PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Çil'den Nostalji Videoları...:)

ibrahim uysal
16.Ekim.2013, 08:32
Nostalji 1
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cij8ko0kz6Q (http://www.youtube.com/watch?v=Cij8ko0kz6Q#)

Nostalji 2
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DzbA6p-1JIE (http://www.youtube.com/watch?v=DzbA6p-1JIE#)

ibrahim uysal
16.Ekim.2013, 08:38
Birinci videonun başında bir küfür geçti ama...O neydi öyle?... :D :D :D :D

İkincisinde de bıldırcını keserken parmağı da götürecek diye bayağı korktum Çil.... :)

ibrahim ozel
16.Ekim.2013, 08:49
Birinci videodan bişi anlamadım ama ikinci video 2 nci dk 20 sn mavzermi sıkıyon be birader :D :D
Gençken bişilere benziyomuş ama şimdi at hırsızı gibisin la gece tavuk görse yumurtadan keser :D :D
Adamın köpekleri en azından almanlar gibi kıyma yapmıyo yav bu güzel işde nede olsa ingiliz :D :D
Maşallah güzel köpekler ama gerçekden nostarji köpekler, bu arada 9 dk 10 sn bib sesi lütfen :D :D
Neyse bozkırların bu yağız delikanlısının nostarjisi için yörük beyine teşekürler güzeldi doğrusu ;D ;D
H.İbrahim uysal, mustafa çil, ali ekber, çetin ekren, bayramda o telefonları bari açamadınız geri dönün yav esefle kınadım sizi haberiniz olsun sonra sen küçükdün aramadın olayı yaşatmayın bana.

ibrahim uysal
16.Ekim.2013, 08:51
Komutan telim 7/24 açık...Belki kurban keserken çekmiyen bir yerdeydim kardeşim...

ibrahim ozel
16.Ekim.2013, 08:58
Komutan telim 7/24 açık...Belki kurban keserken çekmiyen bir yerdeydim kardeşim...

Açıktı abi bacının telinden aradım 506 lı neyse hayırlı bayramlar...

ibrahim uysal
16.Ekim.2013, 08:59
Neyse,hayırlı bayramlar..

Burhan KESKİN
16.Ekim.2013, 09:01
Valla bu çil ustayı Bıldırcına gitmez kekliği tek geçer dediler ama demekki birileri sallamış bu neydi böyle abi tek kelimeyle harika.. Halil kardeşim paylaşım için teşekkürler.. ;) Ha bu arada Komutanada Küstüm herkesi saydı beni aramayı unutmuş herhalde benim tellerim 24 saat açık neyse Bayramın Mübarek olsun İbrahim komutan... :)

ibrahim ozel
16.Ekim.2013, 09:11
Valla bu çil ustayı Bıldırcına gitmez kekliği tek geçer dediler ama demekki birileri sallamış bu neydi böyle abi tek kelimeyle harika.. Halil kardeşim paylaşım için teşekkürler.. ;) Ha bu arada Komutanada Küstüm herkesi saydı beni aramayı unutmuş herhalde benim tellerim 24 saat açık neyse Bayramın Mübarek olsun İbrahim komutan... :)

kalpler birmiş sen yazarken aramışım :D :D

Burhan KESKİN
16.Ekim.2013, 09:14
kalpler birmiş sen yazarken aramışım :D :D

Allah razı olsun komutan teşekkürler... :) Bu arada komutan beni Gürcistan'a orman horozu avına davet etti çok memnun kaldım fakat bayram dolayısıyla iş yerinden yeni geldim Bilecik'e gezmem gereken büyüklerim var bu nazik davetin çok teşekkür ederim komutan sana hayırlı yolculuklar Allah'a emanet ol kardeşim...

