Orijinalini görmek için tıklayınız : MİLLY'nin Fermasında Yetkin ustanın zalim atışı....!KONYA avımız...!
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 13:58
[b]Yetkin ustanın bu güzel fermaya zalim atışı
Mili'nin fermasında Yetkin abi'nin zalım atışı BILDIRCIN AVI (http://www.youtube.com/watch?v=GJt8iDhWndc#)
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 14:22
ULA ORDA ABOOWWWWWWW DİYEN KİM ADANALILAR DER ÖYLE AMA...
gsahiner
30.Eylül.2013, 14:36
vay bee ne vuruş yapmış millyde süper kıvrılmış :) tebrikler :)
ibrahim uysal
30.Eylül.2013, 14:43
Tozutmuş valla...Helal olsun... :)
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 15:04
ULA ORDA ABOOWWWWWWW DİYEN KİM ADANALILAR DER ÖYLE AMA...
Usta sen Abooooo diye bağırdın sesinden bir bıldırcın daha kalktı onuda ben vurdum :D :D :D :D :D :D :D
Onur ÇELİKOĞLU
30.Eylül.2013, 16:48
Milly'nin fermasına diyecek söz yok. Yetkin Ustanın atışı da on numara .. Toz etmiş tozz :)
Burhan KESKİN
30.Eylül.2013, 16:51
Milly'nin fermasına diyecek söz yok. Yetkin Ustanın atışı da on numara .. Toz etmiş tozz :)
Yok Onur Güneşten öyle gözüküyor kuşta parçalanma filan yok aportu çekemedi Bülent kardeşim telefon şarjı yetmedi...
Oktay AKÇAKMAK
30.Eylül.2013, 18:30
ASIL FİLMİN DEVAMI YARIN SABAH BAŞLIYOOOOOOORRRR
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 05:41
sizinle gurur duyuyorum beaaaaaaaa
ysyetko
01.Ekim.2013, 05:43
selamlar arkadaşlar olayın kahramanıda burda yani siteye yeni üye oldum komutnla artık her avımız beraber inşallah
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 05:59
üstadım hoş geldin sefalar getirdin
Çok güzel bir vuruş Milly zaten tartışılmaz onu iyi tanıyorum inşallah onun kanından kendime bir köpek alacam videoyu çekende bi okadarda mükemmel çekmiş elinize sağlık
Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 06:42
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bu köpeği Çil ustadan almak için bayağı zahmet çektim çünkü kendine ayırdığı bir dişiydi ama dostluk ve arkadaşlık adına beni kırmadı verdi eniği çok emek verdim şimdi meralarda boy gösteriyor teşekkürler usta...
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 07:03
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bu köpeği Çil ustadan almak için bayağı zahmet çektim çünkü kendine ayırdığı bir dişiydi ama dostluk ve arkadaşlık adına beni kırmadı verdi eniği çok emek verdim şimdi meralarda boy gösteriyor teşekkürler usta...
süper yetiştirmişsin burhan, önceleri çok soru sorup kafamı ütülüyodun ama o ütüleme sonucunda mükemmel bir hayvan haline getirmişsin,,bende sana teşekkür ederim dostum
Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 07:16
evet çil bu köpeğin avına hasta oldum gardaş inşallah yavrusuda anası gibi avcı olursa deymeyin keyfime artık...önumde drahtar kurzaar pointer..varmı uleyyyyynnn bana yan bakan
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 07:19
bak istanbuldan gelecek olan yavruyu yabana asla atma komutan ,,,en kötü ihtimalle ,elinde köpek fazla olursa şayet komutanım,,benim adıma cuma kardeşimize iletirsen memnun olurum...tabi sen isdersen
Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 08:20
arkadaşlar yetkin satıcı kardeşim istanbulda ekibimdedir kendisi zalım bir avcıdır gereken hoşgörüyü göstermenizi rica ediyorum...HOŞGELDİN GARDAŞIM
Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 08:22
VALLA ÇİL GARDAŞ BİZDE EMANETE HIYANET OLMAZ O KÖPEK BENDE KALIR OKADAR..CUMAYA VERECEĞİM YAVRU BAŞKA VE VAKTİ GELİNCE TESLİM EDİLECEK AMA ONA YETİŞTİRMEK İÇİN KÖPEK VERME İŞİNİ DEĞERLENDİR BENCE ORTAMI GÖRDÜN GAYET MUSAİT YANİ
gsahiner
01.Ekim.2013, 08:40
Yetkin bey ailemize hoşgeldiniz güzel bir video teşekkürler keyifli paylaşımlar
Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 08:55
Yetkin ustam ile Konya avında tanışıp birlikte av yaptık kendisi her atığını vuran zalim bir avcı :) he nasıl olasa Oktay komutanın ekibinden kendisine ailemize hoş geldin der kendisinden keyifli paylaşımlar bekleriz...
ysyetko
01.Ekim.2013, 09:39
arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkürler.artık komutanla sık sık av resimlerimizi paylaşırız inşallah.
