Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcının Dolabı
Onur ÇELİKOĞLU
20.Ekim.2013, 18:30
Üst rafta pantolonlar,yelekler ve t-shirt'ler,
Orta rafta balık malzemeleri, makineler,iğneler,
Alt rafta trapta kullandığım gözlükler,kulaklık ve yelek var.
http://t1310.hizliresim.com/1g/n/tscmv.jpg
Fişek çok ama kuş yok..
Bizde aldık fişekleri koyduk lazım olur diye.. Kış fişekleri alınmadı henüz.. Sağ tarafta ki koli Cheddite Mach3 trap fişeği.. Sıcak sıcak akşam üzeri aldım.
http://k1310.hizliresim.com/1g/n/tscns.jpg
Kupalar olmadan olmaz :)
http://t1310.hizliresim.com/1g/n/tscqw.jpg
Burhan KESKİN
20.Ekim.2013, 18:48
Gönlüne göre olanı yapmışsın kardeşim :) paylaşım için teşekkürler..
samet bereket
20.Ekim.2013, 19:16
Onur güzel olmuş kardeşim derli toplu olmuş aradığını rahat bulursun RC' lerde göz kırpıyor sezonda bol av nasib olur bu fişeklerle inşallah kardeşim rasgele..
Yıldıray İNCE
20.Ekim.2013, 19:41
Ğüzel olmuş Onur kardeşim güle güle kullan.............
mehmet.
21.Ekim.2013, 05:29
Çok güzel olmuş..Güle güle kullan kardeşim ;D
gsahiner
21.Ekim.2013, 05:55
vaay onurum hayırlı olsun kardeşim e yanına bi bölme daha yapığ tüfekleride içine atsaydın ya olim :) :)
ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 06:42
Herşey tamtekmil...Rastgele Onur'um... :)
dolap güzel görünüyo onur avın bol olsun kardeşim :)
Onur ÇELİKOĞLU
21.Ekim.2013, 07:40
[b]Gönlüne göre olanı yapmışsın kardeşim :) paylaşım için teşekkürler..
Teşekkürler Burhan abi
Onur güzel olmuş kardeşim derli toplu olmuş aradığını rahat bulursun RC' lerde göz kırpıyor sezonda bol av nasib olur bu fişeklerle inşallah kardeşim rasgele..
Teşekkür ederim Samet abi, Rc ler tetik çekilmek için bekliyorlar. Av bol olsun, bizde bol bol tetik çekeriz inşallah.
Ğüzel olmuş Onur kardeşim güle güle kullan.............
Teşekkür ederim Yıldıray abicim
Çok güzel olmuş..Güle güle kullan kardeşim ;D
Teşekkür ederim abi :)
Herşey tamtekmil...Rastgele Onur'um... :)
Sağol İbrahim abi , hepimize rastgele :)
dolap güzel görünüyo onur avın bol olsun kardeşim :)
Teşekkür ederim Dostum , hepimizin avı bol olur inşallah :)
vaay onurum hayırlı olsun kardeşim e yanına bi bölme daha yapığ tüfekleride içine atsaydın ya olim :) :)
Abi fişeklerin olduğu bölmenin altında askılık yer var tüfekler orada zaten kupaların olduğu resimde kılıfların uçlarını görürsün. Orası düzenli olmadığı için resim çekip koymak istemedim. :)
gsahiner
21.Ekim.2013, 07:45
tamam gördüm kardeşim tüfeği dolaba kılıfı ile koyma nem yapar açık kalsın ve var ise eğer çevrende nem önleyici tabletler var dolabın tüfeklerin olduğu bölümüne o tabletten bir tane as nemi engelle
Onur ÇELİKOĞLU
21.Ekim.2013, 07:55
tamam gördüm kardeşim tüfeği dolaba kılıfı ile koyma nem yapar açık kalsın ve var ise eğer çevrende nem önleyici tabletler var dolabın tüfeklerin olduğu bölümüne o tabletten bir tane as nemi engelle
Oraya tüfekleri koyacağımız güzel bir sistem yapacağız, ondan sonra güzel olacak. Tableti dek geldiğimde alır koyarım abi.
gsahiner
21.Ekim.2013, 08:00
Oraya tüfekleri koyacağımız güzel bir sistem yapacağız, ondan sonra güzel olacak. Tableti dek geldiğimde alır koyarım abi.
Onurum ben sana bir kaç çalışma gönderebilirlim ki benimde kendi dolabıma yaptığım değişik bir sistem var onuda yollayabilirim
Onur ÇELİKOĞLU
21.Ekim.2013, 08:14
Onurum ben sana bir kaç çalışma gönderebilirlim ki benimde kendi dolabıma yaptığım değişik bir sistem var onuda yollayabilirim
Çok meşakatli bir şey yapmayacağım abi ama görmekte fayda var.
ibrahim ozel
21.Ekim.2013, 13:21
Çok güzel olmuş paşam. Benim dolabı demeyeyimde dolapları görsen yengen nerdeyse boşayacak beni :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.