PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende Böyle,Ya Sizde?

ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 06:10
Değerli dostlarım,tüfeğinizle bütünleşmek,attığınız avı vurabilmenin ilk sırasında olacaktır..Tüfeğinize sevgiyle yaklaşın,onu canlıymış gibi sevin ve gerektiği zaman onunla konuşun...Lan bu adam kafayı sıyırmış diyenleriniz vardır şu anda belki ama ben böyle yapıyorum :)...Örneğin;12 cal.süperpoze tüfeğimi oğlum,20 cal.çiftemi de kızım diye severim..Avın kapalı olduğu zamanlarda bile;haftada bir,olmadı on günde bir çıkarır,onları sever,omuzlar ve temizliğini yaparak yerine kaldırırım...Ben bunun semeresini alıyorum...Bazı avcı arkadaşlarımın sezondan sezona tüfeklerinde temizlik yaptığını duyar,kendi kendime;ben o tüfeğin yerinde olsam,avcıyı avın ortasında bırakırım bile derim..:) Avdan gelince,odamda hemen altıma bir örtü çeker,tüfeğimin güzelce temizliğini yapar,avdaki performansı için teşekkür eder yerine kaldırırım..:) Daha sonra kendim duşumu alırım...
Bende bu böyle,birazda sizden bahsedelim..?

Recep DÖNMEZ
24.Ekim.2013, 06:29
Bende yıllardır her avdan sonra mutlaka ve mutlaka ilk işim tüfeğimi temizleyip yerine koyarım.
Bu üstüm ıslak da olsa,çamurluda olsa,ellerim üşümüş de osa hiç farketmez.

ibrahim uysal
24.Ekim.2013, 06:31
Bende yıllardır her avdan sonra mutlaka ve mutlaka ilk işim tüfeğimi temizleyip yerine koyarım.

;D ;D ;D ;D ;D ;D Bence bu... :)

Yıldıray İNCE
24.Ekim.2013, 06:35

sana katılıyorum Recep Ustam............

Osman KARATEPE
24.Ekim.2013, 07:02
Ne yalan söyleyeyim abi ben sen gibi değilim avdan pestilim çıkmış bir halde geliyorum ve tüfeğe bakamıyorum bile rutin temizlikten başka özen gösteremiyorum...inşallah yarı yolda bırakmaz beni ama bırakırsa da bütün suç benimdir...

Onur ÇELİKOĞLU
24.Ekim.2013, 07:58
Ben tüfeğimle bütünleşemedim nedense.. Çok sorun çıkarttı , hala daha devam ediyor. Tüfeğimi artık pek sevmiyorum mecburiyetten taşıyorum. Ama vurduğu zamanda güzel vuruyor namussuz. Bende biraz heyecan oluyor avda ateş ederken çok ıskalıyorum, bunu da yeni olduğuma veriyorum ve kafaya takmamaya çalışıyorum. Trapta çok daha başarılıyım ama ava gelince fısss.. Yavaş yavaş gelişmeye başladım... Tüfeğimi haftada bir kere temizlerim, zaten çok fazla fişek atmıyorum av pek fazla olmadığı için. Yağmur çamur olursa hemen av dönüşü temizler koyarım.. Babam tüfeğini zorla her av dönüşü temizletir , o yüzden tüfek temizleme işinden pek hoşlanmam.. Ama temizlediğim zamanda ayna gibi yapar koyarım ..

Osman KARATEPE
24.Ekim.2013, 09:00
Ben tüfeğimle bütünleşemedim nedense.. Çok sorun çıkarttı , hala daha devam ediyor. Tüfeğimi artık pek sevmiyorum mecburiyetten taşıyorum. Ama vurduğu zamanda güzel vuruyor namussuz. Bende biraz heyecan oluyor avda ateş ederken çok ıskalıyorum, bunu da yeni olduğuma veriyorum ve kafaya takmamaya çalışıyorum. Trapta çok daha başarılıyım ama ava gelince fısss.. Yavaş yavaş gelişmeye başladım... Tüfeğimi haftada bir kere temizlerim, zaten çok fazla fişek atmıyorum av pek fazla olmadığı için. Yağmur çamur olursa hemen av dönüşü temizler koyarım.. Babam tüfeğini zorla her av dönüşü temizletir , o yüzden tüfek temizleme işinden pek hoşlanmam.. Ama temizlediğim zamanda ayna gibi yapar koyarım ..

Avda eskide olsan bu heyecanı yenmek kolay değildir Onur'cum hepimiz yapıyoruz bu hatayı..Hele de kınalım harladığı zaman zaman duruyor sanki, bu kuşlar insanı efsunluyor adeta..

Onur ÇELİKOĞLU
24.Ekim.2013, 09:10
Avda eskide olsan bu heyecanı yenmek kolay değildir Onur'cum hepimiz yapıyoruz bu hatayı..Hele de kınalım harladığı zaman zaman duruyor sanki, bu kuşlar insanı efsunluyor adeta..

Kesinikle Osman abi.. Geçen sene 6 lı bir alay kalktı çalının altından aklım çıkmıştı , hem korku hem heyecan :)

ibrahim ozel
24.Ekim.2013, 10:56
Ben avda karavana yapınca napıyon be oğlum saçmalama diye tüfeğime çıkışırım vurduğumda aferim kuzuma devam derim temizlik işi zaten ya ben ya kemal hallediyoruz o konuda sorun yok.

Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 11:25
Bende ilk zamanlar süper pozemi hep sevdim okşadım sonra çift patlatmaya başlayınca ağzıma geleni söyledim sağ olsun Bülent kardeşim hallettide şimdi sevip okşuyorum yavrum sevgilim diyorum.. :D :D :D :D :D :D bu seferde hatun beni kıskanmaya başladı admin bunada bi çare düşünmek lazım beaaa ???

ibrahim ozel
24.Ekim.2013, 12:21
Bende ilk zamanlar süper pozemi hep sevdim okşadım sonra çift patlatmaya başlayınca ağzıma geleni söyledim sağ olsun Bülent kardeşim hallettide şimdi sevip okşuyorum yavrum sevgilim diyorum.. :D :D :D :D :D :D bu seferde hatun beni kıskanmaya başladı admin bunada bi çare düşünmek lazım beaaa ???

Yav yengem bu saatten sonra senin neyini kıskanacak yaş olmuş yetmiş iş desen muhahahaha kadıncağız evden uzak olsun diye kütahyaya göndermiş kendisi bilecikde rahat rahat yaşıyor :D :D :D :D yav burhan abi benim hanımda gemlikde sakın oda benden bıkmış olmasın la seninle aynı kaderimi paylaşıyoz la yoksa :'( :'( :'( :'(

Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 12:24
kelin ilacı olsaydı kendine sürerdi bak sende aynı durumdasın işte muhahaaaa..... :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
24.Ekim.2013, 12:42
kelin ilacı olsaydı kendine sürerdi bak sende aynı durumdasın işte muhahaaaa..... :D :D :D :D :D

He valla 2 hafta daha böyleyim abi dün geldim çocukların yanından yarın gene gidiyom çok özledim yav...

Burhan KESKİN
24.Ekim.2013, 12:58
He valla 2 hafta daha böyleyim abi dün geldim çocukların yanından yarın gene gidiyom çok özledim yav...

Bizimkiler büyüdü sevecek tarafı kalmadı kız istiyorlar artık :D :D :D senin daha çok var tadını çıkar paşam... ;)

gsahiner
24.Ekim.2013, 13:26
Elimden gelse hergece koynuma alıp yatacam kötü mötü işimizi görüyo :) :)