PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OKTAY BÇV İLE KONYA BILDIRCIN AVI CURNATASI...... 28/29/09/2013 Parti-[1]

Burhan KESKİN
29.Eylül.2013, 18:00
Sevgili avkolik .Avcınınyeri net. dostları uzun zamandır buluşamadığım Oktay komutan ve ekibiyle Sonunda Buluştuk çok keyifli eğlenceli geçen Avın belini kırdık Keyifli seyirler :)
NOT=Bunlar benim çektiklerim :) Oktay Komutanda daha neler var neler Şimdi çok yorgun ve bitkinim yarın hepsini paylaşırız inşallah :)
http://i42.tinypic.com/21btdo4.jpghttp://i39.tinypic.com/25729w9.jpghttp://i40.tinypic.com/30sd5b7.jpghttp://i44.tinypic.com/jigsae.jpghttp://i39.tinypic.com/6p54x5.jpghttp://i40.tinypic.com/2lkbh2o.jpghttp://i43.tinypic.com/2qk1dgk.jpghttp://i40.tinypic.com/2iibd34.jpghttp://i44.tinypic.com/24zkx84.jpghttp://i40.tinypic.com/33p4jeh.jpghttp://i39.tinypic.com/2emcyhd.jpghttp://i39.tinypic.com/2dqsxtj.jpghttp://i41.tinypic.com/aavlvm.jpghttp://i39.tinypic.com/2lkqh51.jpg

Onur ÇELİKOĞLU
29.Eylül.2013, 18:03
Vay vay vay.. Burhan abi avın belini kırmışsınız maşallah..
Allah neşenizi, muhabbetinizi daim ettirsin..

ibrahim uysal
29.Eylül.2013, 18:05
Fotoların ilkinde Çil mi gördüm ne?... :D :D :D :D Olmamış abim bu av,bir daha yapın... 8)

Şaka bir yana güzel av olmuş,aynı zamanda muhabbette tavan yapmıştır...Komutanımın fotolarını da bekliyoruz...

Rastgele... ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
29.Eylül.2013, 18:09
Fotoların ilkinde Çil mi gördüm ne?... :D :D :D :D Olmamış abim bu av,bir daha yapın... 8)

Şaka bir yana güzel av olmuş,aynı zamanda muhabbette tavan yapmıştır...Komutanımın fotolarını da bekliyoruz...

Rastgele... ;D ;D ;D ;D

Halil sen hiç Çil ustanın bıldırcın avına gittiğini gördünmü ??? ama paylaşım adına Dostluk adına gitmeyeceği av ve yer yoktur helal olsun ustayı tebrik ediyorum kendisini adam gibi adam.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yucelmert
29.Eylül.2013, 18:14
avda, muhabbette tavan yapmış, daim olsun,
çok güzel kareler burhan abi, paylaşım için teşekkürler, selamlar....

Recep DÖNMEZ
30.Eylül.2013, 04:42
Bu güzel buluşma ve organizasyonu düzenleyenlere selamlar.
Dostlar bir araya gelmiş ne güzel,birlikte avlanma,muhabbet etme
fırsatı bulmuşlar.Avcılık,ava gönül verme budyr işte.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor selamlarımı sunuyorum...

dadak_e
30.Eylül.2013, 05:02
avınız bol daim bereketli olsun

Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 05:22
sevgili dostlar ile olmaktan ,gerçekden sözünün eri insanlarla avcılarla birlikte olmaktan kıvanç duydum onur duydum...bizleri ağırlayan başta komutana ,,sonra cuma kardeşimize,,sonra dostluk ve adamlıkları ile duruşları ile orada bulunan tüm dostlara teşekkürü bir borç bilirim..
komutanın dost isimli kurzzağarı beni dize getirdi vallahi :)) tebrik ederim komutanım...güzel olan dostluk ve muhabbet birde ömürlerin ali beylerin yemek tarzları idi vallahi bravo,herkese selam ve saygılar

gsahiner
30.Eylül.2013, 05:42
Muhabbetin ve avın dibi bulunmuş eee bizim ustalarımız nede olsa :) ama katılamadığım içinde hayli üzgünüm :(

Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 06:47
sevgili dostlar muhteşem bir hafta sonu avından sonra yorgun argın yazıyorum bunları bu hafta sonu mustafa çil gardaşımla ve burhankeskinle konyada av yaptık çok guzel iki gun geçirdik tam bir bıldırcın curnatası yaşadık..köpeklerimiz şov yaptı bunları resme ve videoya döktuk bugun makinayıda kamerayıda evde unuttum artık resimler yarın atılır ama dostluk adına gereken herşey bu avda vardı ve herkes kendince kendine düşeni yaptı..burhan ve çilin köpekleri çok guzel fermalarda kuşlar vurdurdu bize ellerine sağlık ikiside köpekleri ii yetiştirmişler avın hakkını verdiler onların köpeklerinin ferma resim ve videolarıda bende artık guzel bir av curnatasına beni misafir etme sözu verirlerse resimleri atarım yoksa aynen benim makinada kalır ha ha hayyyy...gerçekten çok guzel av oldu ama arkadaşların köpekleri av yaptıda bizimki armutmu topladı derseniz öyle olmadı kurzhaarlarında ustayla av yapınca usta olacağını gösterdim bende..velhasıl bu avın en guzel tarafı köpeklerin fermasında kuş vurulması oldu bol bol...ama pointer kurzhaar kapışmasının sonucu berabere kaldı maç 1-1 bitti..gelen butun arkadaşlarıma dostlarıma teşşekkur ederim sağolsunlar varolsunlar muhabbetin tavan yaptığı bir ortamda bizi yalnız bırakmadıkları için...resimler yarın atılacak şov devam edecek beyler rasgelsin cumlenize e

çetin ekren
30.Eylül.2013, 07:36
gerçekten süper bir ortam olmuş...
av her zamanki gibi bahane ama o muhabbete girmek aynı ortamı yaşamak ayrı bir güzellik...
umarım birgün gelir tüm avkolik bir arada böyle muhabbetle ortak 2 gün geçirir...
tüm dostlarımıza selam olsun...

Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 07:44
vallahi bu baş.cvş komutan sağlam adam,,lakin benim köpeği cidden silkeledi kurzhaar :)) bende elimden bişey gelmeyince kurzhaar videosu çektim napayım dostlar,,eline emeğine yüreğine sağlık komutan ,,ben senden ve tüm ekipten memnundum selam ve saygılar güzel insan,,,saklamaya gerek yok be komutanım,,benim hayvan koşmaktan iş yapmadıı,,sağolsun burhanla mete bişeyler gösterdiler pointerciler adına,,bana kalsa vallahi sadece arazinin kaç hektar olduğunu söyleyebilirim :)))) öpüldün adam gibi adamm

Burak SEZER
30.Eylül.2013, 07:49
Ben bi pointer muhabbeti duydum doğru mu komutanım :D :D

İBRAHİM AKKAYA
30.Eylül.2013, 08:17
Olay Bumudur Budur :) :) :) :) :)
Daha Güzel Avlara Rastgele. ;D ;D ;D ;D ;D

çetin ekren
30.Eylül.2013, 08:49
Ben bi pointer muhabbeti duydum doğru mu komutanım :D :D

ne muhabbeti burakcım... :D :D

çetin ekren
30.Eylül.2013, 08:51
vallahi bu baş.cvş komutan sağlam adam,,lakin benim köpeği cidden silkeledi kurzhaar :)) bende elimden bişey gelmeyince kurzhaar videosu çektim napayım dostlar,,eline emeğine yüreğine sağlık komutan ,,ben senden ve tüm ekipten memnundum selam ve saygılar güzel insan,,,saklamaya gerek yok be komutanım,,benim hayvan koşmaktan iş yapmadıı,,sağolsun burhanla mete bişeyler gösterdiler pointerciler adına,,bana kalsa vallahi sadece arazinin kaç hektar olduğunu söyleyebilirim :)))) öpüldün adam gibi adamm

;D ;D ;D ;D

doğruyu söylemek erdemdir...sadece alkışlıyorum...

Yıldıray İNCE
30.Eylül.2013, 09:08
Burhan Ustam eline emeğine sağlık harika bir paylaşım olmuş ekipde iyi tabiki rastgele...........

Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 09:49
yahu arkadaşlar usta pointerler guzel av yaptı gençler biraz acemiliğin etkisiyle haylazlık yaptılar ama kurzhaarla av yapmanın dedikleri kadar kötü olmadığınıda ben ispatlamış oldum..mesele it köpek mevzusu deyil ortama ancak bukadar guzel olabilirdi bizde bu anların tadını sonuna kadar çıkardık hele sabredinde yarın görun siz ne muhabbetler olmuş orda..sağolsun gelen herkes duruşuyla temsiliyle kendini taşımasıyla adam gibi adam olduklarını ispatladı..hepinizin yureğine sağlık gardaşlar öptum gözlerinizden ...en kötü anımız böyle olsun beeeee

Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 10:39
Arkadaşlar av bahaneydi dostluklar şahaneydi Cuma kardeşimin eşliğinde hele gece bir muhabbet sazlar şarkılar ve bir de üstene bıldırcın güveç olunca tadına doyum olmadı.. Ah be çil usta gece muhabbetin dibini kaçırdın keşke erken dönmeseydin inşallah bir dahaki sefere...! her şey güzeldi tarsus av ekibi Ali Klavuz ustamın yemek konusunda ustalığı tartışılmaz. lzzetinne doyum olmaz Hele Bülent Uzun Komutanın 51 namlulu pompalı tüfeğine bayıldım Allah af eder o tüfek affetmez...Şimdi söyleyeceklerime iyi dikkat edin Bir şey itiraf edecem bugüne kadar Alman poınter kavgasına son veriyorum bu avda gördüğüm kurzhaarlar canavar mükemmelin ötesi iyi yetişmişler Oktay komutanın DOST mükemmelin ötesi her baba yiğit yüksek pancarda av yapamaz vurduğu avı bulamaz ama DOST tarlada hiç bıldırcın bırakmadı kaybımız yok Teşekkürler dost.. Ewt İtiraf ediyorum Benim poınter hariç ;) Oktay komutanın DOST isimli kurzhaarı siler geçer Bundan sonra gördüklerim krşınsında Bu kavgaya son veriyor huzurlarınızda Komutanımın ellerinden öpüyorum... :) Evet dostkolik ve avcınınyeri net. dostları avımız bu kadar mükemmel geçti anlatacaklarım bitmez yaşamak lazım bundan sonra resimler konuşacak ;) Bu avda bizlere önderlik eden Başta Oktay bçv olmak üzere tüm ekibe canı gönülden teşekkürler iyiki varsınız.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 10:49
HEPİMİZİ SIRTLAMASINI BİLEN BİR İSİM DAHA VARDI UNUTMA BURHANN CUMA DOSTUMUZ

Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 10:58
HEPİMİZİ SIRTLAMASINI BİLEN BİR İSİM DAHA VARDI UNUTMA BURHANN CUMA DOSTUMUZ

Usta onun ismini unuttum hele sen bi gece kalsaydın o arkadaşta sazıyla sözüyle bir ses vardı muhteşem...! ama cümlelerimi bitirirken isminlerini hatırlayamadığım için tüm arkadaşlara teşekkür ettim okuduysan :)

ibrahim ozel
30.Eylül.2013, 11:05
Böyle bir adalet yok yunanistandan köpeklerin gelecek dediler burdan köpek alan bir diğer arkadaş köpekleri almak için yunanistana gitmiş şerefs.... ben konya avına gidemedim. Ayrıca evraklarda sorun olmuş pazar günü ankaraya geçtim herşeyde bi hayır vardır dedik napalım. Mükemmel ortam olmuş harika avlar yapılmış eee oktay abinin olduğu avın mükemmel geçmemesi imkansız zaten. Ama bu muhabbeti kaçırdığıma çok üzüldüm. İşler 4 gündür ters gidiyor bakalım buna şükür Allah beterinden saklasın diyebiliyorum ancak.

Mustafa ÇİL
30.Eylül.2013, 11:10
Usta onun ismini unuttum hele sen bi gece kalsaydın o arkadaşta sazıyla sözüyle bir ses vardı muhteşem...! ama cümlelerimi bitirirken isminlerini hatırlayamadığım için tüm arkadaşlara teşekkür ettim okuduysan :)

biz bu defalık o geceyi kaçırdık inşallah bir dahaki sefere saza da SÖZE de katılırız dostum..

30.Eylül.2013, 12:22
Bu güzel organizeye Katılan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum daha önce ismen duyduğumuz birçok arkadaşla bu organizelerle şahsende tanışma fırsatımız oldu avın bereketiyle köpeklerin asaletiyle atıcıların kabiliyeti bize mükemmeller yaratan Ali KILAVUZ abinin elinin lezzeti son olarak ta bizi misafir edip cumartesi akşamı kulaklarımızın pasını silen ruhumuzu okşayan bir fasıl icra eden Cuma arkadaşımıza çok çok teşekkür ediyorum çektiğim videoların yüklemesi epey uzun sürdü ama yüklenenleri yavaş yavaş sunmaya devam edicem Tüm avkolik&avcının yeri net üyelerine böyle güzel doyumsuz organizelerde güzel avlar nasip olur inşallah saygılarımla
Mili'nin fermasında Yetkin abi'nin zalım atışı BILDIRCIN AVI (http://www.youtube.com/watch?v=GJt8iDhWndc#)

Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 12:38
Bülent kardeşim bu güzel çekim için teşekkürler... ;D ;D ;D ;D ;D

Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 13:08
HA HA HAAAAAYYYYTTTULA BURHAN ALEM ADAMSIN VALLA ELİNE SAĞLIK GARDAŞ BUMUDUR BUDUR İŞTE KÖPEĞİN HERŞEYİYLE DÖRTDÖRTLÜK GARDAŞŞŞ..AH BİDE BENİM GİBİ AVCININ ELİNDE OLAYMIŞ OZAMAN SEYREDECEKMİŞSİN SEN ONU..BEĞENDİM GARDAŞ AVI HAKKATEN TAT VERDİ BİZE...SENEYE DAHA İİ OLACAĞINA DA EMİNİM AVIN GANLI OLSUN GARDAŞ

Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 15:07
HA HA HAAAAAYYYYTTTULA BURHAN ALEM ADAMSIN VALLA ELİNE SAĞLIK GARDAŞ BUMUDUR BUDUR İŞTE KÖPEĞİN HERŞEYİYLE DÖRTDÖRTLÜK GARDAŞŞŞ..AH BİDE BENİM GİBİ AVCININ ELİNDE OLAYMIŞ OZAMAN SEYREDECEKMİŞSİN SEN ONU..BEĞENDİM GARDAŞ AVI HAKKATEN TAT VERDİ BİZE...SENEYE DAHA İİ OLACAĞINA DA EMİNİM AVIN GANLI OLSUN GARDAŞ

Usta haklısın kuşun yokluğundan hayvanın aramadığı kazımadığı yer kalmıyor senin elinde olsa destanlar yazar doğru söylüyon....! bundan sonra senin ekibine bende katılıyorum... ;)

30.Eylül.2013, 17:27
Bu güzel gecede avcılıkta ve aşçılıkta hünerini konuşturan Ali KILAVUZ abinin bıldırcın güveci hazırlanırken bizi misafir eden ve bu güzel sesiyle kulaklarımızın pasını silen cuma arkadaşımızın UD FASILI
avda fasıl keyfi ve bıldırcın güveç (http://www.youtube.com/watch?v=dQZjnUYn6UU#)

Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 18:28
allahaşkına arkadaşlar şu videoyu sonuna kadar izleyin...allah allaaaaaaaahhhh......BUMUDUR BUDUUUURRR

gsahiner
01.Ekim.2013, 05:34
maşallah güzel bir ortam olmuş gerçekten

01.Ekim.2013, 06:13
Ohooo Burhan abi aşk olsun bizi götürmedin avın kralını yapmışsın alacağın olsun senin... :( Tüm dostlara rastgelsin

çetin ekren
01.Ekim.2013, 06:27
gerçekten süper ortam olmuş...ağzınıza,yüreğinize sağlık...

Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 06:30
Ohooo Burhan abi aşk olsun bizi götürmedin avın kralını yapmışsın alacağın olsun senin... :( Tüm dostlara rastgelsin

Ayhan kardeşim bir program yapmıştık fakat olmadı kardeşim son dakikada Arkadaşın işi çıktı zaman kısa olunca ikinci programı ayarlayamdım kusura bakma özür dilerim inşallah bir dahaki sefere :)

Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 10:17
EEEE BU FASILI KİMSE İZLEMEDİMİ YANİİ...ULA BİZ BOŞAMI NEFES TUKETTİK OKADAR

Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 10:36
Ne muhabbetti beee kaçıranlar pişman olmuştur eline sağlık Bülent kardeşim :)

gsahiner
01.Ekim.2013, 10:53
biz kimsemiyiz komutanım aşk olsun yazmışız ya yorumumuzu :)

yucelmert
01.Ekim.2013, 15:50
helal sana adanalı komutan, bu alem anlatılmaz ancak yaşanır...
muhabbetiniz daim olsun, inşallah bir masada oturmak dileğiyle, selamlar...

ersin kasap
01.Ekim.2013, 16:47
on numara muabbet ve av olmuş daim ve bereketli olsun selamlar

Recep DÖNMEZ
01.Ekim.2013, 18:04
Bence muhabbet çok süper olmuş,bu muhabbet olduktan sonra fizana olsa gelirim bundan sonra...

Oktay AKÇAKMAK
02.Ekim.2013, 06:31
ERSİN GARDAŞ BENİ ARA TELEFONUNU BEKLİYORUMM

Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 09:18
Usta Mily'in videoları ne oldu beya yolla şunları :)

02.Ekim.2013, 09:29
Burhan abi valla gönül koydum şimdi sana neden bizi böyle yerlere götürmüyosun. Av keyfi yaşatmıyosun ustam Mily döktürmüş yine videosu harikaydı

Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 10:05
Burhan abi valla gönül koydum şimdi sana neden bizi böyle yerlere götürmüyosun. Av keyfi yaşatmıyosun ustam Mily döktürmüş yine videosu harikaydı

Başkan emin ol program yapıp gidecektik cengiz falan ama son anda aksilik oldu haber geç gelince b planını uygulayamadım kusura bakam inşallah bir dahaki sefer :)

02.Ekim.2013, 11:35
Başkan emin ol program yapıp gidecektik cengiz falan ama son anda aksilik oldu haber geç gelince b planını uygulayamadım kusura bakam inşallah bir dahaki sefer :)

Abi bu son dakika golü hep mi bizi buluyor neyse inşaallah en kısa zamanda bir parti düzenleriz.

