Orijinalini görmek için tıklayınız : Tahtalı avında önlemeli atış farkı.... İzlemenizi tavsiye ederim...
Burhan KESKİN
20.Ekim.2013, 21:33
TAHTALI AVINDA ÖNLEMELİ ATIŞ FARKI ( Pigeon Hunting ) (http://www.youtube.com/watch?v=ob9IR9k3mzI#ws)
Yıldıray İNCE
20.Ekim.2013, 21:37
Eline sağlık Ustam................
Burhan KESKİN
20.Ekim.2013, 21:41
Eline sağlık Ustam................
Ustam keklik bulamazsak bu sene tavşan,çulluk,yada tahtalıya takılıcaz o kadar vergi para ödedik yani hava gazı almaktansa tahtalı vurmanın püf noktasını öğrenmek lazım dimi ama ;)
mehmet.
21.Ekim.2013, 05:23
Güzel,bilgilendirici video için teşekkürler sayın abiciğim..
gsahiner
21.Ekim.2013, 05:56
tamda benim gibi atıyormuş usta be :) eline sağlık :)
ibrahim uysal
21.Ekim.2013, 06:43
Emeğine sağlık abim...
Onur ÇELİKOĞLU
21.Ekim.2013, 07:34
Ahmet Kolağasıoğlu'nun videosu. Daha öncede izlemiştim ve çok şaşırmıştım. İzlemesi güzel ancak yapması biraz zor bir şey..
samet bereket
21.Ekim.2013, 20:09
Eline sağlık burhan abi bende deniyorum böyle atmayı ama olmuyor gerçi ben atış yaparken nasıl nişan aldığımın bile farkına varamıyorum düşen tahtalı korkudan ödü patlayıpta düşüyor galiba :D :D :D :D
Burhan KESKİN
21.Ekim.2013, 20:13
Eline sağlık burhan abi bende deniyorum böyle atmayı ama olmuyor gerçi ben atış yaparken nasıl nişan aldığımın bile farkına varamıyorum düşen tahtalı korkudan ödü patlayıpta düşüyor galiba :D :D :D :D
Hahahahaha :D :D :D :D :D :D :D oda iyi be Samet en azından düşüyo mankeleyenler ne yapsın :D :D :D :D
samet bereket
21.Ekim.2013, 21:22
Hahahahaha :D :D :D :D :D :D :D oda iyi be Samet en azından düşüyo mankeleyenler ne yapsın :D :D :D :D
Manke atanların ya tüfeğin ayarı bozuktur ya tüfek fişek seçmiştir yada fişek iyi değildir avı öldürmüyordur yada nazar değmiştir abimim en büyük bahanesi budur... :D :D :D :D
zor bir atış ama bilgilendirme için teşekkürler abi..
gsahiner
22.Ekim.2013, 08:52
Arkadaşlar aslında üveyik avına gidenler bilir önleme çok önemlidir. Bende bu işi yeni geliştirenlerin başında geliyorum. Özellikle üveyikte bunu çok denedim ve faydasını gördüm. Uzak uçuş ve yüksek gramajlı fişeklerde çok işe yarıyor.
Recep DÖNMEZ
22.Ekim.2013, 12:48
Tahtalı avını doğru dürüst yapamadım hiç,
Bu kuş karadenizde olmuyo,
Buralarda birkaç gördüm,inşallah bu sezon siftah yaparız...
gsahiner
22.Ekim.2013, 12:52
recep abi tahtalıda bir ördek gibi güzel yalnız irisini vurmak lazım daha yağlı oluyor şu günlerde yavrular yeni yetişkin oluyor 1 aya kadar tadından yenmez :)
samet bereket
22.Ekim.2013, 18:59
Karadenizde olmazmı recep abi vardır sana denk gelmemiştir bu hayvan uzun meşe ağaçlarının olduğu yüksek tepelik orman bölgelerini sever meşe palamutuyla beslenir mecbur kaldıkça kar yağdığında armut türü ağaçlarda bulunan gökçe dediğimiz bitkinin meyvelerini yemeye çok gelir inşallah bu yıl siftahını yaparsın sende rasgele...
ibrahim ozel
23.Ekim.2013, 09:11
Önlemeli atışlarda kullanılan fişek ve tüfek olayı çok önemlidir. Mesela ben tahtalı avında poze kullanıyorsam ki üveyk avındada aynı fişeği kullanırım 24 gr 7.5 numara trap fişeği kullanır ve yok denecek kadarda az önleme veririm çünkü çok hızlı bir fişektir. Trap fişeği kullanıp önleme verilirse vurulma ihtimali yok denecek kadar azdır. Ancak bu kuşun fişeği 32-34 gr 5-6 numaralardır ki o zaman önleme verilmesi gerekir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.