PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klavye avcısı ne demek??? (A.CANDEMİR)

22.Ekim.2013, 07:59
Arkadaşlar ben daha önce avcının yeri.net üyesiydim.siteler birleştikten sonra burayada üye oldum vakit buldukca sitedeki yorumları okuyup konuyu kirletmemek adına gereksiz paylaşımlarda bulunmuyorum.Konularda yorumları okurken bazı şeyler kafama takıldı yazmadan geçemedim.bir konuda yorumda görüyorum ki klavye avcısı diye sözler geçmekte... bunun ne demek olduğu hakkında fikri olan biri varmı? ben şahsım adına tüfeğimi omzuma takarım köpeğimide önüme katar avımı yaparım.sonra gelir burda paylaşımı mı yaparım.bizde aynı kefeyemi konuyoruz? ben yeni bir üye olarak bu tür lafları kınıyorum sanki kendi üstümüze alınıyormuş gibi yeniyiz diye ortaya atılan bu laflardan dolayı klavye avcısı muamelesi görmek zorundamıyız.bu tarz konuşmalar yeni üye olarak beni olumsuz yönde etkilemekte...! lütfen bu tür yorumların yazılmamasını yönetim tarafından müdahale edilmesini rica ederim..bizim amacımız burada paylaşımda bulunmak bişeyler öğrenmek resimlere bakmak ve haz duymaktır..bunun bir üye şikayeti olarak değerlendirilmesini istiyorum..kimse kırılmasın gücenmesin iyi forumlar..

ibrahim uysal
22.Ekim.2013, 08:06
Ayhan bey,öncelikle sizi yeni oluşumumuzda da görmek bizleri mutlu etti...Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...Klavye avcısı;oturduğu yerden gerçekte olmayan,yapmadığı avları yapmış gibi anlatan ve yaşamış gibi yansıtan kişilere denir... :) Sizin üzerinize alınacak birşey yok yani...Bakın ne güzel yazmışsınız; "tüfeğimi omzuma takarım köpeğimide önüme katar avımı yaparım"..İşte asıl olan da bu... ;)
Burada kişi veya kişileri karalayıcı,küçük düşürücü bir durumda yönetim zaten olaya müdahil olur...Canınızı sıkmayın...
Tekrardan hoşgeldiniz der,keyfli paylaşımlar,güzel dostluklar dilerim...

22.Ekim.2013, 08:17
Ayhan bey,öncelikle sizi yeni oluşumumuzda da görmek bizleri mutlu etti...Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz...Klavye avcısı;oturduğu yerden gerçekte olmayan,yapmadığı avları yapmış gibi anlatan ve yaşamış gibi yansıtan kişilere denir... :) Sizin üzerinize alınacak birşey yok yani...Bakın ne güzel yazmışsınız; "tüfeğimi omzuma takarım köpeğimide önüme katar avımı yaparım"..İşte asıl olan da bu... ;)
Burada kişi veya kişileri karalayıcı,küçük düşürücü bir durumda yönetim zaten olaya müdahil olur...Canınızı sıkmayın...
Tekrardan hoşgeldiniz der,keyfli paylaşımlar,güzel dostluklar dilerim...

İlgi alakanıza teşekkür ederim Halil bey ;
kişilerin yazdıkları kendilerini bağlar ama laflar ortaya atılınca bizde onlardanmıyız diye düşünmemek elde değil teşekkür ederim :) konuyu kilitleye bilirsiniz..

ibrahim uysal
22.Ekim.2013, 08:18
İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir Ayhan bey...