Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Palazlarım Kafeste
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:27
Arkadaşlar hayli zaman keklik beslemiştim zamanında bir kıran girmişti ve hepsi ölmüştü her sabah onun ötüşüyle uyanırdım. Şimdi palazdan tekrar yetiştirmeye karar verdim 1 erkek 1 dişi palaz aldım didişmesinler diye geçici olarak koyduğum bir kafeste bir kaç gün idare edecekler artık.
http://i44.tinypic.com/4i0md2.jpg
http://i44.tinypic.com/2mzfr8.jpg
ibrahim uysal
22.Ekim.2013, 11:28
Çok güzeller...Bunları böyle gördükçe avcılıktan soğuyorum... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:29
Çok güzeller...Bunları böyle gördükçe avcılıktan soğuyorum... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Soğumakmı :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:34
Çırak bende 5 tane var ama hepsi dişi erkek varsa değişelim mi ???
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:36
Çırak bende 5 tane var ama hepsi dişi erkek varsa değişelim mi ???
Abi benim palazların 1i dişi 1i erkek inşallah bakalım aksi çıkmazsa henüz 1.5- 2 aylık :) erkek buluruz kafanı takma sen :)
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:37
Abi benim palazların 1i dişi 1i erkek inşallah bakalım aksi çıkmazsa henüz 1.5- 2 aylık :) erkek buluruz kafanı takma sen :)
Tamam haber bekliyorum bir tane erkek lazım birbirlerini yiyorlar bu meretlar yaw :o
ibrahim uysal
22.Ekim.2013, 11:39
Tamam haber bekliyorum bir tane erkek lazım birbirlerini yiyorlar bu meretlar yaw :o
Neden ki abi?... :D :D :D :D :D :D :D :D
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:40
usta maksimum 4 dişi ve 1 horoz olması lazım :) Sen onların başına bir erkek dik yoksa karılar birbirini öldürür fesatlıktan :D :D
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:40
Neden ki abi?... :D :D :D :D :D :D :D :D
Valla admin aralarına girer belki kavga etmezler :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:42
usta maksimum 4 dişi ve 1 horoz olması lazım :) Sen onların başına bir erkek dik yoksa karılar birbirini öldürür fesatlıktan :D :D
Valla ayıramıyorum yaw yiyorlar birbirlerini bu karılar nerde hata yaptık biz beyaaa :'( benide ısırıyorlar beyaa kesecem meretleri kıyamıyorum :o
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:44
usta sana bir çözüm önerisi kavga edenleri 2 ye böl araya bir tahta koy parmaklık gibi ozaman erkek bulana kadar kurtulursun :). Çok kafan atarsa sal bahçeye al tüfeği omuza kendi özel avlağında avlan :D :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:47
usta sana bir çözüm önerisi kavga edenleri 2 ye böl araya bir tahta koy parmaklık gibi ozaman erkek bulana kadar kurtulursun :). Çok kafan atarsa sal bahçeye al tüfeği omuza kendi özel avlağında avlan :D :D :D :D :D :D
Bir tanesi çok kavgacı zırtapoz onu kesecem :-*
gsahiner
22.Ekim.2013, 11:48
usta onu cezalandır bak nasıl uysallaşıyor gör ;)
Burhan KESKİN
22.Ekim.2013, 11:49
usta onu cezalandır bak nasıl uysallaşıyor gör ;)
yok yaw nasıl cezalandıracam falakaya filanmı yatırıcam ???
gsahiner
22.Ekim.2013, 12:12
yok yaw nasıl cezalandıracam falakaya filanmı yatırıcam ???
bil mukabele telefonda uzun uzun anlatıyım abi :)
bil mukabele telefonda uzun uzun anlatıyım abi :)
hayırlı olsun..büyünce salın meraya :)
gsahiner
22.Ekim.2013, 12:23
hayırlı olsun..büyünce salın meraya :)
Teşekkürler Ayhan bey. Meralara çok salmak istiyorum ancak salamıyorum malum kafes hayvanı olduğu için aynı gün gidiyor.
Teşekkürler Ayhan bey. Meralara çok salmak istiyorum ancak salamıyorum malum kafes hayvanı olduğu için aynı gün gidiyor.
Sizde haklısınız her yer bohçacı dolu :)
Recep DÖNMEZ
22.Ekim.2013, 12:31
İnşallah hayırlısı ile kazasız belasız büyürler.
Bunlara iyi bak kardeş,hatta çoğalmaları için elinden geleni de yap,
Çünki birkaç yıla ne dağlarda keklik bulabileceğiz,
Nede avlanabilecek yasal avlak bulabileceğiz.
Bir gün lazım olur bunlar bize,
En azından araziye götürür uçmalarını seyrederiz,ötüşlerini dinleriz.
Selamlar...
gsahiner
22.Ekim.2013, 12:33
İnşallah hayırlısı ile kazasız belasız büyürler.
