Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferudun Abi Sözümü tuttum Milord'u Oktay Bçv Teslim Ettim.....!
Burhan KESKİN
29.Eylül.2013, 17:29
Konya avımızda Oktay Bçv Eniği teslim ettim hayırlı uğurlu olsun..http://i41.tinypic.com/mlh5hf.jpghttp://i40.tinypic.com/2dtsn89.jpg
ibrahim uysal
29.Eylül.2013, 17:32
Oktay abime hayırlı ve de uğurlu olsun...İnşallah doyumsuz avlar yaparlar beraber...Ama o bir ingiliz!!. 8)
Bu arada bu avın fotolarını ayrıntılı olarak yeni bir konuda bekliyoruz Usta.... ;)
Onur ÇELİKOĞLU
29.Eylül.2013, 17:42
Naptın Oktay abi ya :o :o :o :o
Sen bir Almancıydın ... Ne çabuk İngilize geçtin :-\ :-\ :-\ :-\
Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun Oktay abi.. Bol avlar yapmanız dileğiyle güle güle büyütün.
yucelmert
29.Eylül.2013, 17:46
bakmayın siz onun ingiliz gibi durduğuna
artık o bir Alman ingiliz ortak yapımı kısa tüylü pointer olacak... :D :D :D
komutan onun tüm ince ayarlarıyla oynar
seneye hava kokulu bir pointer kasa kurzhaar olarak meralara çıkar... :D :D :D
hayırlı olsun ferması avı bol olur inşallah...
Recep DÖNMEZ
30.Eylül.2013, 04:43
Oktay Abi hayırlı olsun..
dadak_e
30.Eylül.2013, 05:00
oktay abi doğru yolu buldu sonunda
hayırlı uğurlu olsun
Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 05:28
komutan ing.ci değil zatennnn,,,sadece deneyecek,,,inşallah iyi ve güzel avlar yaparsın komutan
gsahiner
30.Eylül.2013, 05:37
Heyt beeee yılların almancısıda ingilize döndü artık hayırlı uğurlu olsun :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 07:27
arkadaşlar hepinize teşekurrler burhan gardaşım sağolsun emek verdi uğraştı aylarca kahrını çekti sonunda eniğimi teslim etti bu köpeğin anası yemin ederim konyada destan yazdı mukemmel fermalarında kuşlar vuruldu ve videoyada çekildi sanırım buda çilin köpeklerinin soyundan her ne kadar pointerci olmasamda mustafa çilinde dediği gibi bu köpeği deneyecem ve yetiştirecem eyer gerçektene anası ve dedesi gibi avcı olursa bundan sonra kapımda ingiliz daima yer alacak ancaaaaakkk ben kurzhaardan asla vazgeçmem çunki ördek avında bana aport yapacak köpek olmazsa olmazımdır...mustafa çil gardaş sağolsun bir dişi köpekte istanbuldan bana hediye etiirdi. inşallah bu dişiyide yetiştirp senye meraya sokacam..her nekadar pointerler tarz olarak bana aykırıda olsa mustafanında burhanında köpeği avların hakkını vererek bize guzel anlar yaşattılararkadaşların ellerine sağlık fakat inşallah bu pointerler konusunda bizde onlar kadar ii olurmuyuz onuda hep beraber bidahaki sezonda görecez artık..emeği geçen çil ve burhan gardaşa teşekkurlerimi borç bilirim sağolun varolun dostlar
çetin ekren
30.Eylül.2013, 07:41
hayırlı olsun komutanım...
bu arada dün aramışsın fakat ben o anlarda pert olmuş bir halde uyku çekiyordum...
uyandığımda geç olmuştu geri dönmedim şimdide telefonun kapalı...
Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 07:51
bir gün ördek ve su avına başlarsam,,bilki senin dostun yavrusuna bakarım bilmiş ol komutan..her şey için teşekkürler,,tek üzüldüğüm şey,,bir genç le senin yanına gelmek oldu,,eşek sıpası malum :))) kuşadalı
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 11:05
:)
komutan ing.ci değil zatennnn,,,sadece deneyecek,,,inşallah iyi ve güzel avlar yaparsın komutan
Usta deneyecek bir şey yok her avcının elinde köpek yetişmez ama oktay komutan başka köpeklere iyi hitap ediyor mutlaka olacaktır.. Köpeğin kanı senden çıkmaysa gerisi teferruat'tır usta... ben bunu canlı kanlı oktay komutanın gözü önünde kanıtladım oda inkar etmiyor zaten her köpeği almaz komutan ama bu başka tekrar hayırlı olsun :)
ibrahim ozel
30.Eylül.2013, 11:12
Ben almana geçiyom oktay abi ingilize dönüyo ne ayak bu ya :)
Abim şaka bi tarafa hayırlı uğurlu olsun senin elinde mükemmel olacaktır.
Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 11:19
:)Usta deneyecek bir şey yok her avcının elinde köpek yetişmez ama oktay komutan başka köpeklere iyi hitap ediyor mutlaka olacaktır.. Köpeğin kanı senden çıkmaysa gerisi teferruat'tır usta... ben bunu canlı kanlı oktay komutanın gözü önünde kanıtladım oda inkar etmiyor zaten her köpeği almaz komutan ama bu başka tekrar hayırlı olsun :)
inşallah seneye o yavrunun videolarını çekeriz burhann..bu komutanın sadece köpeklere hitabi iyi değilki vallahi süper bir organizatör be valla
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 11:27
inşallah seneye o yavrunun videolarını çekeriz burhann..bu komutanın sadece köpeklere hitabi iyi değilki vallahi süper bir organizatör be valla
Aynen usta Adam parmağını oynatıyor köpek oraya gidiyor... Hele yüksek pancarlada köpeği olmayan arkadaşların vurupta bulamadığı kuşları bulup getirmesine bittim valla DOST on numara bir kurzhaar... O kadar kurzhaar gördüm bu farklı iyi yetiştirmiş usta köpeği...
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 12:15
BURHAN EYER BU KÖPEK ANASI GİBİ AV YAPSIN AHANDA SANA YEMİN OLSU EYER BEN BU KÖPEĞİTÜRKİYENİN EN İYİ AV KÖPEĞİ YAPMAZSAM NAMERDİM...BUKADARDA BÜYÜK KONUŞUYORUM SADECE O KÖPEK DOSTU TAKLİT ETSİN ONUN GİBİ AV YAPMASINA YETERDE ARTAR BİLE ÖNUMUZDEKİ HAFTADA N İTİBAREN SEZON BOYUNCA HER AVA GİDECEK BU KÖPEK VE SANA BURDA DİYORUM İŞTE...SEZONA BİR SENE SONRA BILDIRCINDA TARİH YAZAN BİR KÖPEK GÖRECEKSİNİZ...ÇİL GARDAŞ BU KÖPĞİN KANI TUTMUŞ GARDAŞ SANA POİNTERCİ OLMADIĞIM HALDE NAÇİZANE TAVSİYEM AYNI ANA BABANIN KANINI MUHAFAZA EDİN AV KANI BU HAYVANDA VAR VE BUNLARIN NESLİDE BÖYLE DEVAM EDER GARDAŞ..ELİNİZE SAĞLIK İYİ BİR AVCI KANI YAKALMIŞSINIZ DEVAMIDA OLSUN İNŞALLAH..AMAAAAA BUNDAN SONRA SİTEDEKİLERDE BENİM KURZAARIMA ÇOBAN KÖPEĞİ DERSE AHANDA HODRİ MEYDAN DERİM OKADAARRRR
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 12:57
BURHAN EYER BU KÖPEK ANASI GİBİ AV YAPSIN AHANDA SANA YEMİN OLSU EYER BEN BU KÖPEĞİTÜRKİYENİN EN İYİ AV KÖPEĞİ YAPMAZSAM NAMERDİM...BUKADARDA BÜYÜK KONUŞUYORUM SADECE O KÖPEK DOSTU TAKLİT ETSİN ONUN GİBİ AV YAPMASINA YETERDE ARTAR BİLE ÖNUMUZDEKİ HAFTADA N İTİBAREN SEZON BOYUNCA HER AVA GİDECEK BU KÖPEK VE SANA BURDA DİYORUM İŞTE...SEZONA BİR SENE SONRA BILDIRCINDA TARİH YAZAN BİR KÖPEK GÖRECEKSİNİZ...ÇİL GARDAŞ BU KÖPĞİN KANI TUTMUŞ GARDAŞ SANA POİNTERCİ OLMADIĞIM HALDE NAÇİZANE TAVSİYEM AYNI ANA BABANIN KANINI MUHAFAZA EDİN AV KANI BU HAYVANDA VAR VE BUNLARIN NESLİDE BÖYLE DEVAM EDER GARDAŞ..ELİNİZE SAĞLIK İYİ BİR AVCI KANI YAKALMIŞSINIZ DEVAMIDA OLSUN İNŞALLAH..AMAAAAA BUNDAN SONRA SİTEDEKİLERDE BENİM KURZAARIMA ÇOBAN KÖPEĞİ DERSE AHANDA HODRİ MEYDAN DERİM OKADAARRRR
Usta bundan sonra senin köpeklerine burada kimse laf atamaz canlı ve kanlı ben gördüm Alman & ingiliz muhabbeti bitmiştir bundan gayrı.. Bu milor'du aynı DOST gibi avcı yapacağından adım gibi eminim... Hayırlı olsun..