İBRAHİM AKKAYA
16.Ekim.2013, 10:09
H İbrahim Kardeşim Av Olmadıkça Eskileri çok Daha izliyeçez gibi. :D :D :D :D
Hani Demirelin Mazot Vadıda Büzmi İçtik dediği gibi Varda Koraoğlan Vurmuyormu :D :D :D :D
Burhan Komutan Nasıl Kipar Hırsız Ev sahibini Bastırırmış Misali. :D :D :D :D
Allah var Beni Aradı görüştük. :) :) :)

Burhan KESKİN
16.Ekim.2013, 11:38
H İbrahim Kardeşim Av Olmadıkça Eskileri çok Daha izliyeçez gibi. :D :D :D :D
Hani Demirelin Mazot Vadıda Büzmi İçtik dediği gibi Varda Koraoğlan Vurmuyormu :D :D :D :D
Burhan Komutan Nasıl Kipar Hırsız Ev sahibini Bastırırmış Misali. :D :D :D :D
Allah var Beni Aradı görüştük. :) :) :)

Yazıyı okur okumaz aradı dayı aradı sağolsun :D :D :D :D :D

veyselll
16.Ekim.2013, 12:14
zoraki kamuflajsız avcılar daha bi samimi geldi bana siz ne dersiniz ?

ellerine saglık abim

Mustafa ÇİL
16.Ekim.2013, 19:10
la olum ali ekber bu videolar bu kadar kısa değildi len olum nerde bu görüntülerin yarısı yahuuu,,millet ozamanlare vallahi yaban falan yoktu be :)))) cevat kelle vardı enişdem olur alamanya durur becerebildiği kadar çekmişti,,ama gercekden bizim hoca vuramadıkça basıyo kalayı :)))) hala gülerek seyrediyorum bazen eskileri seyrederken

samet bereket
16.Ekim.2013, 19:41
Elinize emeğinize sağlık gerçekten keyifle izledim güzel kuş varmış lakin vuramayan basıyor kalayı :D :D fişeklerinde gramı yüksek galiba hem kuşlar çelgin düşüyor hem mavzer gibi ses çıkıyor gerçekten bazen gram fazla olunca saçmayı çığdırıyor...

imported_avkolik
19.Ekim.2013, 05:42
Helal valla videoları Youtube yükledim de siteye atmaya vakit olmadan bayrama gittik. Eline saglık abi. Ilk videonun basında Aytekin abi ufaktan kaydirmis valla :D

Komutan biliyon pasam koyde oluyorum bayramları tel çekmiyor. Birazdan ararım seni ;)

ersin kasap
19.Ekim.2013, 22:12
taş yerinde ağırırmş bacanak çekirdekten yetişmek gibisi yok sonradan klavye avcısı olanlara kapak olsun hahahahahahah
merak ettim abim kaçyıllık bu video namı değer büyük avcılar itciler o yıllarda nerlerdeydiler

gsahiner
21.Ekim.2013, 06:12
gerçekten güzel videolar halil abi eline sağlık

Mustafa ÇİL
21.Ekim.2013, 12:20
samet yoğurtlama fişekleri bilirmisin :))) o dönemde bizdeki alışkanlık kendimiz hazırlardık fişeklerimizi..kimi fişeğin barutu fazla gelirdi kiminnde sacması,,işin güzel ve ilginç yanı o dönemlerde dost dediğini avcıdan secerdin..mesela gecenlerde ben oktay baş cavuşumla tanışmak için aracım olmamasına rağmen,kalktım 100 km başka aracla yol yaptım sonrasında beni yoldan ,kuş adasından gelen mete bıçakçı beni aracına alıp, av için yola devam ettik.Oraya av için gtmeme me rağmen,oraya önce dostlara söz verdiğim için gittim sonrada elimde bir döl yani damızlığım vardı o bir kaç bıldırcın görsün dye gttim.Birde kızanda köpek olunca bizim koca oğülan haliyle ava bakmadı bile :)) ona rağmen çil ustanın köpeği orda sıçmış dye alkollü kafayla anlatanlar olmuş..ben bile şaşırdım kimden çıktığını duyduğumda bu tür şeylerin.bu tür videolar atmazdım ama sırf bakın yıllar önce neler yapmışız dye nostaljı olsun dye attıırdım bu vdeoları..yorum yapan yapmayan seyredeb seyretmeyen her dostuma teşekkürler..Braz küfür içerikli ama doğalll :)))