Bunlara iyi bak kardeş,hatta çoğalmaları için elinden geleni de yap,
Çünki birkaç yıla ne dağlarda keklik bulabileceğiz,
Nede avlanabilecek yasal avlak bulabileceğiz.
Bir gün lazım olur bunlar bize,
En azından araziye götürür uçmalarını seyrederiz,ötüşlerini dinleriz.
Selamlar...
Ve aleyküm selam recep abim sırf kanat çırpışını bir kez duyabilmek için bir ömür beslemeye değecek hayvan sırf sabah 5.30 6.00 arası öterek uyandırmaları bile yetiyor. Bol selam Gümüşhaneye
Yıldıray İNCE
22.Ekim.2013, 16:00
Gültekin kardeşim iyi beslede Keklikleri seneye bana bir çift gönderirsin.......... :D
yucelmert
22.Ekim.2013, 16:13
maşallah gültekinim, avcı dediğin imkanı varsa böyle olacak işte ;)
hep vur hep vur nereye kadar, birazda üretmemiz lazım, emeğine sağlık arkadaş, selamlar...
Onur ÇELİKOĞLU
22.Ekim.2013, 16:26
Çok güzeller yaa bayıldım Gültekin abi.. Bende alacağım kafeslerini hazırladıktan sonra
gsahiner
22.Ekim.2013, 16:29
Değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.
Yıldıray abim ah bir imkanım olsa devletten çok üretim yaparım amaa işte .....
Yücel abi birazda bu işin keyfi burada. Sevmenin hertürlüsü ;)
Onurum kafes işini bilirsin fazla uğraşma senin imkanın var mümkünse eğer bahçe içine kapalı bir kafes yap ayakları yere bassın hayvanların ;)
İBRAHİM AKKAYA
22.Ekim.2013, 18:10
Gültekin Bu yıl Çok Üstüne Düştüm Kuluçka Makinası buldum 25 yavru çıkardım Hepsi öldü
Birtek Horoz Kaldı Burhanın Dullara Göndereyim Dayılık Görsün. :D :D :D :D :D
İnşallah başarırsın En çok Büyük Horaza açıdım ötmeye Başladımı kendimi Dağlarda hisediyordum, :( :( :(
gsahiner
22.Ekim.2013, 18:14
Gültekin Bu yıl Çok Üstüne Düştüm Kuluçka Makinası buldum 25 yavru çıkardım Hepsi öldü
Birtek Horoz Kaldı Burhanın Dullara Göndereyim Dayılık Görsün. :D :D :D :D :D
İnşallah başarırsın En çok Büyük Horaza açıdım ötmeye Başladımı kendimi Dağlarda hisediyordum, :( :( :(
biliyorum dayı haberim var allah beterinden korusun işte bakalım bende bu ölmelerinin korkusundan beslemiyordum uzun zamandır. Ama yeniden alayım bir deneyim dedim bakalım kısmet sağol güzel dileklerin için
Onur ÇELİKOĞLU
22.Ekim.2013, 19:13
Gültekin abicim benim 3.50 uzunluk, 1.25genişlik, 1.25 yüksekliği olan bir kümesim var tabanı toprak. Onu betona kaldıracağım, bir kısmında tavuklar olduğu için temizliği zor oluyor. İki bölüm , bir bölümü 1.00 uzunluk , 1.25 genişlik ve 1.25 yüksekliği var. Bu bölümün altına biraz toprak doldurcam, bir kaç parça kaya ve ağaç kütüğü koyacağım. Bir çift de keklik attığım zaman izlemesine doyum olmaz.. Sen nasıl buldun, ne düşünüyorsun ?
gsahiner
23.Ekim.2013, 06:10
Gültekin abicim benim 3.50 uzunluk, 1.25genişlik, 1.25 yüksekliği olan bir kümesim var tabanı toprak. Onu betona kaldıracağım, bir kısmında tavuklar olduğu için temizliği zor oluyor. İki bölüm , bir bölümü 1.00 uzunluk , 1.25 genişlik ve 1.25 yüksekliği var. Bu bölümün altına biraz toprak doldurcam, bir kaç parça kaya ve ağaç kütüğü koyacağım. Bir çift de keklik attığım zaman izlemesine doyum olmaz.. Sen nasıl buldun, ne düşünüyorsun ?
güzel olur kardeşim koyacağın ağaç meşeden başka birşey olmasın ;)
ibrahim ozel
23.Ekim.2013, 06:46
Valla apartmanda bile 20 keklik besledim bende hastasıyım ama çok ses çıkrtıyolar be paşam konu komşu rahatsız oluyor...
gsahiner
23.Ekim.2013, 07:13
Valla apartmanda bile 20 keklik besledim bende hastasıyım ama çok ses çıkrtıyolar be paşam konu komşu rahatsız oluyor...
abi 2 keklik çok fazla ses çıkarmazlar diye düşünüyorum benim daha önceki beslememde 10 keklik vardı. Onlarda çok ses çıkarıyordu ama ne öterlerdi bee muhtemelen göze geldi hayvanlar ve bir günde hepsi öldü.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.