PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HA BU HOROZ KESİN KARADENİZLİ !!!(R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 12:47
Bu horoz Kesin Karadenizli,
Bu foto;
Ava giderken, balığa giderken, maça giderken hanımdan
izin alanlara hediye olsun. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://i41.tinypic.com/w9bh3d.png

ibrahim uysal
24.Eylül.2013, 12:48
Heyt koçum benim...Herif herif... :D :D :D :D :D :D :D :D

gsahiner
24.Eylül.2013, 12:58
Adam erkek ya :)

ismail aksu
24.Eylül.2013, 13:04
recep abi tabi sen yengeye bu konuları göstermiyon demi :D :D :D

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 13:42
bence o horoz başka bi şey için dolanıyo tavuğun etrafında :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 13:47
bence o horoz başka bi şey için dolanıyo tavuğun etrafında :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Belkide horoz hafta sonu ava gidebilmek için evde salça yapmıştır,
ayaklarına bulaşan salça artıklarını temizletiyordur.....
Ne dersiniz ????

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 13:48
recep abi tabi sen yengeye bu konuları göstermiyon demi :D :D :D

İsmail Kardeşim bu işlerden korksak ağaca hiç çıkmayız biz...!!!!

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 13:49
Heyt koçum benim...Herif herif... :D :D :D :D :D :D :D :D

Hem herif hem de Karadeniz'li.......
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 14:00
Belkide horoz hafta sonu ava gidebilmek için evde salça yapmıştır,
ayaklarına bulaşan salça artıklarını temizletiyordur.....
Ne dersiniz ????

Laz oğluuuuu Kaşınma bak karıştırırım yine ortalığı bak >:( sanki sen hiç salça yapmadın :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim uysal
24.Eylül.2013, 14:08
Konuya salça mı bulaştı?... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gsahiner
24.Eylül.2013, 14:09

salçada kırmızıya abi o bakımdan :D :D :D :D :D ister istemez bulaşıyo

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 14:11

Ya Admin bi Komutandan çekiyodum şimdi Laz Uşağı başaladı ama ben çetoyla ikisini bir tutuştursam burası yıkılır bak ona göre:D :D :D :D :D :D

çetin ekren
24.Eylül.2013, 14:22
salça derken ne salçası yaw...
burhan abi hayırdır ne diyor bu laz uşağı...
sanki sanamı bulaşıyor ne...bana ele geldide biran...
:D :D

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 14:26

Sen bulaşma bakem şimdi bu işe konuşuyo işte laz uşağı yok bi şey yok çeto :D :D :D :D :D

İBRAHİM AKKAYA
24.Eylül.2013, 15:41
Burhan Ateş olmayan yerden Duman Çıkmaz Kesin Birşey bvar bu işte. :D :D :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
24.Eylül.2013, 16:54

Usta alemsin beyav......... :D

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 19:19
Laz oğluuuuu Kaşınma bak karıştırırım yine ortalığı bak >:( sanki sen hiç salça yapmadın :D :D :D :D :D :D :D

Salça yapmak mı ????
Tövbe tövbe başımıza taş yağacak.
Erkek adamın ne işi olur salça yapmayla.....

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 19:22
Ynt: 4 EVLİ ERKEK BALIĞA ÇIKARSA:D

Alıntı yapılan: Burhan KESKİN - Dün, 15:18:10

Valla ne yalan söyleyeyim bende pazar ava çıkmak için Cumartesi Salça yaptım yoksa izin yoktu... :D :D :D :D :D :D Eline sağlık ismail aynı beni tarif etmişsin Dur bakem bu sitil iyi bi deneyeyim bende ???

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 19:25

Heeee Çeto Burhan abiye bulaşıyom,
Ne oldi ?
Bi itirazın mı var?????

