PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sezon açılışı.

27.Ağustos.2013, 15:48
Abilerim, Arkadaşlarım Adana'da sezonu geçen pazar günü açtım ama büyük bir hüsran ve hayal kırıklığı vardı. Beklediğim yerin alt tarafı ayçiçeği ve küncü tarlası hemen yanından su geçiyor ve üst tarafı orman 4 saat bekledim ve sadece 2 tane üveyik geçti oda uzak geçtiği için tüfek bile doğrultamadım. Bol bol av resimleri yüklemek isterdim ama olmadı kısmet değilmiş haftaya artık deyip av gününü kapattık tek bir fotoğraf var oda Göçmen şalvarı eski tşörtü ve yırtık ayakkabısı ile TV kanalının bohçacısı :D :D :D :D :D :D Napim bir türlü para denkleştirip o ürünleri alıp usta avcı olamıyorum :) Ama bohçacılığı seviyorum ben.

http://i39.tinypic.com/2096a9s.jpg

yucelmert
27.Ağustos.2013, 16:25
ah be alim be inan bizler böyle avcıları daha çok seviyoruz...
öyle parayla on numara giyinip en pahalı köpek en pahalı tüfeği alıp ben avcıyım diyenlerin yerine senin anlatacağın iki kelama razıyım ben.
bu sene bıldırcın geç olacak anlaşılan teyip kurmadan bohçacılık yapmadan bıldırcını vurmak bu sene biraz zor olacak, üveyikte aynı diyarbakırdan selamlar rastgele...

ibrahim ozel
27.Ağustos.2013, 16:34
Gardaşım küncü varsa bıldırcın olması lazımdı dolaşmadın sanırım ama bir dahaki avın inşallah daha bereketli geçer...

27.Ağustos.2013, 16:51
Teşekkür ederim Yücel komutanım bende sizler için aynı düşüncelerdeyim. İbrahim komutanım bizim orada ben 1 defa bıldrıcına rastladım oda 7-8 sene önceydi mubarek bizim oraya inmiyor. Bıldırcına sende bilirsin yeşilova mercimek tarafına gidiyoruz.

İBRAHİM AKKAYA
27.Ağustos.2013, 18:15
Yav Şalvarlı Karayağız Yeğen lazım bize Biz napalım süslü Avcıyı. :D :D :D :D
İş Elbise Güzel Tüfekle olsa oho sen Aynı ol yeter.
Rastgele . ;D ;D ;D ;D ;D

gsahiner
28.Ağustos.2013, 06:09
Vallahi o özür bende de var abi bir türlü kamuflaj alamıyorum alsamda giyemiyorum en iyisi NATUREL :D

28.Ağustos.2013, 16:47
Yav Şalvarlı Karayağız Yeğen lazım bize Biz napalım süslü Avcıyı. :D :D :D :D
İş Elbise Güzel Tüfekle olsa oho sen Aynı ol yeter.
Rastgele . ;D ;D ;D ;D ;D

Dayı yeğenin burda işte :) O süslü avcılar daha sezonu bile açamadılar. Gültekin kardeş çok şükür halimiz vaktimiz yerinde ama şalvarda bir başka ya hem havadar oluyor terletmiyor hem serbest serbest daha rahat oluyor yani ;)

Recep DÖNMEZ
28.Ağustos.2013, 20:47
Ali Kardeşim,öncelikle yani sezon açılışınız hayırlı olsun.
Bu sezon bıldırcın konusu birçok bölgede aynı sıkıntıda,ama inşallah
ilerleyen haftalarda bol kuş olur.
Senin şu şalvar meselesi tam bize göre.Şahsen bende öyle dünyalarca
para verip kamuflaj,tüfek,kıyafet,fişek,çizme alan sosyete avcılarına hastayım.
Adamlar ellerine tüfek alıp cici-bici elbiseleri giyince kendilerini esastan avcı sanıp
havaya giriyo...Onların arkadaşları,siteleri,dostları da kendileri gibi oluyor.
Boşver Gardaş bize şalvarlı,eski tişörtlü,yırtık ayakkabılı mangal yürekli dostlar lazım....
Bizim için avın çok olması,çok vurulması,cicili-bicili elbiselerin olması,4x4 lüks arabalarla
gidilen kameralı,ege tatmin edici avlar değil,gördüğü veya vurabildiği 1-2 bıldırcın-üveyikle
mutlu olabilen,bir ağaç gölgesinde arkadaşıyla iki tatlı muhabbet yapabilen,az yada çok yaptığı
avları bizlerle gönülden paylaşabilen dostlar bizim baş tacımız......
Adana'ya Selamlar....

29.Ağustos.2013, 09:57
Teşekkür ederim Recep abi sizlerde baş tacısınız.

imported_avkolik
29.Ağustos.2013, 14:38
Böyle de on numara olmuş kardeşim takma kafaya :)

Yıldıray İNCE
31.Ağustos.2013, 18:16
Böyle de on numara olmuş kardeşim takma kafaya :)

01.Eylül.2013, 10:17
Teşekkürler Ali abi, teşekkürler Yıldıray abi.