Oktay AKÇAKMAK
02.Ekim.2013, 13:56
YAHU BARKADAŞLAR BURHANIN BUNDA SUÇU YOK SON DAKİKA DEĞİŞİKL,İKLERİ OLDU NERDEYSE ODA GELEMİYORDU ZATEN BİZZAT BEN UGRAYIP ALDIM KIZMAYIN ADAMIMA ELİNDE OLMAYAN SEBEPLER VARDI

Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 14:43
Abi bu son dakika golü hep mi bizi buluyor neyse inşaallah en kısa zamanda bir parti düzenleriz.

Başkan söz veriyorum bir dahaki sefere beraber gideceğiz oldu bi aksilik üzüldüm... :( Sakın aklınıza sizi sattım gibi bir şey gelmesin ben öyle birisi değilim.. Bende gidemiyordum sağ olsun komutan arabada bir köpek bir kişilik yer var dedi beni aldı götürdü....

ibrahim ozel
02.Ekim.2013, 16:45
eeee şu dağlara bulutlara göklere sığdıramadığınız kurtlu zaar itlerinin videosu nerde ya orda iş yapan pointeri ve sağlam atıcıyı gördük :) Hadi bakem şimdi dinle azarları oktay abiden :)

02.Ekim.2013, 16:52
Komutanım gerek yok her sözü laf ile beyana ordaki resimler bin söz eder bakıştan anlayana ;)
o kurtlu zaarın yaptıklarını herkes gördü gerisi teferruat o görevini yaptı arkasındakilerde üstüne düşeni netice belli zaten sen otorda kendine ağla böyle güzel bir muhabbet bağıra bağıra kaçtı hafta sonu :D :D :D :D

ibrahim ozel
02.Ekim.2013, 17:13
Ne ağlayacam be paşam herkesin işi var gücü var derdi var yapması öncelikli durumları var, av şu an bende 3-5 nci sıralarda her şeyin zamanı var ayrıca video dediniz bekledik durduk hani nerde? Ayrıca ben dostun avcılığınıda gördüm biliyosun o mükemmel bir köpek biz işin latifesindeyiz. Ama hala kurtluların videosunu bekliyorum. Malum oktay abiyle ilk avım değil kaç yıldır avlanıyorum. Ordaki mükemmel ortamı çok iyi anlayabiliyorum çünkü daha önce yaşadım oktay abinin misafir perverliliğini avını muhabbetini. İşin özünde evet orda olmayı tabiki isterdim ama önce şu ordudan ayrılma işlemleri, sonra eşimin tayini, oğlumun SBS sınavları için acilen okul nakli sonrasında av. Zaten hepsi ters gidiyor sıkıntı üstüne sıkıntı olunca aslında bende kendimi ava vermek istiyorum ama durumlar bu işte bülentim...

02.Ekim.2013, 17:57
Biz işin latifesindeyiz komutanım hele sivile bir ayak uydur bunca sene boşuna kendimi bağlamışım diye sonra kafanı vurcaksın özgürlük gibisi varmı yok nöbeti yok denetlemesi yok vs si hele düzeni otuttur gene beraberce avlanırız allahın izniyle 8)

ibrahim ozel
02.Ekim.2013, 18:39
Biz işin latifesindeyiz komutanım hele sivile bir ayak uydur bunca sene boşuna kendimi bağlamışım diye sonra kafanı vurcaksın özgürlük gibisi varmı yok nöbeti yok denetlemesi yok vs si hele düzeni otuttur gene beraberce avlanırız allahın izniyle 8)

Elimden kurtulamassın zaten bülentim dediğin gibi şu ortam bi düzene girsin seni ve oktay abiyi orman horozu vurmaya götürecem büyük ihtimalle bu kurban bayramı tatilinde inşallah...

Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 18:42
Az önce Oktay komutanla telefonda görüştüm tüm videoları bir cd toplatmış yarın bana kargo edecek bende hepsini argo konuşmaları filan bipleyip parti parti paylaşacam merak etmeyin...adamcağız bilgisayar özürlü yapamıyor işte :)

Oktay AKÇAKMAK
02.Ekim.2013, 19:34
eeee artık bu videolarıda izledikten sonra kurzaarın fermasınıda anlarsınız inşallah pointerciler...halep orda arşın burda izleyelim ve görelim bakalım

Oktay AKÇAKMAK
02.Ekim.2013, 20:43
herneyse arkadaşlar köpeğimle ilgili hiç polemiğe girmeyin birkaç gun sonra herşey ortaya çıkar başçavuşş diyorsa vardır bir bildiği sadece bekleyin bir kaç gün sonra seyredin avcıyıda itinide...okadaaarrrr

Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 20:56
herneyse arkadaşlar köpeğimle ilgili hiç polemiğe girmeyin birkaç gun sonra herşey ortaya çıkar başçavuşş diyorsa vardır bir bildiği sadece bekleyin bir kaç gün sonra seyredin avcıyıda itinide...okadaaarrrr

Aynen usta görecek herkes... :)

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 05:56
Aynen usta görecek herkes... :)

Yav görecek görecek ne görecek hadi nerde bu kurtlu bekçi köpeklerinin pardon av köpeklerinin videosu ben bilmem isterim o kadar :D :D Pointeri gördük işinin yapmış ama almanlar nerde :) Ben dostu iyi bilirim malum oktay abi ama olsun ben bilmem yinede varsa yoksa video yoksa açık açık söyleyin :D :D :D :D

Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 07:03
Yav görecek görecek ne görecek hadi nerde bu kurtlu bekçi köpeklerinin pardon av köpeklerinin videosu ben bilmem isterim o kadar :D :D Pointeri gördük işinin yapmış ama almanlar nerde :) Ben dostu iyi bilirim malum oktay abi ama olsun ben bilmem yinede varsa yoksa video yoksa açık açık söyleyin :D :D :D :D

İbo kaşınma sabırla bekle :)

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 08:05
İbo kaşınma sabırla bekle :)

Yok diyosun yani, yada şarjmı bitti o an, yada yanlışlıkla sildiniz sanırım, muahaha :D :D :D :D

Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 08:28
Yok diyosun yani, yada şarjmı bitti o an, yada yanlışlıkla sildiniz sanırım, muahaha :D :D :D :D

Şajı bitti kameranın :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 10:50
ŞARJDA BİTMEZ AVDA KÖPEKTE...BU SİTEDE POİNTERCİYİM DİYEN HERKES ALMANIN USTA ELİNDE NASIL AV YAPIP NASIL FERMADA HEMDE PATRONEDE DURDUĞUNU GÖRECEK ...POİNTER KÖTÜ KÖPEK DEMİYORUM POİNTERLER KÖTÜ AVCILARIN ELİNDE DİYORUM VE MEYDAN OKUYORUM ..BU POİNTER IRKININ EN İYİ AV YAPANI HANGİSİYSE ONU SİZ SEÇİN VE BEN,İM KARŞIMA ÇIKARIN..BAKIN NASIL TOKAT MANYAĞI EDECEM İTLERİNİZİ OTURUP AĞLAYIN ONDAN SONRA HALİNİZE...HA HAH HAYAYYYY

Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 10:53
HAAAAA DİYECEKSİNİZ Kİ LA BU OKTAY BAŞÇAVUŞŞ NİYE BUKADAR ATIP TUTUYOR VE BUKADAR BÜYÜK KONUŞUYOR....EVET KONUŞUYORUM ARKADAŞ HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA BANA MERAYI SÖYLEYİN VE İSTEDİĞİNİZ İTİ GETİRİN KARŞIMA ..POİNTER IRKININ TOPUNA REST İŞTE..DELLENDİRDİNİZ ZORLA BENİ GENE

Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 10:57
HAAAAA DİYECEKSİNİZ Kİ LA BU OKTAY BAŞÇAVUŞŞ NİYE BUKADAR ATIP TUTUYOR VE BUKADAR BÜYÜK KONUŞUYOR....EVET KONUŞUYORUM ARKADAŞ HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA BANA MERAYI SÖYLEYİN VE İSTEDİĞİNİZ İTİ GETİRİN KARŞIMA ..POİNTER IRKININ TOPUNA REST İŞTE..DELLENDİRDİNİZ ZORLA BENİ GENE

Yaşaaaaaaaaaaaaa Komutanım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D hodri meydan ben ağzımın payını aldım almak isteyen buyursun meydane bende katılırım hekem olarak :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 10:59
ŞARJDA BİTMEZ AVDA KÖPEKTE...BU SİTEDE POİNTERCİYİM DİYEN HERKES ALMANIN USTA ELİNDE NASIL AV YAPIP NASIL FERMADA HEMDE PATRONEDE DURDUĞUNU GÖRECEK ...POİNTER KÖTÜ KÖPEK DEMİYORUM POİNTERLER KÖTÜ AVCILARIN ELİNDE DİYORUM VE MEYDAN OKUYORUM ..BU POİNTER IRKININ EN İYİ AV YAPANI HANGİSİYSE ONU SİZ SEÇİN VE BEN,İM KARŞIMA ÇIKARIN..BAKIN NASIL TOKAT MANYAĞI EDECEM İTLERİNİZİ OTURUP AĞLAYIN ONDAN SONRA HALİNİZE...HA HAH HAYAYYYY