ibrahim ozel
21.Ekim.2013, 12:36
Yav usta, Allah'tan ben yokmuşum yoksa birisi çıkar benim dediğimi söyler dayanamaz bu sefer arar söverdim. Senin av camiasına yaptıklarını kimse aşağılayamaz. Camiamıza kazandırdığın mükemmel köpeklerde mutlaka oldu sıradan köpeklerde oldu ki her köpek mükemmel olsa ülkede ne av kalır ne avcılık. Senin köpeğin güzeldir yavruları kaliteli olur olmaz vs ama sonuçta senin köpeğine mal edilir hep kötüleri, iyileri kendilerine mal edilir. Sonucunda seninle yedik içtik bişiler yaşadık konuşmalarımız dertleşmelerimiz oldu. Bunlarıda çeken tebrik eden oldu, içine sıçanda oldu. Senin sevdiğim bir özelliğinde işi sıcağı sıcağına sonuçlandırman. Beni 1-2 defa arayıp hakkımda bunları demişsin dediğinde demediğimi anladın her defasında. Zaman geldi sen beni aradın kızdın zaman geldi ben alındım aradım kızdım. Aslında iş köpek konusundan çok öte. Yazacak çok şey var ama klavyede utanmadan yazan çizen şahıslar olur tepem zaten atık ters tepki veririm ki huyumu bilirsin gerek yok. Erkek köpek, kızanda dişi olduğunda herkes bilir neler yapacağını. Bunun üzerine köpek sıçtı denmişse bi söze bakarım sözmü diye birde adama bakarım adammı diye. Gerçi cam kırıklarıyla uğraşma zamanıda geçti değilmi? Sen zaten adam olmayanlara pek takmaksın. Hani bi söz varya durmak yok ileri diye aha öle bişi. Salla gitsin. Senin orda dostlarla geçirdiğin zaman hiçbir itle değişilmez. O kelimeleri her kim ettiysede sen dost olmassın zaten. Kusura bakma biraz alevli zamandayım, yazdım çizdim konunun dışına çıktım idare etme zamanı sende. Kal sağlıcakla.

21.Ekim.2013, 16:58
Tüfek fişek hazır mustafa amca ama bu babam varya hangi büyük köpeği istesem veriyor ama enik büyütmeme izin vermiyor.

samet bereket
21.Ekim.2013, 19:23
samet yoğurtlama fişekleri bilirmisin :))) o dönemde bizdeki alışkanlık kendimiz hazırlardık fişeklerimizi..kimi fişeğin barutu fazla gelirdi kiminnde sacması,,işin güzel ve ilginç yanı o dönemlerde dost dediğini avcıdan secerdin..mesela gecenlerde ben oktay baş cavuşumla tanışmak için aracım olmamasına rağmen,kalktım 100 km başka aracla yol yaptım sonrasında beni yoldan ,kuş adasından gelen mete bıçakçı beni aracına alıp, av için yola devam ettik.Oraya av için gtmeme me rağmen,oraya önce dostlara söz verdiğim için gittim sonrada elimde bir döl yani damızlığım vardı o bir kaç bıldırcın görsün dye gttim.Birde kızanda köpek olunca bizim koca oğülan haliyle ava bakmadı bile :)) ona rağmen çil ustanın köpeği orda sıçmış dye alkollü kafayla anlatanlar olmuş..ben bile şaşırdım kimden çıktığını duyduğumda bu tür şeylerin.bu tür videolar atmazdım ama sırf bakın yıllar önce neler yapmışız dye nostaljı olsun dye attıırdım bu vdeoları..yorum yapan yapmayan seyredeb seyretmeyen her dostuma teşekkürler..Braz küfür içerikli ama doğalll :)))
Eskiden bazı şeylerin ayarı bozuk yarım yamalakmış ama adamlar sağlammış usta ben anladım mevzuyu senin köpeklerinin enikleriyle avlanıyoruz bizde kanı belli avı belli sağlıcakla kal rasgele..

Mustafa ÇİL
22.Ekim.2013, 13:08
anladıysan mesele yok samedim selam ve saygılar dostum

samet bereket
22.Ekim.2013, 18:52
anladıysan mesele yok samedim selam ve saygılar dostum
Ve aleyküm selam ustam saygılar..