Orijinalini görmek için tıklayınız : OKTAY BAŞÇAVUŞA YURT DIŞINDAN AV TEKLİFİ VAR (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 12:49
Sevgili Jessica mesaj göndermiş ve ülkenizdeki ünlü avcı oktay başçavuşun hayranıyım diyerek kendisiyle ava çıkabilmek için sabırsızlandığını söylüyor. :D :D :D :D :D :D
"Thank You all Gentlemen Hunters in Adana, And I am looking forward to go hunting with Oktay AYÇAKMAK on this weekend, with love
Jessica"
Turkcesi: "Centilmen Adanali Avcilar'in hepsine tesekkur ederim, Haftasonu Oktay AYÇAKMAK ile ava gitmeyi dortgozle bekliyorum, Sevgiler
Jessica"
http://i43.tinypic.com/30xd6jq.jpg
ibrahim uysal
03.Ekim.2013, 12:58
Komutanıma takılma İbo............. 8) Valla hafta sonu senin av partnerin yapar bu nineyi... Sen de bir büyükle kraliçe yaparsın artık :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 13:03
Komutanıma takılma İbo............. 8) Valla hafta sonu senin av partnerin yapar bu nineyi... Sen de bir büyükle kraliçe yaparsın artık :D :D :D :D :D
Ya benle ne alakası var kadın yazmış işte illa oktayım diye suç benimmi yani :D :D :D :D
Durumlar kötü malum yanlızız bu aralar bir ufak bile yeterli prenses olması için :D :D :D :D
Mustafa ÇİL
03.Ekim.2013, 13:25
komutana fark etmez çünki yanlışlıkla bu kadınada söz verirse vallahi gider veya onu davet eder :))))
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 13:36
Davet etmiş ama sadece ismini göz önüne almış resmini görmemiş :)
Mustafa ÇİL
03.Ekim.2013, 13:38
birde komutana sormak lazım bu konuyu yargısız infaz etmeyeliim beya
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 13:40
birde komutana sormak lazım bu konuyu yargısız infaz etmeyeliim beya
Ya şimdi turist yalanmı söylüyo yani :)
Mustafa ÇİL
03.Ekim.2013, 13:41
orasını bilmemm
gsahiner
03.Ekim.2013, 14:36
Bune yaw :)
Oktay AKÇAKMAK
03.Ekim.2013, 15:39
ula ibo senin dalağını s..dim ben emi ...ula galleş herif iki önceki kırmızılı bize yakışmazmı yani şimdi senin yaptığına hemşeri hemşeriyi gurbette..... demnmezde ne denir...başçavuşşşşşş esas duruşşşşş
ibrahim uysal
03.Ekim.2013, 16:17
ula ibo senin dalağını s..dim ben emi ...ula galleş herif iki önceki kırmızılı bize yakışmazmı yani şimdi senin yaptığına hemşeri hemşeriyi gurbette..... demnmezde ne denir...başçavuşşşşşş esas duruşşşşş
Ver cezasını abim... :)
ibrahim ozel
03.Ekim.2013, 16:19
Alındı anlaşıldı komutanım emredersiniz koluma dolarım komutanım :D :D :D :D
Bu arada jessica senden haber bekliyor ne diyeyim komutanım cevap olarak :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
03.Ekim.2013, 16:27
Komutanım bu İbo cezayı haketmiş sen veriver cezasını artık.......... ;)
yucelmert
03.Ekim.2013, 17:25
:D :D :D :D :D :D :D
komutan ne diyor Allah aşkına bu takavut ???
sana layık gördüğüne bak, demekki seni bu nineye denk görüyor, bilmediğimiz birşeylermi var oktay başçavuşum... ;)
Burhan KESKİN
03.Ekim.2013, 17:30
Oktay komutanım ben sana dedim kurt kocayınca şeyin maskarası olurmuş yaşlanıyoz artık herhalde :)
Recep DÖNMEZ
03.Ekim.2013, 19:54
Alındı anlaşıldı komutanım emredersiniz koluma dolarım komutanım :D :D :D :D
Bu arada jessica senden haber bekliyor ne diyeyim komutanım cevap olarak :D :D :D :D
Dostum sen Gürcistan'a Orman Horozu avına gitmeyecekmiydin?
Bak ne güzel fırsat,bırak Gürcistan'ı Oktay Abi ile sende git,
Nasıl olsa bu teyzenin bir horozu vardır !!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
veli ayhan
03.Ekim.2013, 21:04
:D :D :D :D :D :D
kemal bozkurt
03.Ekim.2013, 21:08
Alemsiniz komutanım :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.