PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : av köpeği memnuniyet durumu (emre avcı)

dadak_e
10.Ekim.2013, 09:57
av camiyasın da her avcı kendi avlanma ve stiline göre av partneri beslemekte kimi memnun kimi değil
acaba elimizdeki av köpeğinin memnuniyetet durumu nedir oylamayı yaptıktan sonra eğer bi sorunumuz varsa ne olduğunu yazarsak birbirimize çözümler bula biliceğimizin kanısındayım ;D

Burhan KESKİN
10.Ekim.2013, 10:04
Valla Emre ben Köpeğimden memnunun Almanlara kara avında taş çıkartır suda bi şey diyemem.. :)

Ahanda videosu varsa almanlarda böyle ferma ve vuruş atsın görelim :D :D :D :D :D :D :D

[b]Yetkin ustanın bu güzel fermaya zalim atışı

Mili'nin fermasında Yetkin abi'nin zalım atışı BILDIRCIN AVI (http://www.youtube.com/watch?v=GJt8iDhWndc#)

dadak_e
10.Ekim.2013, 11:34
burhan abi bu Almancılara hodri meydanmı demek yani :D

Oktay AKÇAKMAK
10.Ekim.2013, 11:42
hadi buyur işte ibo yu susturuyom bu seferde bu ibine başladı la oğlum sizin kaşıntınız tuttu heralde ikinizinde arasına karbon kağıdı koyacam en sonunda oturun yerinize...gırık itçiler

gsahiner
10.Ekim.2013, 11:47
Arkadaşlar Her konuyu alman ingiliz muhabbetine çevirmeyelim bu bir anket üyeleri etkilememek gerekir emre bey, Breton , Fransız Baraque, Kurzhaar gibi türleride ankete eklemenizde fayda var böylece konu alman ve ingiliz muhabbetinden de sıyrılmış olur. Bir kaç kişi haricinde alman ingiliz muhabbetine maalesef katılım olmuyor. Diğer üyeleride dahil etmenizde fayda var bu ankete çünkü sadece alman ve ingiliz olarak iki kategori olarak gördüm ben okadar seçeneği yanılıyorsam düzeltin...

dadak_e
10.Ekim.2013, 11:54
ankete katılan arkadaşlara tşk ler

Burhan KESKİN
10.Ekim.2013, 12:08
hadi buyur işte ibo yu susturuyom bu seferde bu ibine başladı la oğlum sizin kaşıntınız tuttu heralde ikinizinde arasına karbon kağıdı koyacam en sonunda oturun yerinize...gırık itçiler

Usta dolarım boynuma böyle bir tane video at ferma vuruş okadaaaaaaaaaaaar itimede gırık deme :D :D :D :D :D :D :D :D

gsahiner
10.Ekim.2013, 12:22
Usta dolarım boynuma böyle bir tane video at ferma vuruş okadaaaaaaaaaaaar itimede gırık deme :D :D :D :D :D :D :D :D

komutanın fermasıda vardı vuruşuda ancak rtük el koydu yapacak bişey yok bir dahaki avı bekleyeceğiz artık ;) burhan abiiiiiiiiiiiiii

Oktay AKÇAKMAK
10.Ekim.2013, 15:16
ula dur sen onuda atacam ama rtük yollarımı kesiyor napalım gardaş

gsahiner
10.Ekim.2013, 15:18
ula dur sen onuda atacam ama rtük yollarımı kesiyor napalım gardaş

biz seni biliyoruz komutanım kim ne derse desin resimler belgeler bu işin ispatıdır ;)

yucelmert
10.Ekim.2013, 16:40
dayanıklılık, itaat ve takip konusunda drahthaarı tek geçerim...
eğitim konusunda biraz dikkatli olmak gerek o kadar, biraz acemi er eğitimi gerektiriyor... ;)

ibrahim ozel
10.Ekim.2013, 17:06
İnşanlar karekterlerine bölgelerine ve av yaptıkları hayvanlara göre avlanacağı köpeği seçerler. Bir ırkın yapamadığını diğer ırk yapıyor olabilir. Bu nedenle ırkları birbirlerine göre değerlendirmeye son verelim lütfen. Benim vazgeçilmezim iki erkek pointerle yalnız avlanmaktır. Bu şekilde avdan aldığım haz anlatılamaz. Gruplada ava gitsem ayrılarak iki erkek pointerle avlanmayı tercih ederim.

Osman KARATEPE
10.Ekim.2013, 17:08
şu bir gerçektir ki her avcı önündeki köpeği beğenir helede az buçuk av yapıyorsa ...ammaaa bir söz vardır iyi kızı eller kötü kızı anası övermiş diye köpekde de öyle işte av yapmıyorsa eldeki almana sarar şöyle köpek böyle diye ;) Oktay abim o kadar avı keçiylemi vurdu ,önündeki alman panzerleri Oktay abimin avlandığı coğrafya ya ve yaptığı avlara nazaran 10 numaradır...

Lakin ben ingiliz pointer ile avlanıyorum yetişkin dişi ve memnunum ancak imkanım olsa ikinci köpeğim kesinlikle alman ırklarından biri olurdu..

10.Ekim.2013, 18:01
şu bir gerçektir ki her avcı önündeki köpeği beğenir helede az buçuk av yapıyorsa ...ammaaa bir söz vardır iyi kızı eller kötü kızı anası övermiş diye köpekde de öyle işte av yapmıyorsa eldeki almana sarar şöyle köpek böyle diye ;) Oktay abim o kadar avı keçiylemi vurdu ,önündeki alman panzerleri Oktay abimin avlandığı coğrafya ya ve yaptığı avlara nazaran 10 numaradır...

