Orijinalini görmek için tıklayınız : AVCI DERGİSİNDE YAZIM YAYINLANDI...
Sevgili Dostlar,
Uzun zamandır, sizlerle birlikte büyük bir zevkle ve heyecanla paylaştığım hikayelerimden ikisi, Avcı Dergisi temmuz ve ağustos sayılarında yayınlandı.
Bu konuda bana yardımcı olan başta Arzu Üstün Hanımefendi başta olmak üzere tüm dergi çalışanlarına teşekkür ederim.
http://img546.imageshack.us/img546/7269/da0o.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/3152/w7gr.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/3518/hhqk.jpg
İBRAHİM AKKAYA
20.Eylül.2013, 18:05
Hocam Harika olmuştur Seni Köşe Yazarı olarak almaları lazım Harika anlatım harika uslup nerden bulaçaklar.
Hayırlısı olsun. ;D ;D ;D ;D ;D
Oktay AKÇAKMAK
20.Eylül.2013, 19:59
oğuz kardeşim tebrik ediyorum canı gönülden...senin o tatlı anlatımını ve anılarını dinledikçe eminim dergiyi okuyanlarda en az bizim kadar mest olmuşlardır..cunki uzun zamandır senin o kıvrak dilinle anlattığın anılar emin olhepimizi ziyadesiyle hoşnut etmektedir...temennim senin cok daha iyi yerlere layık olduğunu bilerek ufkunun ylunun bahtının acık olmasıdır kalemine yüreğine sağlık dost.....kal saglıcakla
çetin ekren
20.Eylül.2013, 20:32
Oğuz abi gerçektende mükemmel bir anlatım şekli var yazılarınızda...
önemli olan okuyucuya avı yaşatabilmek ki ben şahsen kitabınızı okurken o anları yaşıyordum...
bencede değeri bilinecek bir yazarsınız...
devam abicim devam...
ibrahim uysal
21.Eylül.2013, 05:30
Bu güzel anıların daha çok avcı tarafından okunması;okuyanın gerekli dersleri çıkarması ve tecrübeleri için ayrı bir katkı...Okurken her avcının aynı heyecanı tattığını düşünüyorum..
Tebrikler Hocam...İnşallah daha nice anılarınızı okumak dileğiyle;saygı ve selamlar...
ibrahim ozel
21.Eylül.2013, 09:08
Ben geç kalmış bir durum olarak düşünüyorum diyeyim gerisini sen anla hocam...
dadak_e
21.Eylül.2013, 09:13
abı hayırlı olsun inş başarıların devamını bekliyoruz
Yıldıray İNCE
21.Eylül.2013, 10:39
Hayırlısı hocam başarılarının devamını dilerim........
yucelmert
21.Eylül.2013, 15:28
hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim hocam...
emeğinin karşılığını almana çok sevindim, devamıda nasip olur inşallah...
Recep DÖNMEZ
21.Eylül.2013, 19:44
Tebrik ederiz Oğuz Bey.
İnşallah yeni yazıların da sık sık yayınlanır bu tür yerlerde.
Selamlar...
Hepinize çok teşekkür ederim. Zaten sizin teşvikleriniz olmasa hiçbir şey olmazdı. Sağolun varolun... :) :) :)
imported_avkolik
22.Eylül.2013, 19:47
Yakışır abim. Insallah daha güzel yerlerde göreceğiz hocam sizi. Hürmetler
gsahiner
23.Eylül.2013, 05:42
Oğuz hocam tebrik ederim . Başarılarınızdan dolayı sizin kiler hikaye değüil roman olur roman gerçekten . Dört gözle ikinci kitabınızı bekliyorum
Bu arada hafta sonu yozgattaydım bir sürü çilden size selam geldi Saygılar.... :)
Oğuz hocam tebrik ederim . Başarılarınızdan dolayı sizin kiler hikaye değüil roman olur roman gerçekten . Dört gözle ikinci kitabınızı bekliyorum
Bu arada hafta sonu yozgattaydım bir sürü çilden size selam geldi Saygılar.... :)
Sağol Gültekinim allah razı olsun selam söyleyenlerden... :) :) :) Çok teşekkür ederim, ikinci kitap sponsorsuz olmaz herhalde. İnşallah diyelim... ;)
Oktay AKÇAKMAK
23.Eylül.2013, 20:57
YAHU ZORLA BENİ DELLENDİRİYONUZ YAWWWWW...ULAN ARKADAŞ ŞÖYLE KALENDER BİR GARDAŞIMIZ GÜZEL BİR OLAY YAŞAMIŞ HAKETTİGİYERE ADIM ADIM ÇIKARKEN BİRAZ OLSUN MANEVİ DESTEK BEKLEMİŞ ANILARINI BİZİMLE PAYLAŞMIŞ YAŞAMIŞ O ANLARI BİZEDE YAŞATMIŞ ZEVKLE O GÜZEL ŞİVEYLE YAZILANLARI OKUMUŞUZ ŞÖYLE BİR BAKTIMDA 10 TANE YORUM YAZILMIŞ BUMUDUR LA SİZİN AVCILIGINIZ DOSTLUGUNUZ BU SORUMLULUK DUYGUSUNDAN YOKSUN ARKADAŞLARI ESEFLE KINIYORUM..AVCILIK AV VURMAK DEYİLDİR ÇOKBİLDİĞİNİ SANANLAR AVCILIK PAYLAŞMAKTIR BİRİBİRİNE DESTEK OLMAKTIR YA BU İŞİN HAKKINI TAM VERİN YADA AVCIYIMDEMEYİN KARDEŞİM HERŞEYE RAĞMEN KALIN SAĞLICAKLA...