Recep DÖNMEZ
24.Eylül.2013, 19:28
Burhan Ateş olmayan yerden Duman Çıkmaz Kesin Birşey bvar bu işte. :D :D :D :D :D :D :D

Dayı ateş olmayan yerden duman çıkar mı ????
Burhan Abi yengeden haftasonu ava gitmek için izin istemiş,
yenge bir şartla '' bütün mahalle kadınlarının yapacağı salçayı sen yaparsan sana izin var '' demiş
Burhan Abide kabul etmiş hepsi bu.... :D :D :D :D :D :D :D

çetin ekren
24.Eylül.2013, 20:27
Heeee Çeto Burhan abiye bulaşıyom,
Ne oldi ?
Bi itirazın mı var?????

yok abi ne itirazım olacak...
canın kime bulaşmak istiyorsa ona bulaş...
ama merak ettim bu salça meselesini okadar...
eğer sende de böyle marifetler varsaaaaa ?????

Oktay AKÇAKMAK
24.Eylül.2013, 20:42
OYYY OYYYYY BEN BUNLARI DUYACAGIMA ÖLEYDİM DAHA İYİYDİ ULA BURHAN DELİKANLI ADAM SALÇAMI YAPAR GARDAŞŞŞŞ...OYYY GÖKTEN TAŞ YAGACAK BAŞIMIZA BEN NE POK YİYEM...BİDE TUTTUK HARMANDALI OYNADIK MEYDANLARDA MİLLET DELİKANLI GÖRSUN DEDİK AMA YOK ABİ EMEKLERİM BOŞAYMIŞ YANARIM ONA YANARIM.. DESENİZE BEN HER AVA GİTMEYE SALÇAYDI TURŞUYDU BİŞEYLER YAPSAM İSTANBULUN BÜTÜN DÜKKANLARI BENİM SALÇAYI SATARDI VALLA ULA HAFTANIN 4 GUNU AVA GİDİYOZ BİDE ÜSTÜNE AVRATA KUŞ YOLDURUYOZ DEMEKKİ TÜRÜNÜN SON ÖRNEĞİ BENKALMIŞIMBU ALEMDE...LA BENİM MUMYAMI YAPTIRIP MÜZEYE KOYSANIZ AZDIR BEEEE..HA HA HAYYYYY

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 20:47
Dayı ateş olmayan yerden duman çıkar mı ????
Burhan Abi yengeden haftasonu ava gitmek için izin istemiş,
yenge bir şartla '' bütün mahalle kadınlarının yapacağı salçayı sen yaparsan sana izin var '' demiş
Burhan Abide kabul etmiş hepsi bu.... :D :D :D :D :D :D :D

Ula sizin ağzınıza düşeceğime salça kazanının içine düşseydim daha iyidi yani >:( tamam itiraf ediyorum her yıl geneleksel salça yapım işlerine katkıda bulumdum işte ne yapalım emir demiri keser beyaa :( Dayı sende biraz destek ol yaw çoluk çocuğamı yaptırsaydık gençlerin gezip tozmasına fırsat yarattık işte..... :D :D :D

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 20:53
OYYY OYYYYY BEN BUNLARI DUYACAGIMA ÖLEYDİM DAHA İYİYDİ ULA BURHAN DELİKANLI ADAM SALÇAMI YAPAR GARDAŞŞŞŞ...OYYY GÖKTEN TAŞ YAGACAK BAŞIMIZA BEN NE POK YİYEM...BİDE TUTTUK HARMANDALI OYNADIK MEYDANLARDA MİLLET DELİKANLI GÖRSUN DEDİK AMA YOK ABİ EMEKLERİM BOŞAYMIŞ YANARIM ONA YANARIM.. DESENİZE BEN HER AVA GİTMEYE SALÇAYDI TURŞUYDU BİŞEYLER YAPSAM İSTANBULUN BÜTÜN DÜKKANLARI BENİM SALÇAYI SATARDI VALLA ULA HAFTANIN 4 GUNU AVA GİDİYOZ BİDE ÜSTÜNE AVRATA KUŞ YOLDURUYOZ DEMEKKİ TÜRÜNÜN SON ÖRNEĞİ BENKALMIŞIMBU ALEMDE...LA BENİM MUMYAMI YAPTIRIP MÜZEYE KOYSANIZ AZDIR BEEEE..HA HA HAYYYYY

