PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oktay Komutan ve Kurtluzhaarının Ferması +18 (küfürlü video)

gsahiner
09.Ekim.2013, 05:52
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10202360522483573" width="800" height="600" frameborder="0"></iframe>

gsahiner
09.Ekim.2013, 05:54
usta yaw
kafama bişey takıldı şimdi senin köpek ferma duruyo
kuş başka yerden kalkıyo sen dönüp başka yere sıkıyon
senin ordan da takırtı gelmiyo boş ferma bu yaw
bunun sonu eksik herhalde öbür kalkan millynin önünden kalkmadımı o vuruldu da seninki yine TRIŞKA anladım kadarıyla.

:D :D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 06:00
Valla bende tam fermaya odaklandım kuş kalkacakmı vurulacakmı diye usta sen en iyisi yanına bir kameraman ala olmuyo böyle elinde silah kamera filan sakat iş her yere sıkıyon :)

gsahiner
09.Ekim.2013, 06:04
Valla bende tam fermaya odaklandım kuş kalkacakmı vurulacakmı diye usta sen en iyisi yanına bir kameraman ala olmuyo böyle elinde silah kamera filan saklat iş her yere sıkıyon :)

abi dost boş fermada kuşun nerden kalkacağı belli değil oktay komutan bir oyana bir bu yana döneleyip duruyo trışka bunlar beya adamın sesi kısıldı bağıra bağıra :D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 06:05
abi dost boş fermada kuşun nerden kalkacağı belli değil oktay komutan bir oyana bir bu yana döneleyip duruyo trışka bunlar beya adamın sesi kısıldı bağıra bağıra :D :D :D :D :D :D :D

Olsun boşta olsa kurzhaarın fermasınıda görmüş olduk bu arada güzel... :)

ibrahim uysal
09.Ekim.2013, 06:06
Valla süper.... :D :D :D Çil gel ferma gör yavrum... :D :D :D :D Emeğinize sağlık... ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 06:07
Valla süper.... :D :D :D Çil gel ferma gör yavrum... :D :D :D :D Emeğinize sağlık... ;D ;D ;D

Admin kardeşim şu videoyu direk opsiyonla şurayada millet ferma görsün Çiiiiiiiiiiiiiiiiiil ustam işte ferma gör bak gör: 8)

gsahiner
09.Ekim.2013, 06:13
Admin kardeşim şu videoyu direk opsiyonla şurayada millet ferma görsün Çiiiiiiiiiiiiiiiiiil ustam işte ferma gör bak gör: 8)

yahu burhan abi böceğemi ferma duruyo tarla faresinemi duruyo bunu bülent abiye sormak lazım ferma durduğu şey neydi acaba çok merak ettim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim uysal
09.Ekim.2013, 06:15

Tamam usta.... ;)

ibrahim uysal
09.Ekim.2013, 06:18
Bu Oktay abim aynı ben yahu...Basıyor kalayı... :D :D :D :D :D :D

gsahiner
09.Ekim.2013, 06:19
Bu Oktay abim aynı ben yahu...Basıyor kalayı... :D :D :D :D :D :D

boğazı kısıldı halil abi :) bağıra bağıra çil ustaya sesini duyurmak için :) bi yandan da dosta laf dinletmeye çalışıyor sonrada sinirleniyor veriyor kalayı :D

ibrahim uysal
09.Ekim.2013, 06:51
Gelen pointeri nasıl kovalıyor Komutanım... :D :D :D :D :D :D Lan koptum vallahi... :D :D :D :D :D

çetin ekren
09.Ekim.2013, 06:52
yav oktay abi o ne kadar konuşuyorsun...hadi gızım...dost...hadi gızımmmm... a.a.g. :D :D :D
öldüm gülmekten yaw...
hele o pointer gelirken... gelme a.g.
:D :D :D
yav inan komaya girdim gülmekten...

Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 06:56
ula oğlim fırıldaklık yapmayın benide dellendirmeyin..orda konuşmaya dikkat edin meteyi çagırıp atışı ona yaptırıyorum sonrada sormuşum ona vurdunmu onu diye oda evet diyor..daha neyin ispatını arıyorsunuz..atında sizdede görelim okadar fermayı...klavye avcıları siziiii

Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 06:58
bana patrone durmuş iki tane pointer gösterin delikanlıysanız uleeeyyyynnnn....alman budur işteeeeeeeee

gsahiner
09.Ekim.2013, 07:04
bana patrone durmuş iki tane pointer gösterin delikanlıysanız uleeeyyyynnnn....alman budur işteeeeeeeee

abi patrone yapmasına fırsat vermiyonki gelme gelme aq. diye bağırıp duruyon :)

Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 07:10
yawwww hiç sormayın o gırık pointer denen köpek cinsi neyse fermayı da bozduracaktı asil kurzaara..gelde sövmeeeeee......yahu bu pointer denen itler bence pitbuldan filan gelme ama kuşkularım da var hani analarını ingiliz atınada çekmiş olabilirler.....ha ha hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gsahiner
09.Ekim.2013, 07:11
yawwww hiç sormayın o gırık pointer denen köpek cinsi neyse fermayı da bozduracaktı asil kurzaara..gelde sövmeeeeee......yahu bu pointer denen itler bence pitbuldan filan gelme ama kuşkularım da var hani analarını ingiliz atınada çekmiş olabilirler.....ha ha hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

asil kurzhaar mı ??? ??? ??? ??? ???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

09.Ekim.2013, 07:51
Ferma güzel ama sonunu göremedim..keşke filmin sonu aynı Burhan abinin köpeği gibi olsa.. :)

gsahiner
09.Ekim.2013, 07:53
Ferma güzel ama sonunu göremedim..keşke filmin sonu aynı Burhan abinin köpeği gibi olsa.. :)

sonu yok ayhan bey :)

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 08:16
Videonun sonu izlememiştim izledim güzel patroneler var.. :)

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 08:22
yahu bu pointer denen itler bence pitbuldan filan gelme ama kuşkularım da var hani analarını ingiliz atınada çekmiş olabilirler.....ha ha hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yav usta Gırık deme Millye beya üzülüyom bak gördün sende fermasını avını :( hem sende yavrusuda var 4 elle sarıl ona bak sende destan yazar o köpek yemin derim :)

gsahiner
09.Ekim.2013, 08:55
yahu bu pointer denen itler bence pitbuldan filan gelme ama kuşkularım da var hani analarını ingiliz atınada çekmiş olabilirler.....ha ha hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yav usta Gırık deme Millye beya üzülüyom bak gördün sende fermasını avını :( hem sende yavrusuda var 4 elle sarıl ona bak sende destan yazar o köpek yemin derim :)

gırık o gırık :D :D

dadak_e
09.Ekim.2013, 14:18
:D ya bukadar bekledıgımıze deymıs montaj güzel olmuş
oktay abı senın köpeğin atalarından birisi pointer fazla çamur atma ucu sana dokunur :D

Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 14:24
ula oğlim atında sizde bukadar atın hadi göreyim avınızı ve avcılığınızı...

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 14:42
ula oğlim atında sizde bukadar atın hadi göreyim avınızı ve avcılığınızı...

Yok yok komutanım Bir tek Adana kozan ekibi hariç kimsede canlı kanlı video yok usta anlaşılan bizde bu gazla gidiyoz bakalım bi taraflara :D :D :D :D

dadak_e
09.Ekim.2013, 14:48
oktay abı yapmışsa oda muamma yapacağı bu kadar bunlar kekliğin dibine girip kokusunu alana kadar keklik çoktan alır başını gider :D

Oktay AKÇAKMAK
09.Ekim.2013, 15:28
madem öyle keklik avı resimlerinizide atın beyler benden çok vuranın köpeğini birinci ilan edecem...yahu bi geçin şu boş işleri daha çok ekmek yemeniz lazım çooooooooooooookkkkk

dadak_e
09.Ekim.2013, 15:46
abi hafta da 1 gün 2 keklik limitimiz var ne çok vurması
oktay abi ben fırıncıyım biz çok ekmek yedik

Yıldıray İNCE
09.Ekim.2013, 16:44
madem öyle keklik avı resimlerinizide atın beyler benden çok vuranın köpeğini birinci ilan edecem...yahu bi geçin şu boş işleri daha çok ekmek yemeniz lazım çooooooooooooookkkkk

Haytttt sonunda Komutanı delirttiniz işte cekti resti.......... :D

yucelmert
09.Ekim.2013, 17:48
ahada RTÜK videoyu yasaklamış, ya komutan o kadar kalaylanırmı bi köpek yaaa :D :D :D

yucelmert
09.Ekim.2013, 17:58
yapmayın ağalar lütfen, emrenin dediği gibi 1 günde 2 keklik limitin var gerisi ???
video deyin ferma deyin her türlü varım ama diğer türlüsü..........................

Burhan KESKİN
09.Ekim.2013, 21:21
Ne oldu la videoya kalayladığı bir it yaw neyse komutanda video çok tekrar kalaylar atarız geçen benim videoyuda yasakladılar müzik ihlali yapmışız ???

gsahiner
10.Ekim.2013, 05:55
Video yasaklandığı üzere konu yönetim tarafından ARŞİVE kaldırılmak üzere kilitlenmiştir