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 22:35
Avcılık adına paylaşım adını çok güzel bir olay eline sağlık Hocam Başarılarınızın devamını dilerim...
gsahiner
24.Eylül.2013, 06:13
YAHU ZORLA BENİ DELLENDİRİYONUZ YAWWWWW...ULAN ARKADAŞ ŞÖYLE KALENDER BİR GARDAŞIMIZ GÜZEL BİR OLAY YAŞAMIŞ HAKETTİGİYERE ADIM ADIM ÇIKARKEN BİRAZ OLSUN MANEVİ DESTEK BEKLEMİŞ ANILARINI BİZİMLE PAYLAŞMIŞ YAŞAMIŞ O ANLARI BİZEDE YAŞATMIŞ ZEVKLE O GÜZEL ŞİVEYLE YAZILANLARI OKUMUŞUZ ŞÖYLE BİR BAKTIMDA 10 TANE YORUM YAZILMIŞ BUMUDUR LA SİZİN AVCILIGINIZ DOSTLUGUNUZ BU SORUMLULUK DUYGUSUNDAN YOKSUN ARKADAŞLARI ESEFLE KINIYORUM..AVCILIK AV VURMAK DEYİLDİR ÇOKBİLDİĞİNİ SANANLAR AVCILIK PAYLAŞMAKTIR BİRİBİRİNE DESTEK OLMAKTIR YA BU İŞİN HAKKINI TAM VERİN YADA AVCIYIMDEMEYİN KARDEŞİM HERŞEYE RAĞMEN KALIN SAĞLICAKLA...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Oktay abiye sonuna kadar katılıyorum Oğuz Babaçoğlu gibi değerli bir üstadımızı ki camiada böyle insanlar sayılıdır kıymetini bilmiyoruz ve desteğimizi ona göstermiyoruz bu konuda ben avcıyım deyipte bu adamcağıza destek vermeyeni esefle ve şiddetle kınıyorummm.....
samet bereket
24.Eylül.2013, 18:06
Maşallah oğuz hocam layık olduğun mertebeye adım adım ilerliyorsun başarılarının devamını diliyorum kalemine yüreğine kuvvet ama arasıra ava'da çık hocam hem anılar tazelenir hemde stres atarsın...
Komutanım övgü dolu sözlerine çok teşekkür ediyorum. Ama arkadaşlara kızma herkesin işi gücü var. Herkesin derdi gücü kendine. Yazan da sağ olsun yazmayan da... ;)
Hepinize Denizli'den kucak dolusu sevgiler... :) :) :)
Maşallah oğuz hocam layık olduğun mertebeye adım adım ilerliyorsun başarılarının devamını diliyorum kalemine yüreğine kuvvet ama arasıra ava'da çık hocam hem anılar tazelenir hemde stres atarsın...
Samet'im gidiyoruz ava ama dişe damağa dokunur bir av yok ki. İki üç bıldırcının neyini yazayım... Bu sene çok kısır geçiyor... Kekliği bekliyoruz artık, ondan sonra icraat olur diye düşünüyorum... Kalasın sağlıcakla...
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 07:03
Samet'im gidiyoruz ava ama dişe damağa dokunur bir av yok ki. İki üç bıldırcının neyini yazayım... Bu sene çok kısır geçiyor... Kekliği bekliyoruz artık, ondan sonra icraat olur diye düşünüyorum... Kalasın sağlıcakla...
Aynen katılıyorum hocam her yer Senfoni orkestrası gibi....! kuş nereye gideceğini sapıttı Typ çıktı mertlik öldü be hocam..
Cengiz KUTLU
26.Eylül.2013, 07:09
Başarılar dilerim
Başarılar dilerim
Tebrik ederim hocam.
Ziyaaddin ve Cengiz Kardeşlerim, çok teşekkür ederim... :) :) :)
Aynen katılıyorum hocam her yer Senfoni orkestrası gibi....! kuş nereye gideceğini sapıttı Typ çıktı mertlik öldü be hocam..
Aynen altına imzamı atıyorum Burhan Abi...Hele ki biz güneyde olduğumuz için serpintisi bile düşmüyor... :) :) :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.