PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğaz'dan geçen domuzlar şoke etti......

Burhan KESKİN
11.Ekim.2013, 10:27
Habertürk'ten Burak Ersoy'un haberine göre Rumelikavağı Mahallesi Muhtarı Cevdet Bayraktar, yaşadıkları şoku "Sokak köpekleri gibiler. İstedikleri yere sürü olarak odaklanabiliyorlar" cümleleriyle anlattı. Mahalleye domuz inmesine alışkın olduklarını ancak denizde domuz ilk kez görüldüğünü belirten Bayraktar, "Konuyu avcılık klüpleri ile de görüştük ancak anlam veremediler. Ama ben avlanarak düzeltilebileceğini düşünüyorum" dedi.Ormanın yanıbaşında olmaları nedeniyle mahalle merkezine domuzların inmesine alışkın olan mahalleliler, İstanbul Boğazı'ndan yüzerek Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçen domuz sürüsüyle şaşkına döndü.
Not= Valla arkadaşlar bunlar domuz inekmi ben çözemedim yorum sizlerin :)

http://i43.tinypic.com/2i7r1wy.jpg

Kaynak: Mynet haber

gsahiner
11.Ekim.2013, 10:28
Paylaşım için teşekkürler abi eline sağlık. Domuzlar çok fena abi yaşayamayacağı ortam yok namussuzların hiç hazetmiyorum ben bunarı yaw

Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2013, 11:03
Domuza ve domuz avına karşı ilgim var. Bahçeye bir tane mocuk (yavru) alayım besliyim diyorum anneme ama izin vermiyor. :) :)

Burhan KESKİN
11.Ekim.2013, 11:17
Domuza ve domuz avına karşı ilgim var. Bahçeye bir tane mocuk (yavru) alayım besliyim diyorum anneme ama izin vermiyor. :) :)

La olim ne işin var domuzla filan bi o eksikti anan doğru demiş hayret bi şeye yaw herşeye merak sardı bu çocuk beyaaa :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2013, 11:28
La olim ne işin var domuzla filan bi o eksikti anan doğru demiş hayret bi şeye yaw herşeye merak sardı bu çocuk beyaaa :D :D :D :D

Eee abi değişik şeyleri seviyorum ne yapayım.. Bi mocuk olsa kötü mü olurdu :D :D :D :D

Burhan KESKİN
11.Ekim.2013, 11:38
Eee abi değişik şeyleri seviyorum ne yapayım.. Bi mocuk olsa kötü mü olurdu :D :D :D :D

De giit leş gibi kokuyorlar İtalyada bi domuz çiftliğine gittim kokudan bayılacaktım :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
11.Ekim.2013, 11:40
De giit leş gibi kokuyorlar İtalyada bi domuz çiftliğine gittim kokudan bayılacaktım :D :D :D :D

Yahu orası çiftlik kim bilir kaç tane domuz vardı. Ben bir tane süt mocuk beslicem :) :)

dadak_e
11.Ekim.2013, 12:31
paylaşım için tşk ler

Osman KARATEPE
11.Ekim.2013, 12:49
Hiç tüfek atmadım atmamda sanırım vurduğum hayvanı yiyeceğim ben...hayvanlar gidecek yer bulamamışler mı boğazı geçiyorlar ya çok ilginç.

Burhan KESKİN
11.Ekim.2013, 12:52
Hiç tüfek atmadım atmamda sanırım vurduğum hayvanı yiyeceğim ben...hayvanlar gidecek yer bulamamışler mı boğazı geçiyorlar ya çok ilginç.

valla osman banada ilginç geldi medya bu her türlü hayvana reytig... Domuz bu kadar akıntı ve derin ve tuzlu suda yüzermi tartışılr. Bana inek gibi geldi resimdekiler onun için paylaştım...

İBRAHİM AKKAYA
11.Ekim.2013, 13:05
Bunlar Manda olabilir Burhan Açayip Yüzerlermiş Eskiden Gölü Karşıdan karşıya geçip Tarlalara Zarar verimiş.
Tarla sahibi Uyarmış adamı ama dinliyen yok.
Oda Yakalamış Dübürüğüne Kargı Sokup salmış Tabi Kapanmayınça İçine Dolan suyla ortada Batmış. :D :D :D :D :D
Aman Dikkat etsinler . :D :D :D :D

gsahiner
11.Ekim.2013, 14:24
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151744942102585" width="640" height="480" frameborder="0"></iframe>

videosu burada halil ibrahim abi düzenleme yaparsan sevinirim :)

ibrahim uysal
11.Ekim.2013, 16:45
Yavrum yaaaa...Ne güzeller... :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
11.Ekim.2013, 16:56
Yav Burhan Ustam bırak Onur kardeşimin hevesini kırma beslesin beyav cocuk baksana bayağı seviyor......... :D

Cengiz KUTLU
11.Ekim.2013, 21:53
hayret nasılda yüzüyorlar. Paylaşım için teşekkürler usta.

gsahiner
12.Ekim.2013, 06:18
bunlar ne gardaşım yaw hiç hazetmiyorum bu hayvanı