Yaw ustad deme şimdi yaw sen haytının baharını yaşıyon biz daha muaf olamdık beyaa :D :D valla üç haftadır sallıyom bu işi sonunda yakayı ele verdik işte oldu bitti :D :D :D :D :D

çetin ekren
24.Eylül.2013, 20:56

abi sen niye öyle diyon...
ben salça neden yapılır onu bile bilmem...
hem dadaş adam garı lafımı dinlermiş...
kör bıçakla doğrarım... :D :D :D

Burhan KESKİN
24.Eylül.2013, 21:02

tamam ula bende sizin bir açığınızı yakalayam görürsünüz siz bakem takipteyim... :-[

Oktay AKÇAKMAK
24.Eylül.2013, 22:10
BENCE SALÇA PATLICANDAN YAPILYOR EN SON 4 YAŞINDAYDIM BİR KIYMA MAKİNASINA BİŞEYLER TEPİYORLARDI AMA PATLICANMI SOGANMI UNTTUM OKADARINI....HA HA HAYYYYYTTT

çetin ekren
25.Eylül.2013, 07:31
BENCE SALÇA PATLICANDAN YAPILYOR EN SON 4 YAŞINDAYDIM BİR KIYMA MAKİNASINA BİŞEYLER TEPİYORLARDI AMA PATLICANMI SOGANMI UNTTUM OKADARINI....HA HA HAYYYYYTTT

:D :D :D

Burhan KESKİN
25.Eylül.2013, 11:49
Yav usta geçme dalga beyaaa :( bunların ağzına düştük ya kurtul kurtula bilirsen Dadaş ile Laz uşağı için dev porejem var yakında patlatıcam bak görürsün.. usta desteğini bekliyorum ;)

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 13:04

La Çeto senin ağzın neler diyoooo....
Garşıdan bakınca hiç öyle görünmüyom amma,
Kör bıçak işi tam kazak erkek işi.
eğer dediğin gibiysen bizdensin dostum...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 13:07
Yav usta geçme dalga beyaaa :( bunların ağzına düştük ya kurtul kurtula bilirsen Dadaş ile Laz uşağı için dev porejem var yakında patlatıcam bak görürsün.. usta desteğini bekliyorum ;)

Abicim ne kızıyon ya.
Hem salça yapıyon, :D :üstelik bunu burda yazıyon,
sonrada gelip Dadaşa ve bana bulaşıyon. >:( >:( >:(
Hadi Dadaş neyse her iş onun başının altından çıkıyo zaten, :D :D :D
ama benim ne suçum var Abi ? ???
Bana niye bulaşıyon durup dururken ???? 8) 8) 8)

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 13:10

Oktay Abicim sen hergün salçada yapsan, turşu da kusan herzaman bizim
baştacımız,ustamızsın Abicim....

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 19:25
Ne oldi ?????
salçacılar birden ortadan kayboldi nedense ?????

Oktay AKÇAKMAK
25.Eylül.2013, 19:34
yahu yazıktır bre recebim yeter gayrı vurmayın adamacagıza belden aşağı...elbet oda bir gun kazak erkekler safına katılacaktır ama benim ömrüm kifayet edermi orası meçhul işte...ha ha hayyyytttt

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 19:41
yahu yazıktır bre recebim yeter gayrı vurmayın adamacagıza belden aşağı...elbet oda bir gun kazak erkekler safına katılacaktır ama benim ömrüm kifayet edermi orası meçhul işte...ha ha hayyyytttt

Sen ''yeter bırakın adamın peşini'' dedikten sonra boynumuz kıldan incedir Abicim....
Eğer sen olmasan kolay kolay kapanmazdı bu '' Salça '' işi....

