Orijinalini görmek için tıklayınız : A Secere Army Tan Smyrna Benim Kümesime Geliyor (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
16.Eylül.2013, 09:11
Malum artık pek iller arası av yapamam. Burdada bıldırcın çok çulluk çok ve ördek en çok bulunanı. Kışın suya girmesi için bi it lazımdı. Bende bize yakışan bir it olsun istedim. 1 saattir araştırdım güzel kanlardan bu iti buldum Mücahit TAN abimdir. Köpekleri kalitedir pointer kadar olmasalarda su aportlarında iyilerdir. Bu aşağıdaki itte karar kıldım. Bakalım bu çoban kırmasını beğenecekmisiniz :)
http://i41.tinypic.com/wuflom.jpg
ibrahim uysal
16.Eylül.2013, 09:16
Hayırlı olsun paşam...İnşallah gönlüne göre avlar yaparsınız...
Onur ÇELİKOĞLU
16.Eylül.2013, 09:21
Hayırlı olsun İbrahim abi.. Kurzhaar candır, Kurzhaar her şeydir :)
gsahiner
16.Eylül.2013, 09:21
yok yok sen inceden almancı oldun abi :)
ibrahim ozel
16.Eylül.2013, 09:53
İyi dilekler için teşekürler, ama en iyi kurtlu zaarın ben varyaaaa :)
Bu cins köpekler benim için bekçi köpeğinden ötesi değildir olamazda.
Ama kabul edelim şimdi soğuk havalarda aportu tartışılmaz bu almanlarda.
Tek amaç var zaten ördek avı ben bekleme sevmem gezerek vurmak için.
Mecbur kaldık tabi ama havlarsa odun çok oda olmadı veririz birine gider.
samet bereket
16.Eylül.2013, 10:48
Hayırlı uğurlu olsun komutanım güzel köpekmiş kurzhaar daha iyidir benim gözümde drahthaar'dan hem tip hemde huysuzluk bakımından yeni köpeğinle doyumsuz avlar dilerim...
ibrahim ozel
16.Eylül.2013, 10:54
Hayırlı uğurlu olsun komutanım güzel köpekmiş kurzhaar daha iyidir benim gözümde drahthaar'dan hem tip hemde huysuzluk bakımından yeni köpeğinle doyumsuz avlar dilerim...
Sağol paşam benim varol...
Burak SEZER
16.Eylül.2013, 11:25
Lamıı cimiii yok komutanım...Bu işin bi köşesinden döndüysen devamı da gelir :) :)
Yaşasın Alman ırkları :) hahaha :)
Şaka bir yana biraz bekleseydin benim gızı çiftleştirdiğimde verirdim bi yavri ;)
Oktay AKÇAKMAK
16.Eylül.2013, 11:31
hey yavrum be şu duruştaki asalete bak...ula ibo sonunda köpekle avlanmayı öğrenecek ve gırık itlerini atacaksın..bütün pointercilere sesleniyorum..sizin elinizdekiler it değil sosyete hepiniz bigün dediğime geleceksiniz..baş pointerci bile almana dönuyorsa diğerleri daha kolay olacak benim için ...ha ha hayyyyyy
veyselll
16.Eylül.2013, 12:13
abı buraya aava getırırsen bu kopegı, arabadan ıner ınmez klasık alman karsılama kelımesını soylerım haberın olsun. '' abı coban kopegıde var sızın ekıpte'' :D :D :D
Burhan KESKİN
16.Eylül.2013, 14:19
Bu nerden çıktı şimdi kardeşim memleket değiştirdin köpek değiştirdin ulabat gölünde sende anladın kurzhaar'sız olmayacağını seni gidi kurnaz seni... ;) hayırlı olsun avı kanlı olsun bakem rastgele beni çağırmayı unutma sakın oralar benden sorulur :-[
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 04:53
Kim ne derse desin varsa yoksa POİNTER... Napalım kadı kızındada eksik olurmuş bizimkilerdede kışın suya 1-2 giriyolar sonrası yok. Mecburen bu itlerden bi dene bakacaz. Burak zaten senden bi yavru bekliyorum paşam unuttun mu yoksa. Oktay abi bak antepde senin itler sadece aport yapmış diğer pointer ekibi fermalı ava gitmiş :)
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 04:58
Bu nerden çıktı şimdi kardeşim memleket değiştirdin köpek değiştirdin ulabat gölünde sende anladın kurzhaar'sız olmayacağını seni gidi kurnaz seni... ;) hayırlı olsun avı kanlı olsun bakem rastgele beni çağırmayı unutma sakın oralar benden sorulur :-[
Kasım gelsin beklerim abim kayıkda alıyom şimdi.
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 04:59
abı buraya aava getırırsen bu kopegı, arabadan ıner ınmez klasık alman karsılama kelımesını soylerım haberın olsun. '' abı coban kopegıde var sızın ekıpte'' :D :D :D
Sizin oralara ördwğe gelmeyeceğime göre göremessin paşam :)
mehmet.
17.Eylül.2013, 05:05
Hayırlı olsun ...İnşallah gönlüne göre avlar yaparsınız...
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 05:11
Hayırlı olsun ...İnşallah gönlüne göre avlar yaparsınız...
Sağol yörük beyim varol...
Oktay AKÇAKMAK
17.Eylül.2013, 05:41
okadar bıldırcını pointermi vurdurdu bize iboooooo.....geçecen sen bu pointer işini o uveyikleri nasıl alacaktık peki fıratın azgın suyundan şu anda bile ayağını sokamıyorsun soğuktan..heeeeççç kusura bakma avcının köpeği almandır sosyetenin iti ingiliz ....ha ha hayyyy
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 05:47
okadar bıldırcını pointermi vurdurdu bize iboooooo.....geçecen sen bu pointer işini o uveyikleri nasıl alacaktık peki fıratın azgın suyundan şu anda bile ayağını sokamıyorsun soğuktan..heeeeççç kusura bakma avcının köpeği almandır sosyetenin iti ingiliz ....ha ha hayyyy
Madem öle seni kırmam abim ama pointerdende vazgeçmem buda demektir ki ben bir sosyete avcısıyım :)
ismail aksu
17.Eylül.2013, 13:42
maşallah çok güzelmiş komutanım bunların bide havlama huyu olmasa resmen tank
yucelmert
17.Eylül.2013, 17:52
ibo dişi dimi bu bre...
bence kara kafa daha hoş dururdu ama sen bilirsin...
hayırlı olsun, inşallah yarın öbür gün bi eniği bizede düşer...
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:10
Hayırlı olsun abi maşallah çok güzel fiziki yapısı harika...
Recep DÖNMEZ
18.Eylül.2013, 19:15
Maşallah,şimdiden hayırlı olsun diyelim...
İbrahim abi hepi topu 1 bilemedin 1,5 aydır siteden uzaktım neler olmuş böyle ya. Sende Alman iti Oktay komutanım pointerini burhan abinin elinden alıyor abooo dünya tersine dönmüş dengeler altüst olmuş av camiasında :D :D :D :D :D :D. Bu arada beğenmezsen ben sırada bekliyorum abi. :) :) :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.