PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FEDERASYONUMUZ !

25.Nisan.2008, 07:29
Antalya , Side'de yapılan 1. AV- YABAN HAYATI SEMPOZYUMU başarılı bitmiş ve amacına fazlasıla ulaşmıştır.

Ülkemizin dört bir yanından gelen avcılar birbirleriyle sarmaş dolaş olup kaynaşmışlar dostluklar kurulmuştur.

Bir çok avcımızın bilmediği merak ettiği konuları bu işin ehillerinden öğrenmişler sorunlar çözülmüştür.

Bir önemli konu ; Bu Sempozyum da kimin avcıların yanında olduğu da alenen belli olmuştur !..

Onlar yani TAAF ,

Hep bizimleydiler...
Sempozyum boyunca da bizlerle olan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanımız Sayın Latif Aral ALİŞ'e , Hasta yatağından kalkıp bu sempozyuma katılan Avcılık Asbaşkanımız Sayın Atilla İshak TANKUT'a , Atıcılık Asbaşkanımız Sayın Sinan ORHON'a , Federasyonumuzun diğer yönetim kurulu üyelerine , Sempozyumun oluşmasında destek ve katkılarından dolayı ,1600 üyem ve Muğla İlindeki tüm avcı dernekleri adına teşekkür ediyorum.

MEHMET KANDAK
25.Nisan.2008, 09:50
TEŞEKKÜRLER ABİ...EMEĞİNİZE SAĞLIK.

25.Nisan.2008, 10:09
Ayrıca AV&DOĞA dergisi sahibi A.Kamil ÜÇBAŞ ve SAYHAD üyelerine de teşekkür ederim.

25.Nisan.2008, 19:28
Federasyon Başkanımızı,Avcılık Asbaşkanımızı,Atcılık Asbaşkanımızı ve bu tür organizasyonlarda emeği gecen herkesi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.Avcılık adına atılan her adım biz avcılar içindir.Umarım her türlü maddi manevi ayrılıklar biter tüm avcılar tek yürek,tek ses olup gerektiğimiz değeri alırız

Mehmet Sucu
27.Nisan.2008, 20:23
Bende teşekkür etmek istiyorum.Başta fedarasyon başkanımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.Bizde ordaydık çok güzel kaynaşmalar oldu.Çünkü ortak noktalarımız aynıydı.Avcılar olarak birlikte hareket edersek her türlü engeli aşarız.Mustafa abi sana ayrıca akhisar avcılar derneği olarak teşekkür eder,Fedarasyonda bizi en iyi şekilde temsil etme temennisi ile saygılar sunarım

28.Nisan.2008, 04:43
Sevgili Mehmet SUCU kardeşim , Bende sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum.İnanıyorum Akhisar Avcılar Derneği ülke çapında tanınan bir dernek olacaktır. Çünkü sizin gibi dürüst , çalışkan ve geleceğe umutla bakan gençlerin ellerinde. Bana ihtiyacınız olduğu sürece ben yanınızdayım.

Sevgiler , Saygılar ve Selamlar

KARİZMAAVCI
28.Nisan.2008, 08:47
MUSTAFA ABİ BAŞKAN BİZLERE SÖYLENECEK SÖZ BIRAKMAMIŞ.AKHİSAR ADINA, DERNEK ADINA GEREKENİ YAPMIŞ. BENDE ŞAHSIM ADINA ANTALYADAKİ YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI SANA ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM. SAYGILAR ABİ. AKHİSARDAN SADIK DEMİREL

28.Nisan.2008, 22:19
http:///Mustafa bey sempozyumda bize göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlıktan dolayı öncelikle şahsınıza , fed. başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür eder saygılar sunarım http:///

29.Nisan.2008, 03:54
Sevgili kardeşlerim bende sizlere teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

selamlar