Orijinalini görmek için tıklayınız : MAYA & MİLORD VE ANNELERİ MİLLY.....! 25.09.2013
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 07:25
ben milly fermasına adım adım yaklaşırken Arkadaşlarda güzel bir poz yakalamış teşekkürler Cengiz kardeşim.. bu enikler'de olacak be Oktay ustam ;)
http://i43.tinypic.com/2qkrsb9.jpg
ibrahim uysal
26.Eylül.2013, 07:29
Bu fermanın sonu?...Vuruştur yaaaa,merak ettiğim şeye bak...Tüfeğin arkasında Usta var... ;)
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 07:32
Bu fermanın sonu?...Vuruştur yaaaa,merak ettiğim şeye bak...Tüfeğin arkasında Usta var... ;)
kaçarmı hiç Halilim ;)
Onur ÇELİKOĞLU
26.Eylül.2013, 07:36
Çooook güzel yaaa hayran kaldım.. Burhan abi sen bana bunlardan bir tane vereceğim demiştin de ben istememiştim kafamı şuan duvarlara vuruyorum ..
Paylaşım için teşekkürler.
gsahiner
26.Eylül.2013, 07:37
nerde usta kaçmayanlar at şuralarada onlarla bi gözümüz şenlensin yaw bu kısır dönemde
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 07:38
Çooook güzel yaaa hayran kaldım.. Burhan abi sen bana bunlardan bir tane vereceğim demiştin de ben istememiştim kafamı şuan duvarlara vuruyorum ..
Paylaşım için teşekkürler.
Sen askerliğini yap gel bakalım ayarlarız kardeşim sıkıntı yok ;)
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 07:41
nerde usta kaçmayanlar at şuralarada onlarla bi gözümüz şenlensin yaw bu kısır dönemde
Çırak iş çıkışı 5.30 ile 6.30 arası 1 saat gezinti bu ferma tek kuş başka yok be güzelim sen pazartesiyi bekle bakalım atacak bir şeyler buluruz ;)
gsahiner
26.Eylül.2013, 07:56
Çırak iş çıkışı 5.30 ile 6.30 arası 1 saat gezinti bu ferma tek kuş başka yok be güzelim sen pazartesiyi bekle bakalım atacak bir şeyler buluruz ;)
hadi bakalım usta inşallah güzel bir av rastgelir göçün en hızlı günleri şu günler biliyorsun :)
Oktay AKÇAKMAK
26.Eylül.2013, 08:53
gardaşım ellerine sağlık haftabsonu canavar elimize geçecek inş...emeklerin için teşekkurler dostum
ibrahim ozel
26.Eylül.2013, 09:45
Nerde o avcı be halil abi cengiz desen tamamda bu çift tetik burhandan bişi olmaz :)
ismail aksu
26.Eylül.2013, 10:27
ha şöyle vurulmadan önce foto istiyoruz hep vurulmuş görüyoruz oktay komutanımdan da böyle fotolar bekliyoruz selamlar komutanım ellerinden öperim:))
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 11:22
Nerde o avcı be halil abi cengiz desen tamamda bu çift tetik burhandan bişi olmaz :)
Olim biz poınterin zevkini yeni yeni almaya başladık eskiden seterciydik 2 yıldır acemi avcı gibi alışma saffasındaydık.. :) Bundan sonra ölümüne poınterciyiz. okadaaaaaaaaaaaaaar :)
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 11:26
gardaşım ellerine sağlık haftabsonu canavar elimize geçecek inş...emeklerin için teşekkurler dostum
Usta Konyada yanındayım hele şu iti sağ salim devir teslimini yapayım bi bu it senin elinde zehir olur... ;)
ismail aksu
26.Eylül.2013, 12:07
ha şöyle vurulmadan önce foto istiyoruz hep vurulmuş görüyoruz oktay komutanımdan da böyle fotolar bekliyoruz selamlar komutanım ellerinden öperim:))
komutanım çok hırslanmış şimdi konuştuk bu hafta diyor nekadar pointerci varsa :D :D :D :D okadarda kurtzaharcı vardiyor fotolar konuşacak diyor sabırsızlıkla bekliyoruz siteye bu hafta hangi avcı hangi köpeğiyle nekadar kuş vurursa paylaşşsın köpeğiyle birlikte
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 12:48
komutanım çok hırslanmış şimdi konuştuk bu hafta diyor nekadar pointerci varsa :D :D :D :D okadarda kurtzaharcı vardiyor fotolar konuşacak diyor sabırsızlıkla bekliyoruz siteye bu hafta hangi avcı hangi köpeğiyle nekadar kuş vurursa paylaşşsın köpeğiyle birlikte
İsmail ben onun havasını bu hafta alacam ;) bakalım merak ediyorum almanları canlı canlı görecem pazartesiyi bekle basında çıkan haberlere :D :D :D :D :D :D
Recep DÖNMEZ
26.Eylül.2013, 13:04
Maşallah her üçünede.
Bu arada sizede Maşallah diyelim Burhan abi....
Güzel bir an gerçektende.
Fermanın sonunu sormaya gerek yok senin gibi Ustaya.
selamlar...
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 13:10
Maşallah her üçünede.
Bu arada sizede Maşallah diyelim Burhan abi....
Güzel bir an gerçektende.
Fermanın sonunu sormaya gerek yok senin gibi Ustaya.
selamlar...
teşekkürler Recebim..
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 17:31
MİLORD.. (http://www.dailymotion.com/video/x157ljp)
yucelmert
26.Eylül.2013, 17:36
paylaşım için teşekkürler ustam, maşallahı var köpeklerinin takip ediyorum, selamlar...
samet bereket
26.Eylül.2013, 17:57
Maşallah burhan abi köpeklerin çok güzel beraber doyumsuz avlar dilerim...
Oktay AKÇAKMAK
26.Eylül.2013, 18:09
burhan gardaşım yarın akşam yolaçıkacaz biz haberin ola
Burhan KESKİN
26.Eylül.2013, 18:17
burhan gardaşım yarın akşam yolaçıkacaz biz haberin ola
Tamam usta İbo beni buradan alacak...
ismail aksu
27.Eylül.2013, 10:10
burhan abi fazladan kart al yanına bol bol video bekliyoruz bak hatta bitane kameracı götürsen süper olur selamlar abi pazartesi ola hayır ola:))
Burhan KESKİN
27.Eylül.2013, 10:19
burhan abi fazladan kart al yanına bol bol video bekliyoruz bak hatta bitane kameracı götürsen süper olur selamlar abi pazartesi ola hayır ola:))
Tamam ismail sen merak etme hepsi hazır ;)
Burak SEZER
28.Eylül.2013, 09:56
Aile boyu fermada keratalar...
Maaşallah...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.