Oktay AKÇAKMAK
01.Ekim.2013, 09:48
YETKİN GARDAŞIMDA BENİM KADAR AVA YANGIN BİR ARKADAŞTIR EMİN OLUN BU SENE GÖZLERİNİZ YETKİNLE YAPTIĞIMIZ ŞOVLARLA ŞENLENECEK..BU HAFTA GARDAŞIMLA GENE TURNA YAPACAZ İNŞALLAH..ŞİMDİDEN BİZE RASGELSİN
Yetkin abim Ali abiyle birlikte ekipten sonra Avkolik ailesinede hoş sefa geldin bu sezon meralarda kuşların bizlerden çok ama çok çekecekleri var malesef :D :D :D
Kısmetse biz avın ve muhabbetin dibine vurucaz Avkolik aileside bizi izlemeye devam edecek :D :D :D
Şaka şaka avkoliğin tüm üyelerinin en kötü avının bizim avlardan daha bereketli daha muhabbetli geçmesini canı gönülden dilerim
saygılarımla ..........
ysyetko
01.Ekim.2013, 11:09
eyvallah bülent kardeşim komutanla bu hafta turna da yapıcaz inş. imtahannın yoksa buyur aradan birazda bıldırcın çıkarırız heralde.
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 12:33
bir yavruda ben söz verdim komutan ona..neyse gelen giden olur inşallah da yavrulardan birini cuma gardaşıma gönderirim
Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 12:40
bir yavruda ben söz verdim komutan ona..neyse gelen giden olur inşallah da yavrulardan birini cuma gardaşıma gönderirim
Usta banada bi yavru ver beyaa yetiştirmek için sözün var unutmadım hala hatırladıysan gelip alacaktık yavru hayatını kaybetmişti ;)
Mustafa ÇİL
01.Ekim.2013, 12:45
gelde al ozaman burhan bizde söz pazara kadar değil malum
Burhan KESKİN
01.Ekim.2013, 12:48
gelde al ozaman burhan bizde söz pazara kadar değil malum
Bunu demen benim için yetti usta teşekkürler... :)
yucelmert
01.Ekim.2013, 15:38
ustaların ellerine sağlık,
burahan ustam millye maşallah emeklerinin hakkını vermiş....
yalnız dikkatimi çeken milly fermada iken o başı boş gezen köpekler ne cins pek çıkartamadım :D :D :D
Burhan KESKİN
02.Ekim.2013, 10:46
ustaların ellerine sağlık,
burahan ustam millye maşallah emeklerinin hakkını vermiş....
