Orijinalini görmek için tıklayınız : MUZ YİYORUM SALAK SALAK KONUŞUYORUM (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
28.Ağustos.2013, 09:52
Maymun ağaca çıkmış muz yiyormuş. Tavşan ağaç altından geçerken maymunu görüyor ve sesleniyor. Ne yapıyorsun maymun kardeş. Maymun tavşana muz yiyorum bitsin gidip aslanın eşinin ırzına geçeceğim demiş. Tavşan şaşırmış ve yoluna gitmiş. Sonra kurt geçmiş aynı muhabbetler geçmiş. Kaplumbağa, öküz sırtlan derken herkesle bu muhabbet ve hepsi şaşırıp yoluna gitmiş. Son olarak tilki görmüş maymunu. Tilki ile aynı muhabbet geçmiş ama tilki uyanık. Hemen aslanın yanına gitmiş ve müsaade isteyerek ormanlar kralı aslana durumu anlatmış. Aslan olaya çok kızmış bir kükreme ve hemen maymunun yanına gitmiş. Ne yapıyosun sen lan orda demiş. Maymun bakmış iş ciddi. Ne yapayım sayın kralım muz yiyorum salak salak konuşuyorum demiş :D :D :D :D :D (Burda salağı ben değiştirdim :) )
http://r1308.hizliresim.com/1d/w/s0269.jpg
Oktay AKÇAKMAK
28.Ağustos.2013, 09:56
eeeee ozaman kancık kancık konuşturmayacaksın o maymunu ha ha hayyyyttt
İBRAHİM AKKAYA
28.Ağustos.2013, 12:33
Yav Ben İki Bardak içtimmi İki Muz Yedimmi Ne Dediğimi bilmem Demiş :D :D :D :D :D :D
Kısadan hisse ya Ağzına İçeçeksin Yada Susaçaksın. :D :D :D :D
Recep DÖNMEZ
28.Ağustos.2013, 20:52
Komutan o maymun salak salak konuşuyom dememiş tabi,ama neyse burada yazamıyon tabiki....
Varya işin gücün muziplik,yaw bu işlerle uğraşcana git biraz Çeto ile uğraş,
Bak adam secerenizi yazacak yakında.
Demedi demeyin,Oktay Abi ile sana kafayı takmış,
İlk avımda hem isimlerini hem soyisimlerini yazacam diyo!!!!
ibrahim ozel
28.Ağustos.2013, 21:36
Recep abi oktay abimin avları malum çeto benim ismimi yazarda oktay abi onunla uğraşanın nüfus kağıdındaki kütük numarasına kadar yazacağı kesin :)
Oktay AKÇAKMAK
29.Ağustos.2013, 05:57
çetooooo sıkı dur gardaş muhtardan ikemetgah ilmuhaberi yaptıracam içinde ne yazar onu bilmem valla gardaş
çetin ekren
29.Ağustos.2013, 08:09
çetooooo sıkı dur gardaş muhtardan ikemetgah ilmuhaberi yaptıracam içinde ne yazar onu bilmem valla gardaş
yaw abi sen eskiden kolay kolay gaza gelmezdin...hayırdır...
ben sana bişey dedimse deki dedin...
ama adamlar icraat göstermekten yoksunlar...seni bana beni sana düşürmeye çalışıyorlar sende hemen gaza geliyorsun...
yapın bakalım elinizden geleni...
imported_avkolik
29.Ağustos.2013, 14:40
Ben bişi anlamadım bu fıkradan yaa :-X :-X :-X
Recep DÖNMEZ
31.Ağustos.2013, 09:18
Recep abi oktay abimin avları malum çeto benim ismimi yazarda oktay abi onunla uğraşanın nüfus kağıdındaki kütük numarasına kadar yazacağı kesin :)
Valla bende onu istiyom İbrahim,tüm gayretim onun için.
Yakında Oktay Abi yapacak bu işi.
Sabırla bekleyelim....
Recep DÖNMEZ
31.Ağustos.2013, 09:20
yaw abi sen eskiden kolay kolay gaza gelmezdin...hayırdır...
ben sana bişey dedimse deki dedin...
ama adamlar icraat göstermekten yoksunlar...seni bana beni sana düşürmeye çalışıyorlar sende hemen gaza geliyorsun...
yapın bakalım elinizden geleni...
Çeto baştan yanlış yaptın dostum.
Şimdi sağa sola kıvırtma.
Sen değilmiydin yakaladığın iki el içi kadar balıkla ismimizi yazan,
Sen değilmiydin bir sezon boyunca görüp göreceğin bıldırcınları vurunca
adamların ismini yazan....
Eden bulur dostum,hiç kusura bakma.
feridun berin
31.Ağustos.2013, 09:39
:) Kıvırmanın ismine eskiden dansöz günümüzde ise oryantal deniliyor maymunda iyi kıvırmış darası sıkışınca kıvıracakların başına :D :D :D
Yakup DİLİYOK
31.Ağustos.2013, 10:13
çeto kanga ibrahim komutanla recep abi oktay komutanımı gaza getiriyolar ki kendileri paçayı kurtarsınlar yoksa yanacaklar biliyon onların karı deil atışmak sana bulaştıklarına bin pişman oldular ama nasıl kurtulacaz onun çıkışını arıyolar bu yuzden oktay komutanıma sığındılar :D:D:D
Yıldıray İNCE
31.Ağustos.2013, 11:21
Yav Ben İki Bardak içtimmi İki Muz Yedimmi Ne Dediğimi bilmem Demiş :D :D :D :D :D :D
Kısadan hisse ya Ağzına İçeçeksin Yada Susaçaksın. :D :D :D :D
Dayım son noktayı koymuş yine............. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.