Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı kanepe hortladı !!! Avcı Ozi ..
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 12:03
Bu sabah Ahmet'imle beraber bıldırcın yapalım dedik orman içlerindeki tarlalarda bulduk nasibimizi :) Avı bitirdik oturduk su başına kuşları temizleyelim dedik birde baktım çamların altında kırmızı bir koltuk var :D :D kaçmaz bu fırsat dedim ve aldım makineyi elime bir iki poz aldım :D
http://imageshack.us/a/img849/8240/4gqy.jpg
http://imageshack.us/a/img21/5366/2ok8.jpg
http://imageshack.us/a/img59/1631/sk19.jpg
http://imageshack.us/a/img809/4716/6cbe.jpg
http://imageshack.us/a/img818/7776/xahk.jpg
http://imageshack.us/a/img716/9063/r5wq.jpg
http://imageshack.us/a/img34/1497/qrn.JPG
gsahiner
17.Eylül.2013, 12:06
maşallah abi güzel muhabbet olmuş kırmızı koltukla :) avın bereketli ve daim olsun memlekete gelde keklik de bir keklik yapalım :) liliyle :) hem ozamana memişlerde kurumuş olur :)
kenan mert
17.Eylül.2013, 12:14
çok güzel av olmuş abi :)
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 12:15
İkinci konu geliyor Kenan ;)
Sende resim varsa yeni açacağım konuya ekle abim ..
kenan mert
17.Eylül.2013, 12:17
tamam heycanlandım bak şimdi :o
ibrahim uysal
17.Eylül.2013, 12:35
Osman'ım harika kareler...Avların daim olsun kardeşim...Bıldırcınlar kırmızı kanepeye yakışmış... :)
ibrahim ozel
17.Eylül.2013, 12:37
Aha çeto bak gene kırmızı koltuk. :)
Daim olsun paşam nasipler alınmış...
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 12:55
Osman'ım harika kareler...Avların daim olsun kardeşim...Bıldırcınlar kırmızı kanepeye yakışmış... :)
Sağolasın abim yenileri yolda abi fırsat bulut atamadım resimleri ;)
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 12:55
Aha çeto bak gene kırmızı koltuk. :)
Daim olsun paşam nasipler alınmış...
Ama bu koltuk doğada abı çamların altında ;) fark burada :D :D
Oktay AKÇAKMAK
17.Eylül.2013, 13:11
aboooowwwwww....recebi kızdıracanız gene geliyor kırmızı koltuk sıkı durun bence ...rasgelsin osmanım
ismail aksu
17.Eylül.2013, 13:48
maşallah osman abi avınızdaim muhabbetiniz boll olsun selamlar abi sağlıcakla
Burhan KESKİN
17.Eylül.2013, 14:19
Yaw ne moda oldu bu kırmızı kanepe biri bu işe kızıp yine el atacak ama hadi hayırlısı diyelim :) Daim ve bereketli avlar dilerim kardeşim rastgeleyin..
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 16:32
aboooowwwwww....recebi kızdıracanız gene geliyor kırmızı koltuk sıkı durun bence ...rasgelsin osmanım
Gelsin abi gelsin ama evin içinde olduktan sonra isterse tepesine kadar keklik bıldırcın dolu olsun önemli olan kırın başında bulabilmek koltuğu ;)
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 16:33
maşallah osman abi avınızdaim muhabbetiniz boll olsun selamlar abi sağlıcakla
Sağol İsmail'im allah razı olsun kardeşim.
Osman KARATEPE
17.Eylül.2013, 16:35
Yaw ne moda oldu bu kırmızı kanepe biri bu işe kızıp yine el atacak ama hadi hayırlısı diyelim :) Daim ve bereketli avlar dilerim kardeşim rastgeleyin..