Ne zaman ve nerde abi fermalı av olması şartıyla ama kendi köpeklerinden çıkartma acısını üzülürüm :)

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 11:00
Yaşaaaaaaaaaaaaa Komutanım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D hodri meydan ben ağzımın payını aldım almak isteyen buyursun meydane bende katılırım hekem olarak :D :D :D :D :D :D

Olmaz sen taklacısın seni hakem yapmam :)
Oktay abi ali ekberi götürelim o olsun hakem :)

Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 11:15
Olmaz sen taklacısın seni hakem yapmam :)
Oktay abi ali ekberi götürelim o olsun hakem :)

La ne anlar o hakemlikten futbol maçımı bu :D :D :D :D

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 11:33
La ne anlar o hakemlikten futbol maçımı bu :D :D :D :D

İşin ucundan tutmaya başlasın işinin adı ne :)

Mustafa ÇİL
03.Ekim.2013, 13:32
buyrun kekliğe dedi komutan sağolsun inşallah zaman ve iş izni alabilirsem uzaklara doğru tekrar birlikde oluruz komutanım,,sen genede pointerlerimi yabana atma komutanım beyaa :))) bak bu hafta yasak çiğnetecekler bana içim içime sığmıyor valla...

Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 15:34
yahu çil gardaş işin latifesi bu ben orda pointer avlarınıda gördum ve beğendim....beni kızdıran almanı bişeye benzetememeleri ve benim köpeğime davar iti demeleri...sen şahitsin gardaş davar itimi yani bu alman allahaşkına sen söyle gardaş...pointere kötü köpek olarak baksam ben burhandan yavru alıp beslemem..ben yine iddia ediyorum köpekte av kanı varsa ve hata yapıyorsa hata onda deyil sahibindedir.....okadaarrrrr

ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 15:45
yahu çil gardaş işin latifesi bu ben orda pointer avlarınıda gördum ve beğendim....beni kızdıran almanı bişeye benzetememeleri ve benim köpeğime davar iti demeleri...sen şahitsin gardaş davar itimi yani bu alman allahaşkına sen söyle gardaş...pointere kötü köpek olarak baksam ben burhandan yavru alıp beslemem..ben yine iddia ediyorum köpekte av kanı varsa ve hata yapıyorsa hata onda deyil sahibindedir.....okadaarrrrr

Büyük konuşma abi bak o pointer büyür hata verir sonra bu sözlerini hatırlatırım sana ingilizler almanlara benzemez ki sendeki pointerde solit kanıda yok daha bi delikan var sende. Haaa baktık oldu ondan sonra sende benim gibi ördekde ve tavşanda kurzhaar, haricindeki tüm fermalı avlarda pointer kullanmaya başlayacaksın. Neden mi? Almanlar davar iti olduğunu anlayacaksında ondan :D :D :D :D

kemal bozkurt
03.Ekim.2013, 21:11
Heyt maşallah ustalar döktürmüş rasgele abilerim:)

Burhan KESKİN
04.Ekim.2013, 13:17
Teşekkürler arkadaşlar..

Burhan KESKİN
04.Ekim.2013, 13:24
Oktay komutanım CD'ler az önce elime ulaştı haberin ola videoları izlemeye başladım neler var neler ipler benim elimde şimdi.... :-*

Oktay AKÇAKMAK
04.Ekim.2013, 14:00
ha ha hayyyy.............işte şimdi yaktım ortalığı bekleyin beni pointercilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr

gsahiner
04.Ekim.2013, 14:05
ha ha hayyyy.............işte şimdi yaktım ortalığı bekleyin beni pointercilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPP
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO
İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNN
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
04.Ekim.2013, 14:17
Ya ne gösterirseniz gösterin varmı sadece 5 mt ye ferma veren davar iti yok kuş kayarsa ancak öle geçin bunları geçin artık üstünlüğü kabul edin :D :D :D :D

Niyazi UYANIK
07.Ekim.2013, 11:46
arkadaslar yazısmalarınızı okuyorum yok almandı ıngılızdı falan aktay arkadas doru soyluyor eyer bı kopekte av kanı varsa o kopek av yapar ama suda bı gercekkı av yapmayan kopek olmaz yaptıramayan avcı olur ona bakarsan tılkıde bıle koku var sen kopeyı ava goturmezsen o kopek av yapmaz zaten yada mankenlık yaptırıyosan da olmaz butun gun resım cekıp fese atayım dıye sududyo sududyo gezdırcene ava goturursen av yapar ha kopeyın ıcınde yoksada zaten yapmaz mankenlık yapar ben bıtarıhte avcının otların arasında vurdu bıldırcını aradını gordum ve kope cahır arasın dedım oda bana kopek acın altında benı seyredıyo dedı gulerken kendımden gectım oda puantedı

