PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Domuz Canavarı Bücür Köpeğe Bakın Pisiko :)))

gsahiner
29.Ekim.2013, 13:52
Bu Köpek Dehşet Bir Şey ( LUTFEN BAKIN ) (http://www.youtube.com/watch?v=CesF1AFxUZ4#)

gsahiner
29.Ekim.2013, 13:53
Kafayı yemiş bu köpek hırsa bakın :) :) :) :)

ibrahim uysal
29.Ekim.2013, 13:56
Doğal av ortamında olsa anlarım da;kafes içerisindeki bir domuza,köpek salmak ve ikisinin de acı çekerek mücadelesini izleyip gülmek nedir onu anlayamıyorum...
Teşekkürler Gültekin...

gsahiner
29.Ekim.2013, 13:59
Doğal av ortamında olsa anlarım da;kafes içerisindeki bir domuza,köpek salmak ve ikisinin de acı çekerek mücadelesini izleyip gülmek nedir onu anlayamıyorum...
Teşekkürler Gültekin...

Galiba eğitim için tutuyorlar bunu abi ben köpeğe hayrette kaldım o kadar çarptırmaya her yeri kırılması lazım o itin

ibrahim uysal
29.Ekim.2013, 14:02
Galiba eğitim için tutuyorlar bunu abi ben köpeğe hayrette kaldım o kadar çarptırmaya her yeri kırılması lazım o itin

Herhalde öyle Gültekin....

Onur ÇELİKOĞLU
29.Ekim.2013, 15:09

Aynen abi domuz köpeği 1 dk boyunca sürekli çarptı ama namussuz velet bir türlü bırakmadı koca domuzu cesaret mi aptallık mı bilemedim :)

gsahiner
29.Ekim.2013, 15:20
vallahi bende bilemedim onurum

Yıldıray İNCE
29.Ekim.2013, 16:51
Teşekkürler Gültekin...

ibrahim ozel
29.Ekim.2013, 21:20
Hoş bi görüntü olmasada belki eğitim için yapıyor olabilirler. Yinede etik değil diye düşünüyorum.

Burhan KESKİN
29.Ekim.2013, 21:35
Aman terrier'i yapıştımı bırakmaz ölüm onlar için vazgeçilmez ama hiç bir şey olmuyor bizim kulüptede var tam bir domuz delisi :)

http://i42.tinypic.com/2z5osqc.jpg

gsahiner
30.Ekim.2013, 05:58
Valla usta daha çok başka birşeye benziyor bu köpek terier değil gibi sanki ama bilemedim

Burhan KESKİN
30.Ekim.2013, 06:28
Valla usta daha çok başka birşeye benziyor bu köpek terier değil gibi sanki ama bilemedim

Bu köpeklerin bir iki çeşiti var senin paylaştığın pisiko bunlardan eminim hatta konu açtım... :)

gsahiner
30.Ekim.2013, 06:36
İnşallah odur abi beya yeni bir cins türemesinde :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
30.Ekim.2013, 06:39
İnşallah odur abi beya yeni bir cins türemesinde :D :D :D :D :D

Bizim kulüpte var bir tane...Yanlız çok sapık bir köpek kendinden büyük dişileri taciz ediyor öldük gülmekten :D :D :D :D :D

gsahiner
30.Ekim.2013, 06:42
Bizim kulüpte var bir tane...Yanlız çok sapık bir köpek kendinden büyük dişileri taciz ediyor öldük gülmekten :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hayvan neslini çoğaltmaya çalışıyor abi napsın :D :D :D :D :D