PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE BU ADAMLARIN AMACINE?(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
01.Kasım.2013, 15:51
Dostlar sizce bu adamlar ne yapıyor amacları ne?.............
http://i42.tinypic.com/30jjnzt.jpg

ibrahim uysal
01.Kasım.2013, 16:03
Hele bunlar avcıysa yazık...Avcı adamda çakı olmaz mı?.. :) Ne yapacaklar o ipi abi onlar?... ;)

Yıldıray İNCE
01.Kasım.2013, 16:10
Hele bunlar avcıysa yazık...Avcı adamda çakı olmaz mı?.. :) Ne yapacaklar o ipi abi onlar?... ;)

Usta bunlar Avcı bıcaklarıda var ama niye bu yöntemi kulladılar acaba...........

ibrahim ozel
01.Kasım.2013, 16:12

Abi benim tahmin ettiğim konuysa ve ülkede ve sitede bilinen avcılarsa evet çok yazık bunlara ama adamların içinde fesatlık varsa hele iş birini kafaya almaksa bu şahısların üstüne olmaz zaten :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
01.Kasım.2013, 16:17
Abi benim tahmin ettiğim konuysa ve ülkede ve sitede bilinen avcılarsa evet çok yazık bunlara ama adamların içinde fesatlık varsa hele iş birini kafaya almaksa bu şahısların üstüne olmaz zaten :D :D :D :D

İbo cok fesatsın be kardeşim ........

yucelmert
01.Kasım.2013, 17:41
??? merakla bekliyorum, inşallah içinde fantazi yoktur :D :D :D

gsahiner
02.Kasım.2013, 05:56
Can yakma çabasındalar :D :D :D

02.Kasım.2013, 06:35
inşallah o tarihte av yapmıyorlardır?.. bence pikniğe gitmişler:))

gsahiner
02.Kasım.2013, 06:40
inşallah o tarihte av yapmıyorlardır?.. bence pikniğe gitmişler:))

Yok alim bey av değil o başka bir muhabbet :)

Burhan KESKİN
02.Kasım.2013, 08:13
Ucu bana dokonuyu bu işin tırmalttınız beni o akşam mereti aramadığım yer kalmadı beaaa iyi tezgah yapmışsınız :D :D :D :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
02.Kasım.2013, 10:46
Ustam fotoğrafı görünce senin o anki halin gözümüm önüne geldi ne aramıştın be iti........... :D

Burhan KESKİN
02.Kasım.2013, 11:26
Ustam fotoğrafı görünce senin o anki halin gözümüm önüne geldi ne aramıştın be iti........... :D

Usta bu kesin Osmanın işi :)

Yıldıray İNCE
02.Kasım.2013, 11:55
Yok yok fikir Babası bendimde onlarda bu işe ortak oldular artık.......... :D

02.Kasım.2013, 16:49
Kuçu kuçunun ipini kesiyorlar.İlk gördüğümde aha hamağın ipini koparıyorlar gidecek birinin karpuz diye geçti aklımdan yıldıray abi :)

Yıldıray İNCE
03.Kasım.2013, 06:15
Kuçu kuçunun ipini kesiyorlar.İlk gördüğümde aha hamağın ipini koparıyorlar gidecek birinin karpuz diye geçti aklımdan yıldıray abi :)

Aynen Ali Burhan Ustam baya aramıştı köpeği.......... :D

ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 07:12
Burda it dedikleri A secere cabib şampiyonu safkan siyah solit bir İngiliz soylusu pointerden bahsediyorsun burhan abi desturla konuşman lazım :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
04.Kasım.2013, 04:05
Burda it dedikleri A secere cabib şampiyonu safkan siyah solit bir İngiliz soylusu pointerden bahsediyorsun burhan abi desturla konuşman lazım :D :D :D :D

Haklısın İbrahim kardeşim............ ;)[font=comic sans ms]

ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 16:12
Haklısın İbrahim kardeşim............ ;)[font=comic sans ms]

Haklıyım tabi abi boru değil türkiye cabip şampiyonu usta avcı bir safkan dır benim köpeğim :D :D :D :D
Kıskanma la burhan abi yavrusundan veririm sana seninde bir safkan av köpeğin olur sonunda :D :D :D :D

Burhan KESKİN
04.Kasım.2013, 22:30
Haklıyım tabi abi boru değil türkiye cabip şampiyonu usta avcı bir safkan dır benim köpeğim :D :D :D :D
Kıskanma la burhan abi yavrusundan veririm sana seninde bir safkan av köpeğin olur sonunda :D :D :D :D

Teşekkürler komutan kırma Milly yetiyor bana :)