Sağol abim ama onlar bana kızamaz ;)
Burhan KESKİN
17.Eylül.2013, 16:38
Gelsin abi gelsin ama evin içinde olduktan sonra isterse tepesine kadar keklik bıldırcın dolu olsun önemli olan kırın başında bulabilmek koltuğu ;)
Yani ozi diyosun evdeki kanepedikiler difrizden alınmış bayat ??? bendekiler taze taze canlı ve kanlı yani aboooo kavgada söylenmez bu valla :D :D :D :D :D :D :D
Kırmızı koltuk mu? Peki kırmızı halı nerde? Hollywood da mı avlanıyorsunuz kuzum olmaz böyle keyif, yok böyle safahat... :) :) :) Lili de baya toparlamış doğum sonrası iyi antreman olmuştur. Öptüm gözlerinden daim olsun...
yucelmert
17.Eylül.2013, 17:17
maşallah keyfinize diyecek yok doğrusu osmanım, film gibi ya ormanın içinde kırmızı koltuk ???
tarla sahibi şahin abi olmasın :D :D :D :D :D :D
avınız daim olsun...
İBRAHİM AKKAYA
17.Eylül.2013, 18:50
Osman Yeğenim Şimdi Recep Aradı Dayı Yönetiçi olarak Ara Kırmızı Koltuğun Telif Hakkı Benim Bir Koli Avrupa Fişek Göndersin Dedi. :D :D :D :D
Benden Sölemesi Bilgin olsun. :D :D :D
Daha Nice Güzel Avlara
RASTGELE ;D ;D ;D ;D ;D.
çetin ekren
17.Eylül.2013, 20:57
valla osman yaman denk gelmiş kanepe,hemide kırmızı...
lan kim atar bu güzelim kanepeyi oralara...
kimileri arayıp bulamıyor bu renkte kanepeyi...kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun misali... :D :D :D
valla tek telimeyle süper yakışmış ama hele siz durun bakalım ne bombalar düşecek yakında... :D :D
Oktay AKÇAKMAK
18.Eylül.2013, 04:07
benim bildiğim recepse bu hırsla o koltuğu alır bahçeye çıkarır genede arazi pozu verir osmanım sen merak etme...evet lazogli sustur şunları gardaşşşş
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:01
Yani ozi diyosun evdeki kanepedikiler difrizden alınmış bayat ??? bendekiler taze taze canlı ve kanlı yani aboooo kavgada söylenmez bu valla :D :D :D :D :D :D :D
Yok abi öyle de demiyorum hani sende benim ağzımdan söylüyosun kendi laflarını :D :D :D genede merada bulurlarsa çekerler taze taze ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:03
Kırmızı koltuk mu? Peki kırmızı halı nerde? Hollywood da mı avlanıyorsunuz kuzum olmaz böyle keyif, yok böyle safahat... :) :) :) Lili de baya toparlamış doğum sonrası iyi antreman olmuştur. Öptüm gözlerinden daim olsun...
Tamam abi yakında o da olur merak etme sen ;) kırmızı halıya sereceğim kuşları birdaha ki sefere :) Lili topladı abi çok şükür yavrular kanını emdi hayvanın vampir gibi....
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:04
maşallah keyfinize diyecek yok doğrusu osmanım, film gibi ya ormanın içinde kırmızı koltuk ???
tarla sahibi şahin abi olmasın :D :D :D :D :D :D
avınız daim olsun...
Uleeennn şimdi oturduğuma pişman oldum işte abi o bıldırcınların yerine başka bıldırcınları oturtmasınlar kanapeye :D :D :D
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:04
Osman Yeğenim Şimdi Recep Aradı Dayı Yönetiçi olarak Ara Kırmızı Koltuğun Telif Hakkı Benim Bir Koli Avrupa Fişek Göndersin Dedi. :D :D :D :D
Benden Sölemesi Bilgin olsun. :D :D :D
Daha Nice Güzel Avlara
RASTGELE ;D ;D ;D ;D ;D.
Recep abim ki evdeki koltuk abi bu merada hemde bunun rengi daha cırtlak ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:05
valla osman yaman denk gelmiş kanepe,hemide kırmızı...
lan kim atar bu güzelim kanepeyi oralara...
