Orijinalini görmek için tıklayınız : Heyecan Gittikçe Artıyor.....:)
ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 05:45
Arkadaşlar,kendimi sevgilisine kavuşacak liseli aşıklar gibi hissediyorum ve gün yaklaştıkça heyecanım artıyor...Kınalıma kavuşmaya az bir zaman kaldı ama o zamana kadar kalpten gitmezsem...O kadar büyük ki bu aşk;ilk keklikle karşılaşmamda onu doyasıya koklamak geliyor içimden...
Değerli keklik avcısı dostlarımın durumu nedir?... :)
http://i.imgur.com/95yqk.jpg
gsahiner
24.Ekim.2013, 05:57
Arkadaşlar,kendimi sevgilisine kavuşacak liseli aşıklar gibi hissediyorum ve gün yaklaştıkça heyecanım artıyor...Kınalıma kavuşmaya az bir zaman kaldı ama o zamana kadar kalpten gitmezsem...O kadar büyük ki bu aşk;ilk keklikle karşılaşmamda onu doyasıya koklamak geliyor içimden...
Değerli keklik avcısı dostlarımın durumu nedir?... :)
İnan bundan fazlası var eksiği yok abi geceleri uyuyamaz oldum daha şimdiden ilk gece herhalde sabaha kadar merada nöbet tutarım gibime geliyor
Osman KARATEPE
24.Ekim.2013, 06:03
Vay abii sizin işiniz yaş :) siz kara sevdaya tutulmuşsunuz ,geceleri rüyalarınızada giriyordur sevdalınız tüh tüh aynı ben ;)
Oktay AKÇAKMAK
24.Ekim.2013, 06:20
haftaya malatya hekimhandan özlem giderecek resimleri atarım size beyler...çok fena bir açılış olacak haberiniz ola
ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 06:25
haftaya malatya hekimhandan özlem giderecek resimleri atarım size beyler...çok fena bir açılış olacak haberiniz ola
Komutanım dört gözle bekliyoruz...:)
Yıldıray İNCE
24.Ekim.2013, 06:34
Oktay komutanım sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları.............
Onur ÇELİKOĞLU
24.Ekim.2013, 07:53
Valla sabırsızlıkla bekliyoruz.. İnşallah umduğumuz gibi kuş bulabiliriz.
ibrahim ozel
24.Ekim.2013, 10:59
bakalım bende urfa ve antepde olacam inşallah açılışta :)
Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 11:17
bende muhtemelen açılışı Bilecik ve Kütahya'da yapıyorum 2 hafta Ankara olabilir 3 hafta Afyon ondan sonra Ustama takılacam nereye derse oraya ;)
Mesut BÜLBÜL
24.Ekim.2013, 11:43
beklemekten iyice gerildik be kardeşim doğru diyorsun
gsahiner
24.Ekim.2013, 13:31
Vallahi bende 1. Hafta Çankırı 2. Hafta Çankırı Kırıkkale 3. Hafta Ankara 4. Hafta Allah Kerim Av yapacağımız Zaten 3 hafta ondan sonra avda bulunmaz bulunsada vurulmaz
Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 16:55
http://i.imgur.com/95yqk.jpg
Yaw admin sende keklik resmi varmıydı yaw sakın biladerin olmasın bu :D :D :D ah ahhhhhh birde diğer admin buralara resim atsa hasret kaldık hasret :D :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 16:59
Nihat mı,Ali mi abim?...Nihat'ın işler biraz yoğun yakında daha fazla aramızda olacak...Ali dersen ne yapsın garip,kekliği gönderirsek görür artık... :D :D :D :D
ibrahim ozel
24.Ekim.2013, 17:57
gönderme beya ne gönderiyon yok öle av sitesi açmak sıkacak biraz çıkacak dağa yok öle koltukda büyütmek avcı olsun azıcık hem kilo verir abi adam olmuş 120 kg sakın gönderme valla...
ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 18:02
gönderme beya ne gönderiyon yok öle av sitesi açmak sıkacak biraz çıkacak dağa yok öle koltukda büyütmek avcı olsun azıcık hem kilo verir abi adam olmuş 120 kg sakın gönderme valla...
Gönderirsem Ertuğrul'a göndereceğim zaten...Ali vejeteryan... :D :D :D :D :D :D
yucelmert
24.Ekim.2013, 18:11
inşallah diyarbakır urfa arasında olacağım ustalar, tabiki hava koşulları izin verirse...
Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 21:02
Nihat tartışılmaz admin ;) ben diğerini diyom av sitesi açmış adamın avcılıkla alakası yok bari yanımızda çantacılık yapsın beaaa hem zayıflar :D :D :D :D :D :D :D :D
Recep DÖNMEZ
25.Ekim.2013, 07:38
2 Kasım'da Bayburt avlaklarında olacağız inşallah.
Merzifon Ekibi ile Bayburt'ta buluşup hem hasret giderme
hemde birlikte avlanma fırsatımız olacak.
Keklik açılışıyla birlikte keyifli paylaşımlarda buluşmak üzere...
Mustafa ÇİL
25.Ekim.2013, 14:03
yatağa girmeye bişey kalmadı beaa :))))))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.