PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEKLİK SEZONUNDA BİLECİK KEKLİK KEBABI YAPALIM MI? (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
31.Ekim.2013, 06:48
Bunu hiç görmemiştim. Sizinle paylaşmak istedim ve mutlaka yapacağım. Sabah sabah ağzım sulanmadı değil hani :D :D

Bilecik Keklik Kebabı Nasıl Yapılır - Maceracı (http://www.youtube.com/watch?v=99jZplqRdWo#)

ibrahim uysal
31.Ekim.2013, 06:51
Bu "keklik düz ovada avlanır" lafına ayar oluyorum arkadaş...Hiç bize denk gelmez düz ovada... :(

Benim de ağzım sulandı...Bilecikli birisi tarif etsin şu Bilecik usulü keklik kebabını... ;)

Teşekkürler Paşam... :)

gsahiner
31.Ekim.2013, 06:56
Bu "keklik düz ovada avlanır" lafına ayar oluyorum arkadaş...Hiç bize denk gelmez düz ovada... :(

Benim de ağzım sulandı...Bilecikli birisi tarif etsin şu Bilecik usulü keklik kebabını... ;)

Abi o düz ovada avladıkları kesin çil kekliktir biz buralarda çok avladık onu düz ovada :)

Burhan abi 7 kuşaktan Bilecikli o bilir bu kebabı anlatsın :) Arkadaş sabah sabah ağzımız gözümüz birbirine girdi :)

Yıldıray İNCE
31.Ekim.2013, 06:56

Sana katılıyorum İbrahim kardeşim..........

ibrahim ozel
31.Ekim.2013, 07:00
Abi diğer konuda var sanırım bol bol çeşitleri bu konuyu kaldırmayı unutmuşum :)
Konu tarafımdan kilitlenmiş diğer konu daha açıklayıcı olmuştur.