Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda paylaşcak bir şey buldum...:) :)
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 11:44
Youtube'de gezerken bu güzel fermalar hoşuma gitti... Baktım bizim fox yani Milly'in babası... keyifli seyirler
patrone fox (http://www.youtube.com/watch?v=llDYz-0L8Ek#)
ibrahim uysal
23.Eylül.2013, 11:46
Avcıya zevk veren görüntü...İşte böyle olacak...Teşekkürler abim...
ismail aksu
23.Eylül.2013, 11:50
semaveri koyacan çayını içecen kalkacan atışını yapacan :)) abi süper helal olsun çil çil altın bunlar mustafa abimin dimi bunlar abi çok güzelmiş
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 11:51
Avcıya zevk veren görüntü...İşte böyle olacak...Teşekkürler abim...
valla admin nerde yetişmiş bu köpek kim yetiştirmiş bir türlü hangi çiflikte bulamdım yaw bi yardımcı olsan ??? :D :D :D :D
gsahiner
23.Eylül.2013, 11:51
en hoş görüntü ya ferma olmadan güzel bir av oolmaz :)
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 11:53
en hoş görüntü ya ferma olmadan güzel bir av oolmaz :)
Bak şimdi Çırak Oktay komutan bu güzelliği görünce ne diyecek Kıskançlığından yine gırık it diyecek :D :D :D :D :D
ismail aksu
23.Eylül.2013, 11:54
Bak şimdi Çırak Oktay komutan bu güzelliği görünce ne diyecek Kıskançlığından yine gırık it diyecek :D :D :D :D :D
abi varsa böle kurtzahar videosu görelim :D :D
gsahiner
23.Eylül.2013, 11:54
abi zaten bizim itlerin hepsi gırık :)
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 11:58
abi varsa böle kurtzahar videosu görelim :D :D
Atamazki yok hepsi su kurbağası :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim uysal
23.Eylül.2013, 11:59
valla admin nerde yetişmiş bu köpek kim yetiştirmiş bir türlü hangi çiflikte bulamdım yaw bi yardımcı olsan ??? :D :D :D :D
Çil'in elinde yetişmiş belli... ;)
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 12:04
Ahanda buda kızı Milly Pazar günkü avımızda çektim tap taze :)
http://i44.tinypic.com/10453jl.jpg
Recep DÖNMEZ
23.Eylül.2013, 17:00
Gerçekten süper görüntü.
Her iki köpeğe de Maşallah.
Bir avcı için en önemli,en muhteşem anlar.
Yıldıray İNCE
23.Eylül.2013, 17:00
Eline emeğine sağlık Burhan Ustam...........
Oktay AKÇAKMAK
23.Eylül.2013, 17:46
LA BOŞUNA KONUŞMAYIN BU İTLERİN TOPU GIRIIIIKKK...BUNLAR AVCI OLMAZ SOSYETE OLUR ALACAN YANINA SOKAKTA GEZDİRECEN DAĞ TAŞ YARAMAZ BU KİBARCIKLARA...AMANİİİNNN HANİMİŞDE MACASININ KİBARCIKLARIIII
Oktay AKÇAKMAK
23.Eylül.2013, 17:47
BU İTLERDEN SADCE BİTANESİ SAFKAN VE AVCI OLUR ODA BURHANDA OLAN BENİM EMANET KÖPEK İŞTE...POİNTERLERİN KRALIDA ODUR GERİSİ YALAN
samet bereket
23.Eylül.2013, 18:21
Seyrine doyum olmaz görüntüler eline sağlık burhan abi...
samikiremitci
23.Eylül.2013, 19:48
Eline emeğine sağlık Burhan
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 22:37
BU İTLERDEN SADCE BİTANESİ SAFKAN VE AVCI OLUR ODA BURHANDA OLAN BENİM EMANET KÖPEK İŞTE...POİNTERLERİN KRALIDA ODUR GERİSİ YALAN
usta her zaman söylüyorum senin elinden uçan kaçan kurtulmaz :)
Burhan KESKİN
23.Eylül.2013, 22:38
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
Mustafa ÇİL
24.Eylül.2013, 06:00
geldiğin yeri inkar etmeeeyeceksin,gideceğin yeride iyi bileceksinnnn,,komutann komutannnn,,, bende bir yanlışlık var,,pointer camiası bunlar gibisini arar,,ben hep bir gömlek üstünü ararım...yukarılarda kalıp birilerinin dişlerini kırabilmenin tek çaresi budur....Allah göstermesin diğer ırklara bir kere girdim çıktım,,,diğer ırklarla meraya çıkacağıma,,pointer peşinde öleyim kalayım
ersin kasap
24.Eylül.2013, 19:17
geldiğin yeri inkar etmeeeyeceksin,gideceğin yeride iyi bileceksinnnn,,komutann komutannnn,,, bende bir yanlışlık var,,pointer camiası bunlar gibisini arar,,ben hep bir gömlek üstünü ararım...yukarılarda kalıp birilerinin dişlerini kırabilmenin tek çaresi budur....Allah göstermesin diğer ırklara bir kere girdim çıktım,,,diğer ırklarla meraya çıkacağıma,,pointer peşinde öleyim kalayım
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Oktay AKÇAKMAK
25.Eylül.2013, 06:16
yahu çil gardaş sen bana ördek avı yapan bir pointer göster söz bende pointerci olacam..ula bari sen anla lafımı tek soru soracam şimdi bu pointer ırkı kışın -15 derece sudan aport yaparmı yada kaç defa yapar..napacaz şimdi ördek getirmiyor sudan diye ördek avınımı bırakacaz yoksa donu çıkarıp suya bizmi girecez ...ben ördek avını sevmiyorum diyenlerin hepsi pointerci drahthaar besleyen bir adamın bu sorunu olmaz çünki ördek avı ekip işidir ve bir avda en az 15-20 ördek vururluyor..ben antepteyken çok pointer besleyen hemde iyi pointerciler geldi yanıma ama ben daha görmedim öyle bir pointer..şimdi benim demek istediğim şu yani ördek için ayrı keklik için ayrı kaz için ayrı köpekmi besleyecez yoksa uyla bu it her işi yaparmı diycez...hadi bakalım bide buna cevap ver gardaş,
Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 19:22
Benim hiç köpeğim olmadı bugüne kadar,
Bu nedenle hemen hemen her cin köpekle avlandım yıllarca,
Arkadaşlarımda hangisi varsa benim için en iyisi O 'dur Dostlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.