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 13:25
DEMEKKKİİİİİİİ.....ÖLÜMÜNE ALMANCIYIM OKADAARRRRRRR
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 13:41
DEMEKKKİİİİİİİ.....ÖLÜMÜNE ALMANCIYIM OKADAARRRRRRR
Okadaaaaaaaaaaaaaar...ÖLÜMÜNE DOST+MİLLY :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 18:43
BURHAN SENİN YAVRU BUGUN TAHTALI İLE TANIŞTI VE APORT TAMAM SEZONA KADAR HERŞEYİ GORECEK İNŞALLAH
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 21:21
BURHAN SENİN YAVRU BUGUN TAHTALI İLE TANIŞTI VE APORT TAMAM SEZONA KADAR HERŞEYİ GORECEK İNŞALLAH
Usta çok akıllı bir köpek neye alıştırırsan ona cevap veriyor iyi yolda ilerliyor eline sağlık....:)
hayırlı olsun oktay abi inş güzel avlar yapmak nasip olur
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 05:39
komutanım ,senden yaşça baya küçüğüm,,önünde saygı ile eğilmekden gurur duyarım,,fermalı av köpeklerini üretirken pointer de kalma sebeblerim çok farklıdır.Pointerlere gönül verdikten sonra hep av geni arayan en yüksek kokuyu arayan bir zat olarak,o kan elbetteki tutacaktı,,neden diye sorucak olursan,,yıllardır hangi dşiye hangi erkek bağlamında çok düşünür ince eler sık dokurum..o köpeklerin yavruyken almaya gelen dostlara ve buna burhanda dahil çok güvenerek verdiğimi söylemiştim..Şimdi sende şahit oldun bu bana yeter.komutanım şunu iyi bilki istanbul da sana ayrılacak yavru veya sececğin yavruda aşağı yukarı süper birt kan yeterki sen dosta verdiğiin değeri onlarada ver yeter.
Burhan abiye çok gücendim o kadar istedim bu eniği bana vermedi ben söz verdim dedi sözümden dönemem dedi :) Ama emin ellere gitmiş çok sevindim komutanım hayırlı uğurlu olsun...
Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 06:33
Burhan abiye çok gücendim o kadar istedim bu eniği bana vermedi ben söz verdim dedi sözümden dönemem dedi :) Ama emin ellere gitmiş çok sevindim komutanım hayırlı uğurlu olsun...
Ayhan müracat Çil usta bende yok kardeşim o sana yardımcı olur:)
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 07:16
bolca var burhan yeterki selam la gelsin
Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 08:10
ben her köpeğe iyi demem ama bu pointer iyiydi gardaşım yiğidi öldür hakkını yeme demişler..hakkaten fermasında onlarca kuş vurulmuştu tek eksiği ki buda burhanın hatasıdır hayvanın suçu yok iz takibinde ufak tefek tamamlaması gereken hususlar var onuda av sayısı çoğaldıkca atacağına eminim ama yalan yok valla beğendim gardaş...inşallah benimkide öyle olur..
ben her köpeğe iyi demem ama bu pointer iyiydi gardaşım yiğidi öldür hakkını yeme demişler..hakkaten fermasında onlarca kuş vurulmuştu tek eksiği ki buda burhanın hatasıdır hayvanın suçu yok iz takibinde ufak tefek tamamlaması gereken hususlar var onuda av sayısı çoğaldıkca atacağına eminim ama yalan yok valla beğendim gardaş...inşallah benimkide öyle olur..
