PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KOTALAR DOLDU..PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ??

Burak SEZER
31.Ekim.2013, 12:55
Pekçok ilde avın ilk günü olmasına rağmen kotalar doldu..Artık avcılar bile birbiri ile karşı karşıya gelir oldu..Kota dolduğu için dışarıdan avcı gelmesini istemiyorlar..
İşin ilginç kısmı Erzincan'daki pekçok avlakta avın ilk günü olmasına rağmen yıllık kotalar doldu..Buyur şimdi buradan yak..
Erzincan'a ava gidemeyecek miyim yani ben :)

ibrahim ozel
31.Ekim.2013, 12:59
Valla bence git paşam ormancılarla konuştuk ya bakma sen komutan evrağı olanlara bişi demiyoruz diyorlar ama orda derler demezler bilmem

ibrahim uysal
31.Ekim.2013, 13:01
Sabah girdim,koskoca avlağa girecek 2 kişiymiş ve dolmuş...Oda güzel....Hadi beni engelleyen engellesin bakalım!!! Ben aylardır hayalini kurayım,sen bana kota iki oda doldu de...Millet aylardır keklik,tavşan avlar,biz yasal olsun diye bekleriz,sonuç? Yerim sizin AVBİS'inizi ben... !!

gsahiner
31.Ekim.2013, 13:13
Kotalar dolmasa ne olacak Burak kardeşim bizim buralardaki bütün avlaklara keklik olan yere kota vermemişler keklik olmayan yerlere keklik kotası vermişler yani sistemi özetliyorum. Hangi hayvan mevcutsa o bölgede o hayvanın avı yasak. Bir bölgede hangi hayvan yoksa onun avı serbest kısacası av felan yapmayın kardeşim. Belgenizi almayın kaçak avlanın diyorlar... özeti budur ...

Yıldıray İNCE
31.Ekim.2013, 13:28
Bu işin sonunun böyle olacağı belliydi zaten sezonun acılmasını kimse beklemediki zaten kurallara uyupta Av yabacak Avcılara Av kalmadı........... >:(

Burhan KESKİN
31.Ekim.2013, 14:38
Bu işin sonunda savaş çıkacak gibi hayırlısı. diyelim...

Osman KARATEPE
31.Ekim.2013, 15:52
Avbis bohçacılar ve Mak'ın birlikte yürüttüğü bir sistemdir....

gsahiner
31.Ekim.2013, 15:59
Avbis bohçacılar ve Mak'ın birlikte yürüttüğü bir sistemdir....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İBRAHİM AKKAYA
31.Ekim.2013, 16:09
Valla bence git paşam ormancılarla konuştuk ya bakma sen komutan evrağı olanlara bişi demiyoruz diyorlar ama orda derler demezler bilmem

Yav Komutan Sen Çıraçı oluyorsun Ay Akşamda Doğuyor :D :D :D :D :D
Bizde Avbis Avciş yok Devam . :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
31.Ekim.2013, 16:22
Yav Komutan Sen Çıraçı oluyorsun Ay Akşamda Doğuyor :D :D :D :D :D
Bizde Avbis Avciş yok Devam . :D :D :D :D

Dayım noktayı koydun yine akşam akşam öldürdün beni yav.......... :D :D :D

01.Kasım.2013, 10:28
Özellikle o yörenin avcıları kota alıyor. ava gitsin gitmesin dışarıdan gelecek avcıları engellemeye çalışıyorlar. Zaten o yörenin avcısı kota mota dinlemiyor avını her zaman yapıyor.

yucelmert
01.Kasım.2013, 17:43
çıkın gelin diyarbakıra :D
burda kota mota yok...

gsahiner
02.Kasım.2013, 05:55
çıkın gelin diyarbakıra :D
burda kota mota yok...

Burdada yok abi hepsi dolu :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
02.Kasım.2013, 11:30
ya yerim kotasını motasını bize her yer kota >:( >:( >:( >:( >:(

gsahiner
02.Kasım.2013, 11:32
ya yerim kotasını motasını bize her yer kota >:( >:( >:( >:( >:(

aynen usta valla ben pek tıklamıyorum kotasını motasını :)

Burhan KESKİN
02.Kasım.2013, 11:36
Yaw kardeşim 150 kişi bir avlağa kota almış dolmuş hepsi aynı memleketin adamı arkadaşlar oraya gitmişler avcı yok 20 tane keklik vurmuşlar bu nasıl iş yaw.. yemişim kotasını kimse kimseyi kandırmasın:)

gsahiner
02.Kasım.2013, 11:39
Yaw kardeşim 150 kişi bir avlağa kota almış dolmuş hepsi aynı memleketin adamı arkadaşlar oraya gitmişler avcı yok 20 tane keklik vurmuşlar bu nasıl iş yaw.. yemişim kotasını kimse kimseyi kandırmasın:)

Kotanın açıldığı gün ankara beypazarının kotaları 10 dakikada doldu nasıl olcak şimdi okadar avcı oraya yan yana dizilse yeter zaten. Burada maksat kotayı doldurup av yaptırmamak oldu. şimdi sezon boyunca oraya avcı giremeyecek amaçda bu zaten

Burhan KESKİN
02.Kasım.2013, 11:43
Kotanın açıldığı gün ankara beypazarının kotaları 10 dakikada doldu nasıl olcak şimdi okadar avcı oraya yan yana dizilse yeter zaten. Burada maksat kotayı doldurup av yaptırmamak oldu. şimdi sezon boyunca oraya avcı giremeyecek amaçda bu zaten

İyide kardeşim o zaman dışarıdan gelen sinek avlıyacak aynı memleket avcısına bir sınır koysunlar bu nasıl iştir ya..

gsahiner
02.Kasım.2013, 11:55
İyide kardeşim o zaman dışarıdan gelen sinek avlıyacak aynı memleket avcısına bir sınır koysunlar bu nasıl iştir ya..

abi valla ben pek tıklamıyorum böyle şeyleri tavsiyem sende fazla tıklama malum yaşlısın kalbine felan iner sen gel boşver napacan kotayı felan :)

02.Kasım.2013, 16:46
Arkadaşlar siz av açıldı kotalar doldu ilk günden diyorsunuz. Ben bas bas bağırıyordum tekirdağ'da daha av açılmadan çulluğun kotası doluydu :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ha birde şu var en büyük bohçaçı benim diyordum ya meğersem ben bohçaçı felan değilmişim haberim yok. Neden derseniz kuş olmadığı için daha yasal limiti doldurduğum olmadı hiç :D :D