PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU SEZON KEKLİĞİ FOTOLARDA GÖRÜRÜZ HERALDE(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
19.Ekim.2013, 14:53
http://www.izlesene.com/video/keklik/7087380

ibrahim uysal
19.Ekim.2013, 14:55
Az öyle olacak gibi abi...Teşekkürler... :)

Burhan KESKİN
19.Ekim.2013, 15:03
Valla usta Türkiye geneli kekikleri saymak lazım ama oda bizim işimiz değil... :) paylaşım için teşekkürler..

Onur ÇELİKOĞLU
19.Ekim.2013, 18:55
Ben önce doğada vurduktan sonra daha sonra da evde çekildiğim resimlerde göreceğim İnşallah :) :)

ibrahim uysal
20.Ekim.2013, 06:05
Ben önce doğada vurduktan sonra daha sonra da evde çekildiğim resimlerde göreceğim İnşallah :) :)

Senin işin zor be Onur'um... :D :D :D :D

gsahiner
21.Ekim.2013, 06:11
usta bu keklik işi bu senede yatar gibide hadi hayırlısı bakalım

Mustafa ÇİL
21.Ekim.2013, 12:28
BEN BU SENE GÖRMEDİM BEN KEKLİK MERASI BİLMİYORUM KÖPEĞİME GÜVENİYORUM DİYEN DOSTLAR LA ARADA BİR BULUŞURUZ

ibrahim ozel
21.Ekim.2013, 13:17
Kekliğe ben başladım ama gürcistanda :D :D

ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 13:20
Kekliğe ben başladım ama gürcistanda :D :D

Paşam kafayı yemek üzereyim zaten,ben Gürcistan'da başladım,vurdum,kütük gibi hepsi lafları iyice psikolojimi bozdu bilesin... :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
21.Ekim.2013, 13:25
Paşam kafayı yemek üzereyim zaten,ben Gürcistan'da başladım,vurdum,kütük gibi hepsi lafları iyice psikolojimi bozdu bilesin... :D :D :D :D :D :D

Abi 1 ay sonra tekrar gidiyorum kekliğin türü orda çok hemde her türlüsü istersen beraber gidelim kınalısı kınasızı çillisi çilsizi yeni aldığım telefonu bilgisayara bi tanıtabilsem ki zor gibi onuda gürcülerden aldım resimler gelecek yeni konuda ama teklifi boş geçme 1 ay sonra yine gürcistan keklik ve orman tavuğu şey horozu avlamaya devam :D :D :D

ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 13:28
Abi 1 ay sonra tekrar gidiyorum kekliğin türü orda çok hemde her türlüsü istersen beraber gidelim kınalısı kınasızı çillisi çilsizi yeni aldığım telefonu bilgisayara bi tanıtabilsem ki zor gibi onuda gürcülerden aldım resimler gelecek yeni konuda ama teklifi boş geçme 1 ay sonra yine gürcistan keklik ve orman tavuğu şey horozu avlamaya devam :D :D :D

Rastgele kardeşim...Bölgede keklik sezonu açılınca,Gürcistan'a gerek yok... ;) Ama seninle inşallah güzel bir avda beraber olacağız... :)

ibrahim ozel
21.Ekim.2013, 13:39
Rastgele kardeşim...Bölgede keklik sezonu açılınca,Gürcistan'a gerek yok... ;) Ama seninle inşallah güzel bir avda beraber olacağız... :)

İnşallah abi kemali uyandırdım telefonu tanıttı birazdan resimler geliyor.

ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 13:40
İnşallah abi kemali uyandırdım telefonu tanıttı birazdan resimler geliyor.

Bekliyoruz Kardeşim dörtgözle... :) Kemal'ime selamlar... :)

21.Ekim.2013, 15:43
Kekliği vuran vurdu, fotoğraflarını da, videolarını da çekti. Sezon açılınca yeni gittiğim av diye burada paylaşırlar.

Yıldıray İNCE
21.Ekim.2013, 16:07
Kekliği vuran vurdu, fotoğraflarını da, videolarını da çekti. Sezon açılınca yeni gittiğim av diye burada paylaşırlar.

Aynen Abi sana katılıyorum.......... >:(

21.Ekim.2013, 16:54
Bekliyoruz Kardeşim dörtgözle... :) Kemal'ime selamlar... :)

Aleyküm selam halil amca. Babamın öyle dediğine bakmayın siz bilgisayarda neredeyse benimle yarışır durumuna geldi format bile atıyor artık ama D yide C gibi araya sokunca bütün resimler gidiyor sonra adanalı kemal bu neden böyle oldu lan eşek herifin damadı diye bana fırça atıyor. :) Bu arada akşam biz kekliği yedik bile :)

ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 16:57
Aleyküm selam halil amca. Babamın öyle dediğine bakmayın siz bilgisayarda neredeyse benimle yarışır durumuna geldi format bile atıyor artık ama D yide C gibi araya sokunca bütün resimler gidiyor sonra adanalı kemal bu neden böyle oldu lan eşek herifin damadı diye bana fırça atıyor. :) Bu arada akşam biz kekliği yedik bile :)

Afiyet olsun Kemal'im...Yarasın yeğenime... ;)

21.Ekim.2013, 17:03
Afiyet olsun Kemal'im...Yarasın yeğenime... ;)

Sağol halil amca

Osman KARATEPE
22.Ekim.2013, 06:57
Sen sezon açılınca gel abi ben sana bulurum kınalıları merak etme ;)

ZEYNAL KAPLAN
22.Ekim.2013, 11:39
abi keklik mi kaldı memlekette daha sezon başlamadan bitirdiler bizim buralarda:::(((

Recep DÖNMEZ
22.Ekim.2013, 12:32
Yıldıray Kardeşim belki bu sezon değil ama korkarımki
yakın bir zamanda bu görüntüler fotolarda kalacak.
temennimiz bunun böyle olmaması...

22.Ekim.2013, 12:36
Keklikler bizim dağda ötüyor ama inşallah orada kalırlar..