komutanım biz sizi alman hastası bilirdik acaba ingilize sempati mi başladımı
Oktay AKÇAKMAK
02.Ekim.2013, 14:00
BEN ŞUNU BİLİR ŞUNU SÖYLERİM BİR KÖPEĞİN KANINDA AVCILIK VARSA VE AV YAPMIYORSA HATA SADECE SAHİBİNDEDİR YETİŞTİREMEMİŞTİR GARDAŞ...OKADARRR
Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 14:36
BEN ŞUNU BİLİR ŞUNU SÖYLERİM BİR KÖPEĞİN KANINDA AVCILIK VARSA VE AV YAPMIYORSA HATA SADECE SAHİBİNDEDİR YETİŞTİREMEMİŞTİR GARDAŞ...OKADARRR
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gerisi hikayedir komutanım ondan sonra kimse kimseye b...k atmasın hatayı kendinde arasın....
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 12:41
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Gerisi hikayedir komutanım ondan sonra kimse kimseye b...k atmasın hatayı kendinde arasın....
Abi gültekine verilmek üzere bi köpek vermiştim hala hediyemi aldım diye bi konu açmadı ama neyseeee :)
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 12:44
Abi gültekine verilmek üzere bi köpek vermiştim hala hediyemi aldım diye bi konu açmadı ama neyseeee :)
Komutan ona sor bana sen eniği teslim ettikten ben 2 gün sonra akrabasına eniği teslim ettim ben emanetçiydim konuyu o açacak... :)
gsahiner
03.Ekim.2013, 14:39
komutanım köpek yerine ulaştı ancak benim elime henüz geçmedi inşallah bu sene sonunda köpeği eğitilmiş olarak alacağım bizim akrabadan yer sıkıntısını çödüğüm dakika elimde inşallah oda mükemmel bir ares kanı yakında resimlerini elime geçirip açarım konuyu buraya :)
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 15:01
inşallah pasam
Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 15:42
benim pointer hepinizin pointerini öpecek...maksat gıcıklık deyilmi ula hadi bakalım 3 ay sonra göreceksiniz köpeğin ne olduğunu...ha ha hayyy
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 15:48
benim pointer hepinizin pointerini öpecek...maksat gıcıklık deyilmi ula hadi bakalım 3 ay sonra göreceksiniz köpeğin ne olduğunu...ha ha hayyy
Senin elinde deli kan var solit kanı gibi değil onlar göreceğiz ne olduğunu, almanları eğitir gibi eğitme sakın sonra pointer şöyle böyle deme bence, elindeki güzel bir pointer ama deli bir kandan geliyor anasını dedesini bildiğimden söylüyorum annesinin kardeşide bendeydi, ha ha hayyyttt :D :D :D :D
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 17:54
Senin elinde deli kan var solit kanı gibi değil onlar göreceğiz ne olduğunu, almanları eğitir gibi eğitme sakın sonra pointer şöyle böyle deme bence, elindeki güzel bir pointer ama deli bir kandan geliyor anasını dedesini bildiğimden söylüyorum annesinin kardeşide bendeydi, ha ha hayyyttt :D :D :D :D
Komutan deli kan derken fox ve lora yavrusu milly.. güzel bir kan tutmuş..! maşallah çok akıllı ve hırslı komutana verdiğim enikte çok sakin ve akılı bir yavru kendiside gördü itaat ve aport on numara...! olamayacak köpeğide almam dedi hatta milly bile istedi benden kendisine sorabilirsin..! komutan bu işin piri adam olmayacak çocuğu okutmaz...!