Oktay AKÇAKMAK
07.Ekim.2013, 12:13
hay ağzınıseveydim niyazi gardaş allah konuşturdu seniyawwww

Burhan KESKİN
07.Ekim.2013, 13:33
arkadaslar yazısmalarınızı okuyorum yok almandı ıngılızdı falan aktay arkadas doru soyluyor eyer bı kopekte av kanı varsa o kopek av yapar ama suda bı gercekkı av yapmayan kopek olmaz yaptıramayan avcı olur ona bakarsan tılkıde bıle koku var sen kopeyı ava goturmezsen o kopek av yapmaz zaten yada mankenlık yaptırıyosan da olmaz butun gun resım cekıp fese atayım dıye sududyo sududyo gezdırcene ava goturursen av yapar ha kopeyın ıcınde yoksada zaten yapmaz mankenlık yapar ben bıtarıhte avcının otların arasında vurdu bıldırcını aradını gordum ve kope cahır arasın dedım oda bana kopek acın altında benı seyredıyo dedı gulerken kendımden gectım oda puantedı

Yaw Niayazi ustam sende poınterlerle ava takılıyon niye öyle dedin şimdi beyaa :)

Oktay AKÇAKMAK
08.Ekim.2013, 06:52
HAY SIÇAYDIM POİNTERİNİZİN BACAĞINA..ARTİZ GİBİ GEZİP KİBAR KİBAR OTURMAKTAN BAŞKA Bİ NUMARASI YOK..ULA OĞLİM DÖNECEKSİNİZ BİRGÜN BENİM YOLUMAAAA

gsahiner
08.Ekim.2013, 06:54
HAY SIÇAYDIM POİNTERİNİZİN BACAĞINA..ARTİZ GİBİ GEZİP KİBAR KİBAR OTURMAKTAN BAŞKA Bİ NUMARASI YOK..ULA OĞLİM DÖNECEKSİNİZ BİRGÜN BENİM YOLUMAAAA

yaw oktay abi gerçekler günyüzüne çıktı abi şimdi sinirlenmene gerek yok kargaya yavrusu şahin gelirmiş işte hepsi bu :D :D :D :D

Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 06:54

Bak usta Gerede avında 2 ci videon var tamamen hüsran atayımmııııııııııııııııııııııııııııııııı....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gsahiner
08.Ekim.2013, 06:58
Bak usta Gerede avında 2 ci videon var tamamen hüsran atayımmııııııııııııııııııııııııııııııııı....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

at at at at at at at abi atda kimin neyi neymiş belli olsun iyice :D

Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 07:02
at at at at at at at abi atda kimin neyi neymiş belli olsun iyice :D

Yok yok Ustam at derse atarım tellif hakkı onda :D :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
08.Ekim.2013, 09:19
vaaaaaaaayyyyyy galleş herifler görende çıplak fotoğrafımı yayınlayacak zanneder...at uleyyynnn benimde atacaklarım vardır elbet

Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 09:52
vaaaaaaaayyyyyy galleş herifler görende çıplak fotoğrafımı yayınlayacak zanneder...at uleyyynnn benimde atacaklarım vardır elbet

Usta atayımııııııııııııııııııııııııı o videoyu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
08.Ocak.2014, 10:52
Ne avdı beee Sonsuz teşekkürler pala ustam

Yıldıray İNCE
08.Ocak.2014, 12:42

Ula Burhan Komutanın damarına basıyorsun yine beyavvvvvvv...... :)

Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2014, 08:03
avınız bol olsun güzel av olmuş ellerinize sağlık tüm avcı ekip arkadaşlarına selamlar

Burhan KESKİN
06.Mayıs.2014, 22:29
güzel av günüydü teşekkürler komutan

Oktay AKÇAKMAK
07.Mayıs.2014, 08:02
bu sezona hazır ol burhaannnnnn.....destan yazacaz gardaşım

ibrahim ozel
07.Mayıs.2014, 10:26
Yav ben yanında olsam tamam da çift tetik pokunda sineği vuramıyor onunlamı destan yazacan :D :D :D :D

Burhan KESKİN
07.Mayıs.2014, 11:43
Yav ben yanında olsam tamam da çift tetik pokunda sineği vuramıyor onunlamı destan yazacan :D :D :D :D

Hadiii len ordan geleydinde göreydin ne vurduğumu :)

ibrahim ozel
07.Mayıs.2014, 22:47
Hadiii len ordan geleydinde göreydin ne vurduğumu :)

Ben seninle avlarımda gördüm göreceğimi sana sadece şunu diyorum çift tetik ''HE CANIM HEEEEEE '' :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
08.Mayıs.2014, 07:53
doğru söylüyor olim adam geleydinde konuşaydın ozaman...neyse bu sene mutlaka gel ibo boş ava gitmem bilirsin gardaş