :)

ibrahim ozel
27.Ağustos.2013, 19:49
Yav sen lafı doğru anla çetom isim yazmada dedim yoksa deden tek başına bizi katlar onu biliyom :)
Osmana hak verdim valla 2 resim 1 video iyi giderdi diyomda avın heyecanından bende beceremiyom :)

yucelmert
28.Ağustos.2013, 17:01
emeğinize sağlık abi..
çok güzel bir av olmuş, köpeğinede maşallah abi,
güzel bir kan güzel avlar yapacak inşallah...
isim yazma konusunda sizin oraların meraları size destan yazdırır vallahi,
avınız daim olsun abicim selamlar...

Recep DÖNMEZ
28.Ağustos.2013, 20:34
Çeto benden bu kadar deyip kurtulamazsın hemencecik bu işten.
Senden bu hafta sonu yine böyle güzel kareler bekliyoruz inşallah...

çetin ekren
29.Ağustos.2013, 08:20
Çeto benden bu kadar deyip kurtulamazsın hemencecik bu işten.
Senden bu hafta sonu yine böyle güzel kareler bekliyoruz inşallah...

yaw de gedin...sezonun 2. haftası olmuş tık yok sizde...
sizin avcılığınız bu kadarcıkmı...yok iş,yok bilmem ne,bahane bahane,bahane...
adam 2 haftada bir sabahda erken kalkar be kardeşim...
masal okuyup duruyorsunuz...siz avcımısınız yoksa iyi uykuları sunan Adile NAŞİT(nur içinde yatsın)in meslektaşlarımısınız...
icraat gösterin arkadaş icraat...
kum pistte yarış yapıyorsunuz aklınızca...ama sahada ne at var ne jokey...işiniz gücünüz kurtulamazsın çeto,yaktım çeto,sen görürsün çeto,ben bu masalları çok dinledim ve geçti masal dinleyecek yaşım...
oktay komutanla beni karşı karşıya getirmeyin o beni bilir,ben onu...
o bana bişey ıspatlayamaz ben ona...siz kendinizi ıspatlayın... :D :D :D

ibrahim ozel
29.Ağustos.2013, 08:35
Çeto o bana bişi ispatlayamaz demişin ya oktay abiye eyvah diyorum sadece sana :)

çetin ekren
29.Ağustos.2013, 08:44
Çeto o bana bişi ispatlayamaz demişin ya oktay abiye eyvah diyorum sadece sana :)

benim ne anlatmak istediğimi o anlamıştır sen merak etme...yine diyorum ıspatlayamaz...

http://i40.tinypic.com/2mectu8.jpg

ibrahim ozel
29.Ağustos.2013, 08:58
Abovvv buna rest çekmek denir o zaman kılıçlar kınından çıksın :)

Yakup DİLİYOK
29.Ağustos.2013, 09:18
Abovvv buna rest çekmek denir o zaman kılıçlar kınından çıksın :)

sizin başka işiniz gücünüz yokmu yaw bu adamları karşı karşıya getiriyorsunuz.
onlar zaten bu sitenin vazgeçilmezleri.
siz ustasınız,siz mükemmelsiniz.
birazda sizden görelim böyle resimleri.
lafla olmaz bu işler,madem öyle sizde çekin kılıçlarınızıda görelim anyayı,konyayı.

Yakup DİLİYOK
29.Ağustos.2013, 09:32
ibrahim komutanım kılıçlar kınından çıksın ama eski görüntüler artık kabul görmüyor,yeni kanlarla göstersin herkes kendini.

ibrahim ozel
29.Ağustos.2013, 09:33
Bizim zaten resimler var be paşam bu işin tatlı latifesi bu işler :)

imported_avkolik
29.Ağustos.2013, 14:44
Ustam daha nice güzel avlara inşallah...Komutanın köpeği değil mi o :D Basketbolcu da olur valeybolcuda :D

çetin ekren
29.Ağustos.2013, 19:57
Ustam daha nice güzel avlara inşallah...Komutanın köpeği değil mi o :D Basketbolcu da olur valeybolcuda :D

eyvallah kardeşim teşekkür ederim...
evet komutandan gelen köpek,ama komutanın değil artık.... :D :D

Oktay AKÇAKMAK
30.Ağustos.2013, 06:10
ÇETO GARDAŞIM AHANDA BU HAFTA BAŞLIYORUM ANTEP AVLARINA GEL BUYUR MİSAFİRİM OL SANA ROMAN YAZDIRMAYAN NE OLSUN DOYASIYA FİŞEK SIKMA GARANTİSİ VERİYORUM GARDAŞŞ

çetin ekren
30.Ağustos.2013, 08:01
ÇETO GARDAŞIM AHANDA BU HAFTA BAŞLIYORUM ANTEP AVLARINA GEL BUYUR MİSAFİRİM OL SANA ROMAN YAZDIRMAYAN NE OLSUN DOYASIYA FİŞEK SIKMA GARANTİSİ VERİYORUM GARDAŞŞ

abi fırsatım olsa biran bile durmayacağımı sende biliyorsun...
sana inşallah bol bol avlar nasip olur...
bakalım hayırlısı inşallah bu sezon av yapmak nasip olacak...

ibrahim ozel
30.Ağustos.2013, 18:01
Çetom sen ne yaparsan yap köpeğin 10 yaşınada gelse o aresin oğlu olarak kalacak :)
Senin elinde olması en şanslı ares oğlu olduğunu gösteriyor oda başka bir bakış açısı :)

Recep DÖNMEZ
30.Ağustos.2013, 18:18
masal okuyup duruyorsunuz...siz avcımısınız yoksa iyi uykuları sunan Adile NAŞİT(nur içinde yatsın)in meslektaşlarımısınız...
kum pistte yarış yapıyorsunuz aklınızca...ama sahada ne at var ne jokey...işiniz gücünüz kurtulamazsın çeto,yaktım çeto,sen görürsün çeto,ben bu masalları çok dinledim ve geçti masal dinleyecek yaşım...

Abowwwwww....
Dadaş yavaş yavaş kızmaya başlamış....

http://i42.tinypic.com/rlm8zs.gif

Oktay AKÇAKMAK
31.Ağustos.2013, 08:05
valla ötesini berisini bilmemde çetoya da hak vermiyor deyilim hani.......haydi bakalım millet biraz uykunuzdan feragat edinde şu avın hakkını verelim ne dersiniz ha...

Recep DÖNMEZ
31.Ağustos.2013, 08:51

Çeto bizde acele yok Gardaşım.
Yavaş yavaş....Sakin sakin...
Sezon daha yeni yeni açıldı,önümüzde çok günler var çok şükür.
Bu köprünün altından daha çok sular akacak anlayacağın.
Selamlar Gardaşım benim!!!!
http://i43.tinypic.com/20p6jhk.jpg

çetin ekren
31.Ağustos.2013, 12:52
hadi bakalım görelim seni...
halepte arşında burda...
bunlar beni bile doyurmaz ama ona göre... :D :D :D

Yakup DİLİYOK
31.Ağustos.2013, 13:10
çetin recep abinin elindekiler ne_? sanki bildircina benzi:D:D

çetin ekren
31.Ağustos.2013, 13:38