yalnız dikkatimi çeken milly fermada iken o başı boş gezen köpekler ne cins pek çıkartamadım :D :D :D
şişşşşt çaktırma iyiki videoyu kesmiş Bülo ;) dost dost diye bağırıyodu biri ama dost değildi herhalde o :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yetkin usta hoşgeldin sitemize gerçekten iyi ferma güzel bir atış olmuş video yu çeken arkadaş da iyi yakalamış paylaşım için teşekkürler Burhan abi
Burhan abi Ice hayırlısıyla bi doğum yapsın benim yavru da Mİly gibi olur inşaallah. tabi USTA ellerde
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 07:07
Burhan abi Ice hayırlısıyla bi doğum yapsın benim yavru da Mİly gibi olur inşaallah. tabi USTA ellerde
İnşallah başkan emek vermeden olmuyor bu işler :)
Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 11:00
BEN KIZMAM MERAK ETMEYİN ADAMI İSPATIMLA DÖVERİM DUT YEMİŞ BÜLBÜL GİBİ SUSAR KALIRSINIZ BENİM KÖPEK FERMADAYKEN POİNTERLER SAĞA SOLA KOŞUYORDU HELE SABREDİN ONUDA GÖRECEKSİNİZ..YAWWWWB ARKADAŞ HODRİ MEYDAN DİYORUM İŞTE POİNTER İNE GÜVENEN BENİMLE MERAYA ÇIKAR YENİLEN İTİ HEDİYE EDER VARMI MAÇASI YİYEN DAHA NE SÖYLEYİM BEN GARDAŞŞŞŞŞ
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 11:04
BEN KIZMAM MERAK ETMEYİN ADAMI İSPATIMLA DÖVERİM DUT YEMİŞ BÜLBÜL GİBİ SUSAR KALIRSINIZ BENİM KÖPEK FERMADAYKEN POİNTERLER SAĞA SOLA KOŞUYORDU HELE SABREDİN ONUDA GÖRECEKSİNİZ..YAWWWWB ARKADAŞ HODRİ MEYDAN DİYORUM İŞTE POİNTER İNE GÜVENEN BENİMLE MERAYA ÇIKAR YENİLEN İTİ HEDİYE EDER VARMI MAÇASI YİYEN DAHA NE SÖYLEYİM BEN GARDAŞŞŞŞŞ
İşte bu paçası yiyen girer iddaya komutan sen kanıtladın girme dedi bu iddaya bana :D :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 11:09
Abi yeni bir kurtlu it almasam hemen derimde yav geç kaldın biliyonmu ama video öle demiyo abi pointer fermada orda bi kurzhaar geziniyodu :)
O dost değil olim başka şey neydi komutanım o itin adı yaw unuttum beyya ibooooo karıştırmaaaaaa :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 11:14
ben bilmem video ne derse o gerçekler orada ;)
Ben boş yere sana taraflısın demiyom :)
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 11:19
Ben boş yere sana taraflısın demiyom :)
Olim ne tarafı o kurzhaarcı ben ingilizciyim gerisini sen düşün artık... :)
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 11:27
Olim ne tarafı o kurzhaarcı ben ingilizciyim gerisini sen düşün artık... :)
Yav sana ingilizci değilsin demedim taklacısın dedim :)
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 11:33
Yav sana ingilizci değilsin demedim taklacısın dedim :)
O ne la taklacı ne demek kendindenmi bahsediyon yoksa >:( >:(
ysyetko
03.Ekim.2013, 14:09
yahu arkadaşlar boşuna tarışmayın ben MİLLY ve DOST un ikisinde arkasında av yaptım ikiside çok güzel köpekler.ben şahsen ikisindende memnunum.BURHAN da KOMUTAN da iyi köpek yetiştirmiş ellerine saglık.
Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 15:36
yahu yetkin anlatamadık gardaş yawwww ben ingilize kötü demiyom avcısına düşerse okur diyorum ondada haklıyım baba...
ysyetko
03.Ekim.2013, 16:41
eyvallah komutan ben senin düşünceni biliyorum. bizim kurzahaar tercihimiz çok yönlü oldugundan kış avlarında puanterden faydalanamayız.dolayısıyla ilk tercih kurzahaar.iyi tetişmiş bi puantere de hiç bi zaman kötü demeyiz burhan kardeşimde iyi yetiştirmiş köpegini.onunda ellerine saglık.
yucelmert
03.Ekim.2013, 17:09
Yav yazmayam yazmayam diyomda sonuçda ortada be gardaşım :D :D :D :D
Ölümüne ferma ölümüne pointer işte buda herkesin içinde kanıtıdır :D :D :D :D
öyle deme ibo damarım tuttu yine inadına alman dedim aldım afyondan iki tane drahthaar, seneye mermi olacaklar inşallah, aşkla yetiştirip, şevkle avlanacağım inşallah...
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 17:10
eyvallah komutan ben senin düşünceni biliyorum. bizim kurzahaar tercihimiz çok yönlü oldugundan kış avlarında puanterden faydalanamayız.dolayısıyla ilk tercih kurzahaar.iyi tetişmiş bi puantere de hiç bi zaman kötü demeyiz burhan kardeşimde iyi yetiştirmiş köpegini.onunda ellerine saglık.
Teşekkürler yetkin ustam önemli olan birlikte güzel avlara imza atmak bu Poınter olmuş kurzhaar olmuş farketmez sizinle tanıştığım için memnun oldum sağ olun var olun Ali ustamada selamlar...