kimileri arayıp bulamıyor bu renkte kanepeyi...kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun misali... :D :D :D
valla tek telimeyle süper yakışmış ama hele siz durun bakalım ne bombalar düşecek yakında... :D :D
Sorma abi avı bitirdikten sonra yemen va çay molası verdiğimiz tarlanın başındaydı masası sandalyesi semaveri hepsi var eee kırmızı kanapeyi görürümde boş dururmuyum hiç ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 06:06
benim bildiğim recepse bu hırsla o koltuğu alır bahçeye çıkarır genede arazi pozu verir osmanım sen merak etme...evet lazogli sustur şunları gardaşşşş
Olmaz abi bahçe olmaz kamyonetin arkasına atıp dağın başına çıkarmadıktan sonra kırmızı kanape işi bende artık ;)
samet bereket
18.Eylül.2013, 09:35
Avınız bereketli ve daim olsun osman abi bir ara ayakkabıları çıkarmışsınız içine ot çöp filan doldu galiba bende gıcık oluyorum bu duruma ama yapacak bişey yok kırmızı kanepe yakışmış abi rasgele..
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 09:55
Avınız bereketli ve daim olsun osman abi bir ara ayakkabıları çıkarmışsınız içine ot çöp filan doldu galiba bende gıcık oluyorum bu duruma ama yapacak bişey yok kırmızı kanepe yakışmış abi rasgele..
Botların içine hep ot doldu ama benim hatam yüzünden tozlukları giymedim işgüzarlık yaptım güya :( ot dolması bişey değilde dikenler yürütmüyor insanı.
gsahiner
18.Eylül.2013, 10:06
samet kardeşim tozluk giydiğin zaman hiç bir mesele kalmıyor ben herzaman giyerim yoksa ot sorun değilde pıtıraklar dikenler insanı çileden çıkarıyor
Burak SEZER
18.Eylül.2013, 12:38
Recep abinin kırmızı kanepesi de çıkar o zaman yakında ortaya :) :)
Rasgele Osman abi...
Recep DÖNMEZ
18.Eylül.2013, 13:31
Eveeeettttt.....
Bir kırmızı kanepeli avcı daha ortaya çıktığına göre
bu iş benden kurtuldu....
Öyle gaza gelip dağlara,meralara kırmızı kanepe götüremem.
Osman'a hayırlı olsun bu iş.
Ben av bulup vurabilirsem bu sefer kanepenin rengini değiştirir yine
işi götürürüm....
artık ava giderken koltuk şart oldu bende bundan sonra laci kanepe götüreçeğim kırmızı iddalı bir renk....
veli ayhan
18.Eylül.2013, 14:06
kırmızı koltuk
senin üstüne bıldırcın keklik koyduk
avımızı dağlarda bulduk
bir koyu muhabbette tutulduk :)
avınızda muhabbetiniz gibi olsun..
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 14:24
Recep abinin kırmızı kanepesi de çıkar o zaman yakında ortaya :) :)
Rasgele Osman abi...
Sağolasın Burak artık kanepe mi çıkar koltukmu onu bilemem ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 14:24
Eveeeettttt.....
Bir kırmızı kanepeli avcı daha ortaya çıktığına göre
bu iş benden kurtuldu....
Öyle gaza gelip dağlara,meralara kırmızı kanepe götüremem.
Osman'a hayırlı olsun bu iş.
Ben av bulup vurabilirsem bu sefer kanepenin rengini değiştirir yine
işi götürürüm....
Yok öyle yağma abi kırmızı kanepe işi Çetin abimle senin aranda beni müdahil etme ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 14:25
artık ava giderken koltuk şart oldu bende bundan sonra laci kanepe götüreçeğim kırmızı iddalı bir renk....
Bu kırmızı kanepe de ikimiz yan yana resim çektireceğiz abi aramızda ormanın sultanları olacak ama ;)
Osman KARATEPE
18.Eylül.2013, 14:28
kırmızı koltuk
senin üstüne bıldırcın keklik koyduk
avımızı dağlarda bulduk
bir koyu muhabbette tutulduk :)
avınızda muhabbetiniz gibi olsun..
Ağzına sağlık Veli ne güzel söylemişsin :)
veli ayhan
18.Eylül.2013, 14:41
Ağzına sağlık Veli ne güzel söylemişsin :)
abi ben değil kırmızı koltuk söyletti..
Recep DÖNMEZ
18.Eylül.2013, 18:52
http://imageshack.us/a/img849/8240/4gqy.jpg
Yapılan Avdan sonra ha bu Kırmızı Kanepe'nin keyfini bir Ben birde Osman Kardeşim bilir.....http://i44.tinypic.com/2qnt6bs.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.