gsahiner
04.Ekim.2013, 06:32
:D :D :D :D öpsün komutannımmmmmm öpsünde pointer öpsün :D :D :D Kurtlu murtlu itler öpmesin :)
Oktay AKÇAKMAK
04.Ekim.2013, 06:50
ibo ben anasını avını beyendim hem fazla açılmıyor hemde zikzaklı ve seri arıyor ekibimdeki arkadaşlarda beyendi...eyer anası gibi olursa ki olacaktır çünki usta kurzaarla avlanacak bende onun üstüne on daha koyarım burhan fazla ava gidip kuş gösteremediği için biraz aportta zayıflık vardı ama çok kuş görse o köpek onuda geçer şu ana kadar görduklerimin en iyilerinden biriydi diyebilirim valla bak buna inan...hatta istedim anasını verde bende zehir olsun dedim yavruyusen yetilştir dedi o yuzden almadım yoksa valla getirecektim o köpeği harbiden beğendim yani
Burhan KESKİN
04.Ekim.2013, 06:58
ibo ben anasını avını beyendim hem fazla açılmıyor hemde zikzaklı ve seri arıyor ekibimdeki arkadaşlarda beyendi...eyer anası gibi olursa ki olacaktır çünki usta kurzaarla avlanacak bende onun üstüne on daha koyarım burhan fazla ava gidip kuş gösteremediği için biraz aportta zayıflık vardı ama çok kuş görse o köpek onuda geçer şu ana kadar görduklerimin en iyilerinden biriydi diyebilirim valla bak buna inan...hatta istedim anasını verde bende zehir olsun dedim yavruyusen yetilştir dedi o yuzden almadım yoksa valla getirecektim o köpeği harbiden beğendim yani
Ustam sen bu işin pirisin kulak asma söylenenlere şakayla karışık kafanı bulandırmaya çalışyor.. Komutanda milinin bir batın üstü ice diye bir dişi vardı hep uzuyordu ondan böyle yazıyor ama bu onun gibi değil.. inan bana o enik zehir gibi olacak senin elinde merak etme sen içinde var... saygılar komutanım
Oktay AKÇAKMAK
04.Ekim.2013, 08:37
burhan istanbulda bu senin mlinin bacısının sahibi onurla tanıştık hele bi konuş onunla ortak av planı yapıyoz haberin ola gardaş
ibrahim ozel
04.Ekim.2013, 09:20
Köpeğin kanına laf atmadığımı sanırım görüyosunuz değilmi? Şüphenizde olmasın zaten, o güzel kan diyorum. Ama o bir erkek, dişi değil. Ben sadece dikkat etmesi gerektiğini alman eğitir gibi eğitmemesini söyledim, bunda kötü bişi yok ki. Oktay abi sen yine de dikkat et derim bak onun anneannesinide iyi bilirim, en az 10 defada avlandım lora ile. İbrahim orda sorun bakalım hangi avda tutabilmiş lorayı. Fox eyvallah oda yolören köyünün köpeği, onuda iyi bilirim, loraya göre daha sakin bir köpek babaya çekmişse eyvallah ama anneanneye çekmişse profesyonel olarak eğitin, eğitim malzemeleri kullanın diyorum ki buda köpeğin iyi bir avcı olması için sarfedilen sözler. Kafa karıştıracak sözler bunlarmı burhan abi şimdi. Bu arada oktay abiyide bilirim ki almanların itaatine alışkın birisi. Pointer eşittir sabır bunu unutmayın derim sadece. İnşallah bu köpek adam gibi olurda bizde avlanırız.
Oktay AKÇAKMAK
04.Ekim.2013, 09:28
yahu arkadaşlar bakacaz işte ben elimden geleni yaparım eyer okumaya niyeti varsa av manğı yaparım onu yok karakteriz çıkarsa yapacak bişey yok her köpek av yapar diye bişeyde yok...hayırlısı bakalım zaman herşeyi gösterecek artık
ibrahim ozel
04.Ekim.2013, 09:50
yahu arkadaşlar bakacaz işte ben elimden geleni yaparım eyer okumaya niyeti varsa av manğı yaparım onu yok karakteriz çıkarsa yapacak bişey yok her köpek av yapar diye bişeyde yok...hayırlısı bakalım zaman herşeyi gösterecek artık
Neyse dediğim gibi sen ingilize alışık değilsin sorun çıkartırsa bana getir 2-3 haftada ben hallederim onu malum davar köpeği değil o :D :D :D :D
Burhan KESKİN
04.Ekim.2013, 10:01
burhan istanbulda bu senin mlinin bacısının sahibi onurla tanıştık hele bi konuş onunla ortak av planı yapıyoz haberin ola gardaş
Tamam usta Onurla tanışıyoruz inşallah av yapmakta nasip olur Milly'in kardeşi onda ikisi beraber birde senin dost destan yazarız meralarda hayyyyyt be... :)
ibrahim ozel
04.Ekim.2013, 14:31
Tamam usta Onurla tanışıyoruz inşallah av yapmakta nasip olur Milly'in kardeşi onda ikisi beraber birde senin dost destan yazarız meralarda hayyyyyt be... :)
Destan derken :D :D :D :D Yav birde oktay abinin hakan abinin olmadığı avda destan yaz :D :D :D :D Bu başçavuşlar olmasa adam av göremeyecek :D :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.