Burhan KESKİN
05.Ekim.2013, 10:13
Yeni ve muhteşem videoları ekliyorum pek yakında bu güzel kareleri izlemenizi öneririm... :) :)
ibrahim ozel
05.Ekim.2013, 11:24
ya ne muhteşemi bıldırcının kıçına burnuyla şey ettiren köpeklerin muhteşeminden nolur muhahahaha :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
05.Ekim.2013, 16:57
görecez başcavuşşşş sen at o gırık itleride almana dön gardaşşşş...
ibrahim ozel
05.Ekim.2013, 17:33
görecez başcavuşşşş sen at o gırık itleride almana dön gardaşşşş...
Fermalı avları bırak diyosun yani komutanım bana öylemi :)
Sen bilen biraz bana nasılsa dost benim olacak :)
gsahiner
07.Ekim.2013, 07:04
yahu videoda geldi yalnız almanda bi numara yok :D
Burhan KESKİN
07.Ekim.2013, 13:48
yahu videoda geldi yalnız almanda bi numara yok :D
Dur la Gültekin yanlış yüklemişiz zaten Oktay bçv demediğini bırakmadı bana :(
gsahiner
07.Ekim.2013, 13:59
Dur la Gültekin yanlış yüklemişiz zaten Oktay bçv demediğini bırakmadı bana :(
abi diğerleride trışka diyon beya gerçekleri çıkardın ortaya :) daha ne olsun :)
ibrahim ozel
07.Ekim.2013, 17:18
abi diğerleride trışka diyon beya gerçekleri çıkardın ortaya :) daha ne olsun :)
ŞŞŞŞ kavgada denmez olim bu avcının köpeğine alman davar köpeğide olsa trışka falan valla burhan abi bak oktay başçavuş duymasın köpeklerine trışka dediğini ona göre muhahahaha ve hatta ha ha hayyttt :D :D :D :D
Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 06:50
ŞŞŞŞ kavgada denmez olim bu avcının köpeğine alman davar köpeğide olsa trışka falan valla burhan abi bak oktay başçavuş duymasın köpeklerine trışka dediğini ona göre muhahahaha ve hatta ha ha hayyttt :D :D :D :D
Yaw karıştırmayııııııııııııııııııııııııın :D :D :D :D :D :D :D :D :D
gsahiner
08.Ekim.2013, 06:53
Yaw karıştırmayııııııııııııııııııııııııın :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yaw usta nasıl karıştırmayım ben trışkanın anlamını merak ediyorum ne demek beya herkez almanlara bunu diyo yaw :)
Oktay AKÇAKMAK
08.Ekim.2013, 06:55
ULA BURHAN SEN KİMİN İTİNE TIRIŞKA DİYON BAKEM...TOPUNUZUN İTİNİ ALT EDER MASA BAŞINDA KLAVYA AVCILIĞIYLA YIKMAYA ÇALIŞIYONUZ ÖYLEMİİ ULA BEKLEYİN BAKALIM FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK BU HABERİNİZ OLA....BURHAAAAANNN BUHRAN GEÇİRECEN CANIM BEKLE
Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 06:57
ULA BURHAN SEN KİMİN İTİNE TIRIŞKA DİYON BAKEM...TOPUNUZUN İTİNİ ALT EDER MASA BAŞINDA KLAVYA AVCILIĞIYLA YIKMAYA ÇALIŞIYONUZ ÖYLEMİİ ULA BEKLEYİN BAKALIM FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK BU HABERİNİZ OLA....BURHAAAAANNN BUHRAN GEÇİRECEN CANIM BEKLE
Ben bilmem başkalarına söyle ben kanıtladım sana poınterin üstünlüğünü :D :D :D :D ama sen benim ustamsın seninle kaşık atamam seni seviyorum ustaaaaaaaaaaaaaaam :P
Oktay AKÇAKMAK
08.Ekim.2013, 09:22
goluma dolarımmmm okadarrrrrrr
Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 09:51
goluma dolarımmmm okadarrrrrrr
Dola usta dola millyi :D :D :D :D :D :D :D :D
dadak_e
08.Ekim.2013, 15:30
hay maşallah nede olmasa poınter poınter kırması değil oktay abi ustune alınma
Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 05:01
merak eden facede kurzaar feması izler boş konuşmayın çömezler
Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 13:20
merak eden facede kurzaar feması izler boş konuşmayın çömezler
Baktım usta on numara fermalar... ;D ;D ;D ;D ;D
gsahiner
11.Ekim.2013, 06:07
Konu Sahibinin İsteği Üzerine Forum Kuralları Gereğince Kilitlenmiştir
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.