Lakin ben ingiliz pointer ile avlanıyorum yetişkin dişi ve memnunum ancak imkanım olsa ikinci köpeğim kesinlikle alman ırklarından biri olurdu..

;D ;D ;D

11.Ekim.2013, 06:29
Macar Vizsla'dan hiç bahsedilmemiş. Aşağıda videodaki köpek henüz 11 aylık erkek'tir. 8 aylık olana kadar hiçbir eğitim görmedi, kafesten dışarı çıkarılmadı. Her türlü avı zevkle yaptıran köpekler. Takdir sizin.

Film 0002 (http://www.youtube.com/watch?v=uGBq8G6e8W8#)

Aleks 2 (http://www.youtube.com/watch?v=3hIpFrDfjDE#)

Aleks 11 aylık. (http://www.youtube.com/watch?v=nKydMH8fOfY#)

gsahiner
11.Ekim.2013, 06:31
Macar Vizsla'dan hiç bahsedilmemiş. Aşağıda videodaki köpek henüz 11 aylık erkek'tir. 8 aylık olana kadar hiçbir eğitim görmedi, kafesten dışarı çıkarılmadı. Her türlü avı zevkle yaptıran köpekler. Takdir sizin.

Film 0002 (http://www.youtube.com/watch?v=uGBq8G6e8W8#)

Aleks 2 (http://www.youtube.com/watch?v=3hIpFrDfjDE#)

Aleks 11 aylık. (http://www.youtube.com/watch?v=nKydMH8fOfY#)

hemen ekleyelim mustafa bey unutulmuş sanırım

11.Ekim.2013, 06:38
hemen ekleyelim mustafa bey unutulmuş sanırım

Teşekkürler Gültekin bey.

gsahiner
11.Ekim.2013, 06:42
Teşekkürler Gültekin bey.

Rica ederiz mustafa bey malum çok fazla seçenek var o yüzden insanın aklına hepsi gelmiyor siz kusura bakmayın

Osman KARATEPE
11.Ekim.2013, 06:43
Mustafa abim Macar Vizla harika bir av köpeğidir fazla tanınmaması bu köpeğin ne denli kalite bir av köpeği olduğunu unutturmaktadır.

çetin ekren
11.Ekim.2013, 20:59
valla yazılanlar çizilenler hep kişilerin elindeki evindeki köpeklerin övgülerine mazhar kalıyor...sebebide ortada...
çoğumuz bir başka ırkla avlanmadığımızdan kaynaklanıyor...
yada bir köpekteki artılar veya eksiler o köpekle ilgili düşüncelerimizi olumlu yada olumsuz yönde etkileyip o köpeğe karşı ya övgümüze yada köpeği tanımamamıza rağmen eleştirilerimize sebep oluyor...
Allah her güzelliği bir arada vermiyor işte...kimisi koku özelliklidir,kimisi aport,kimisi kolay eğitim...
kimisi suya hastadır,kimisi sudan korkar...kimi sert yapılıdır,kimi nazik...
bunların hepside avlanan avcının av sitiline uyan köpek seçimine sebep olur...
biri ördek avcısıdır,diğeri keklik,çulluk vs.vs...köpeğide ona göre seçer ve o köpekten iyisi olmaz hiçbir zaman...
yani arkadaşlar hit bir köpek yok...kötü köpek yok...
yeterki tüfeğin arkasında duran avcı tüfeği tüfek yapıyorsa,köpeğide beraberindeki avcı köpek yapar...gerisi tırıvırı...

dadak_e
17.Ekim.2013, 08:43
yorumda bulunan herkese tşk ler

Oktay AKÇAKMAK
17.Ekim.2013, 09:29
çeto gardaşımın dediği gibi bende katılıyorum köpeği köpek yapan ardındaki avcıdır..yoksa kötü köpek diye bişey yoktur..ama yinede suya giren köpek herzaman ben,im için birinci tercihtir

yucelmert
18.Ekim.2013, 19:01
çeto gardaşımın dediği gibi bende katılıyorum köpeği köpek yapan ardındaki avcıdır..yoksa kötü köpek diye bişey yoktur..ama yinede suya giren köpek herzaman ben,im için birinci tercihtir

;D ;D ;D aynen katılıyorum, kesinlikle kötü köpek yoktur, kötü eğitici vardır,
yanlış anlaşılmasın vermeden isteyen aç gözlü avcılar vardır...
sırf bu yüzden atılan terk edilen avlakta bırakılan yüzlerce köpek vardır yüzlerce can vardır...

hal böyle olunca verilen emekler boşa gitmesin diye eldeki imkanlarla bu kadar oldu denilip, razı olur bazen avcı elindeki köpeğe, tekrar enik alıp masraf etmek zaman ayırmak istemez,
belki düzelir umuduyla "hatta bu sene 8 yaşına girdi artık ferma vermeye başladı" :D :D
bile denilebilir... şahsen duydum abarttı demeyin lütfen...
velhasıl işin içinde o kadar emek ve masraf ve elalem ne der??? olunca önündeki köpek iyidir avcı için...
osman kardeşim ne demiş "ammaaa bir söz vardır iyi kızı eller kötü kızı anası övermiş"