PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selamün aleykümmm

ersin kasap
14.Eylül.2013, 17:20
yine yeniden merhabalar dostlar can abilerimin sayesinde tekrardan sizlerleyim işallah güzel paylaşımlara sohbetlere hep beraber ortak noktamız avcılıkla devam edicez selamlar sevgiler ineğölden saygılar

http://i41.tinypic.com/ogz2oy.jpg

ibrahim uysal
14.Eylül.2013, 17:26
Aleyküm Selam Ersin'im...Üveyiklerle beraber güzel bir yeni başlangıç...Ekibin yeni sezon avlarını sabırsızlıkla bekliyoruz...Sevgi ve selamlar kardeşim..
Not:Tüm ekibi burada görelim...:)

Yıldıray İNCE
14.Eylül.2013, 17:27
Ersin kardeşim tekrardan aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlarını görelim artık......... :)

ersin kasap
14.Eylül.2013, 17:34
Aleyküm Selam Ersin'im...Üveyiklerle beraber güzel bir yeni başlangıç...Ekibin yeni sezon avlarını sabırsızlıkla bekliyoruz...Sevgi ve selamlar kardeşim..
Not:Tüm ekibi burada görelim...:)

benim olduğum yerde dostlarımda olur meraklanma abim ben biraz ısınayım ondan sonra onlarda bizlerle can abim

ersin kasap
14.Eylül.2013, 17:37
Ersin kardeşim tekrardan aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlarını görelim artık......... :)

tabi abi işallah güzel kareler paylaşımlar gelicek ama dediğim gibi çok uzak kaldım sanaldan ısınmam lazım birazda ortamın sıcaklığını hissetmem lazım biliyorsun yıllarca çok emek verdim gecemi gündümüze kattım sonu hep bana kazık oldu onun için bundan sonra adım adım hissede hissede herkeze hakkettiğini vericez allahın izniyle

Onur ÇELİKOĞLU
14.Eylül.2013, 18:03
Ersin abi hoş geldin.. Keyifli paylaşımlar..

samet bereket
14.Eylül.2013, 18:41
Aleyküm selam ersin abi hoş geldin nerden buldun gene bu üveyikleri abim buraları terkettiler keratalar rasgele abim...

14.Eylül.2013, 23:41
ersin abi hoşgeldin paylaşımlarını özlettirdin

imported_avkolik
15.Eylül.2013, 16:48
Ve aleyküm selam kardeşim.Hoşgeldin tekrardan...

mehmet.
16.Eylül.2013, 04:19
Hoş geldin canım kardeşim :)

gsahiner
16.Eylül.2013, 06:01
merhaba ersin abi tekrardan hoşgeldin avın belini kırmışsın :)

Oktay AKÇAKMAK
16.Eylül.2013, 08:51
hoşgeldin ersin kardeş...eski defterleri kapatıp önümüze bakalım kardeş bize yakışan budur..öptüm gözlerinden..burada bir çok dostumuz arkadaşımız var ıvır zıvırla uğraşacağımıza önümüze baklım ayrıca affetmekde barışmakda sevaptır gardaş..k,i.b

ersin kasap
17.Eylül.2013, 16:46
değerli satırlarınız için çok teşekkürler kısmetse güzel karelerle elimden geldiğimce burlarda olucam selamlar dostlar

oktay abim kimsenin seviyesine düşmem bir daha herkez hakettiğini görücek bundan sonra benim işim avlanmak köpek yetiştirmek en iyiye sahip olmak bacanağımın dediği gibi cam kırıklarıyla uğraşacak zaman değil bu camiada büyük avcıların ciğeri bilirim ben ne olduklarınıda bundan sonra sadece gülüp geçerim selamlar güzel abim

Burhan KESKİN
17.Eylül.2013, 17:02
Aramıza hoş geldin kardeşim keyifli paylaşımlarını bekliyoruz selamlar...

yucelmert
17.Eylül.2013, 17:44
ersin hoşgeldin kardeşim, seni aramızda görmek güzel....
yine eski günlerdeki gibi keyifli paylaşımlar dilerim...
diyarbakırdan selamlar...

Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:18
bacanak klasiklere devam et bakalım da gözlerimiz şenlensin

ersin kasap
19.Eylül.2013, 16:58
Aramıza hoş geldin kardeşim keyifli paylaşımlarını bekliyoruz selamlar...

teşekkürler burhan abim aleyküm selamlar

ersin hoşgeldin kardeşim, seni aramızda görmek güzel....
yine eski günlerdeki gibi keyifli paylaşımlar dilerim...
diyarbakırdan selamlar...

selamlar bizden abim işallah güzelliklerle beraber olucaz

bacanak klasiklere devam et bakalım da gözlerimiz şenlensin

hep beraber bacanak tüm güzelliklere herzaman olduğu gibi

dadak_e
19.Eylül.2013, 18:17
ersın abı aramıza hos geldın