PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TAVŞANA KARŞI KAMYONETİNE EL KONULDU !

dadak_e
08.Ekim.2013, 15:26
Tavşan avlayanların kamyonetleri ve motosikletleri artık kamunun. Konya’nın Sarayönü İlçesi’ne bağlı Ladik, Özkent ve Bahçesaray köylerinde yasadışı yollarla tavşan ve bıldırcın avlayan kişiler suçüstü yakalandı. Kaçak avlananların, işledikleri suç nedeniyle el konulan pick-up, motorsiklet ve tüfeklerinin mülkiyeti de kamuya geçti. Konuyla ilgili olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğümüz Konya İl Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kaçak avlananlarla ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor. Konya’ya bağlı Sarayönü İlçesi, Özkent Köyü sınırlarlı içinde kaçak avlanan iki kişinin ekiplerimiz ve Jandarma tarafından düzenlenen ortak opresayon neticesinde suçüstü yakalandığı olaydan sonra pick-up araca, bir adet otomatik tüfeğe, bir adet projektöre, bir adet kütüklük ve 27 adet fişeğe el konularak mülkiyeti kamuya geçirildi. TEYPLE BILDIRCINLARI YANILTTI Yine aynı ilçeye bağlı Ladik Beldesi’nde koruma kontrol faaliyetini yürüten ekiplerimiz benzer bir durumla daha karşılaştı. Ladik’te motosiklet ile gece far avı yaptığı tespit edilen bir kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan kişinin kaçak avlanmada kullandığı motosikletinin yanı sıra tüfeğine de el konuldu. Sarayönü’ye bağlı Bahçesaray Köyü sınırlarında ise yasak olduğu halde, bıldırcın avlamak üzere, hayvanları yanıltma amaçlı elektronik ses çıkaran 1 adet teyp ele geçirildi. Ele geçirilen tüm araç ve malzemelere 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu gereğince el konularak mülkiyeti kamuya geçirildi.
Ekleyen: DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ibrahim uysal
08.Ekim.2013, 15:32
İyi olmuş....Bilgi için teşekkürler kardeşim...

gsahiner
08.Ekim.2013, 15:36
ellerine sağlık bir daha eline tüfek alamazlar artık bilgilendirme için teşekkürler

ismail aksu
08.Ekim.2013, 15:43
oh oh iii olmuş ellerine sağlık devlete para lazım paylaşım için teşekkürler

Yıldıray İNCE
08.Ekim.2013, 16:15

yucelmert
08.Ekim.2013, 16:40
emeği geçenlerin ellerine sağlık, layıkını bulmuş boğçacılar...

Burhan KESKİN
08.Ekim.2013, 16:46

Recep DÖNMEZ
08.Ekim.2013, 16:53
Bu tür haberleri okudukça,duydukça seviniyoruz,
İnşallah bu kontroller ve bu uygulamalar dahada sıklaşır ve
kanunlara,kurallara uymayan sözde avcılar,avcı diye geçinenler gerekli cezalara
çarptırırlar.
Bu haberde adı geçen görevlilere çok çok teşekkürler.
Emre kardeşime de bu bu haberi bizle paylaştığı için ayrıca teşekkürler...

samet bereket
08.Ekim.2013, 18:31
oh oh iii olmuş ellerine sağlık devlete para lazım paylaşım için teşekkürler

ismail aksu
08.Ekim.2013, 18:57
http://i40.tinypic.com/wlaflc.jpghttp://i42.tinypic.com/2elzeo3.jpghttp://i41.tinypic.com/2jg2s5l.jpg

Kilimli67
09.Ekim.2013, 08:42
On numara olmuş. Keşke bu kontroller yurdumun dört köşesinde 7/24 yapılsa . Kaçak avlanana da , limitleri aşana da yüklü fatura çıkarılsa Böylece meralar av dolar ve gerçek avcılar avcılıktan keyif alır duruma gelir .

alifaruk
10.Ekim.2013, 06:32
iyi olmuş belge alanların suçu ne arkadaş

Osman KARATEPE
10.Ekim.2013, 06:41
Bu ekipleri Eskişehir ili Sivrihisar ilçesi Nasrettin hoca köyü meralarına davet ediyorum daha şimdiden kekliği kurutmuşlar ve sürekli keklik avı yapıyorlar son model jeepler ve pick up lar devlete bol bol para sağlar...

ibrahim ozel
10.Ekim.2013, 09:41
Helal olsun valla haketmişler...

Oktay AKÇAKMAK
10.Ekim.2013, 11:45
yahu neyi haketmişler herkes yapıyor hepimiz yapıyor yada çoğumuz yapıyor kimseyi gunah keçisi ilan etmenin gereği yok biz kırk tilkiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz önce insan kendini kandırmayacak aramızda kaç kişi yapmayan var desem herkes ben yapmadım der..ama ben saysam 30 kişi sayarım..adamların canı yanmış zaten yan basmışlar resmen bırakın bide siz vurmayın garipler yarın biyerde başınıza gelir yandım anam dersiniz valla...doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmı

gsahiner
10.Ekim.2013, 11:48
yahu neyi haketmişler herkes yapıyor hepimiz yapıyor yada çoğumuz yapıyor kimseyi gunah keçisi ilan etmenin gereği yok biz kırk tilkiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz önce insan kendini kandırmayacak aramızda kaç kişi yapmayan var desem herkes ben yapmadım der..ama ben saysam 30 kişi sayarım..adamların canı yanmış zaten yan basmışlar resmen bırakın bide siz vurmayın garipler yarın biyerde başınıza gelir yandım anam dersiniz valla...doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmı

bu konuda haklısın komutanım yapmayanı varmı ben bilmiyorum. Ancak yinede böyle davranışları bilinçli bir avcı olarak tasnif etmiyoruz...

Osman KARATEPE
10.Ekim.2013, 14:17
Oktay abim yapmayan yoktur belki ama bi yere dananıpta ne var ne yok kurutmakta ne insanlığa sığar ne avcılığa...

Oktay AKÇAKMAK
10.Ekim.2013, 15:19
hah bak osman en guzelini demiş şimdi yalana gerek yok arkadaşlar bu yakalanan adamların zaten kıçına kazık kaçmış canları yanmış emin olun şu an onlarda aynı şeyi söyluyor...ulan bunu herkes yaptı giren bize girdi diye..allah sonumuzu hayır atsin bakalım nereye varacak bu işin sonu bende merak ediyorum valla

Burhan KESKİN
10.Ekim.2013, 16:20
Keşke denetimler hep devam etsede bu olaylarla karşılaşmasak ama tedavisi olmayan tek hastalık işte insanı hile ve hurdaya sürüklüyor.. yapmayan yoktur usta doğru söylüyorsun..!

Osman KARATEPE
10.Ekim.2013, 16:25
Ülkemizde yürürlükte olan mak kararlarına hepimizin haklı olarak yaptığımız itirazlar olmaz böyle şey dedirten kararlar mı avcıları böyle şeyler yapmaya sürüklüyor...