Oktay AKÇAKMAK
25.Eylül.2013, 19:47
yok gardaş yok yeter artık burhan gardaşım sevdiğimiz ve olmazsa olmaz dediğimiz bir kardeşimizdir..napsın adam memlekette benzin varda omu içti yani..hele bu hafta konyada benimle avda yapacak ki deymeyin gardaşıma yawww

Recep DÖNMEZ
25.Eylül.2013, 20:05
yok gardaş yok yeter artık burhan gardaşım sevdiğimiz ve olmazsa olmaz dediğimiz bir kardeşimizdir..napsın adam memlekette benzin varda omu içti yani..hele bu hafta konyada benimle avda yapacak ki deymeyin gardaşıma yawww

Tamamdır Abi,
Hafta sonu Konya'da bol muhabbetli ve bol kuşlu avlar dileriz...

ibrahim ozel
26.Eylül.2013, 06:17
Karadenizli bir laz uşağı erkeklik yapmış, yenge hanıma sen benim avıma karışamazsın demiş. :o :o :o Tabi evde lazı bekleyeninde laz olduğu unutulmuş ava gidilmiş. ??? ??? ??? Av dönüşü yengem alıyo odunu eline yenmi yemenmi, yenmi yemenmi. >:( >:( >:( Eeeee bizim uşak delikanlılığa pok sürdürmeyecek ya almış hemen fotoğraf makinasını başlamış resim çekmeye. Yok top sahasında omuzumu incilttim. Yok şurda bacağımı incilttim şu kadar rapor aldım bu kadardır evdeyim, yok canım sıkılıyor artık evde. :D :D :D :D He recep abi he bizde yutuyoz olmadı gargara yapıyoz. Akıllı ol senin evdekininde senin gibi aslan olduğunu biliyoz :D :D :D :D

Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 06:38
Karadenizli bir laz uşağı erkeklik yapmış, yenge hanıma sen benim avıma karışamazsın demiş. :o :o :o Tabi evde lazı bekleyeninde laz olduğu unutulmuş ava gidilmiş. ??? ??? ??? Av dönüşü yengem alıyo odunu eline yenmi yemenmi, yenmi yemenmi. >:( >:( >:( Eeeee bizim uşak delikanlılığa pok sürdürmeyecek ya almış hemen fotoğraf makinasını başlamış resim çekmeye. Yok top sahasında omuzumu incilttim. Yok şurda bacağımı incilttim şu kadar rapor aldım bu kadardır evdeyim, yok canım sıkılıyor artık evde. :D :D :D :D He recep abi he bizde yutuyoz olmadı gargara yapıyoz. Akıllı ol senin evdekininde senin gibi aslan olduğunu biliyoz :D :D :D :D

İşte bu kadar Helal Kardeşime be ;D ;D daha önce niye söylemedin bunu bakalım laz uşağı ne diyecek bu işe herhalde pes eder... ???

Recep DÖNMEZ
26.Eylül.2013, 13:18

Valla bak bunu doğru söylüyon kardeşim.
Dayak yediğim,sağımın solumun kırıldığı doğru,
Ama en azından herif gibi mücadele edip dayak yiyoz biz,
En azından salça işleri ile uğraşmıyoruz. 8) 8) 8) 8)
Yani doğruya doğru İbrahim Kardeşim.
Bundan utanmam,gocunmam,sonuçta dayak yesemde
aslandan yemiş oluyom.
Biz halimize şükredelim,
Ya salçacılar ne yapsın değilmi dostum.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 13:23
aslandan yemiş oluyom.
Biz halimize şükredelim,

Receeeeeeeeeeeeeep salça işini karıştırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:( >:( >:( >:( >:(

ibrahim ozel
26.Eylül.2013, 13:28
aslandan yemiş oluyom.
Biz halimize şükredelim,

Yav abi gene sıyırdın işi salçaya bağladınya helal olsun :)

ismail aksu
27.Eylül.2013, 09:45
Receeeeeeeeeeeeeep salça işini karıştırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:( >:( >:( >:( >:(
burhan abi yalnız değilsin geçen haftada ben gitmedim kaynattık :D :D :D :D

Recep DÖNMEZ
28.Eylül.2013, 20:15
Yav abi gene sıyırdın işi salçaya bağladınya helal olsun :)

Eeeeeee dostum biraz Karadeniz'li farkı olsun değilmi??????
Bizde meydanı salçacılara bırakacak göz varmı !!!!!!