PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARES İLE SABAH KISA KOŞU... (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
02.Kasım.2013, 11:51
Hadi bu sabah biraz yürüyüş yapalım dedim arese. Kısmette 3-5 kuş varmış, malum bu sene kuş az. Kısmetleri aldık sabah 8:30-9:00 gibi evimize döndük.

http://t1311.hizliresim.com/1h/2/u59wk.jpg
http://t1311.hizliresim.com/1h/2/u59ww.jpg
http://t1311.hizliresim.com/1h/2/u59xf.jpg

gsahiner
02.Kasım.2013, 11:54
bereketli bir av olmuş abi rastgele

ibrahim ozel
02.Kasım.2013, 12:01
sağol pasam benim 1 saat vakit vardı mekan açılacak malum o nedenle kısa kestik

gsahiner
02.Kasım.2013, 12:39
sağol pasam benim 1 saat vakit vardı mekan açılacak malum o nedenle kısa kestik

Hayırlısı olsun abi inşallah yarın bizde kekliğe bismillah diyeceğiz ama muhtemelen açılışı çil ile yapacağım ama henüz net karar veremedim bu düğünler işimizi çok baltalıyor :(

yucelmert
02.Kasım.2013, 12:42
bravo ibocum, boş duranı babamda hiç sevmezdi :D :D
ah şu ankara işini atlatayım sabahın kısa koşularına başlayacağım inşallah... rastgele...

gsahiner
02.Kasım.2013, 12:43
bravo ibocum, boş duranı babamda hiç sevmezdi :D :D
ah şu ankara işini atlatayım sabahın kısa koşularına başlayacağım inşallah... rastgele...

yücel abi ne ankarası yaw gelipte aramazsan ayıp olur şimdi :)

Yıldıray İNCE
02.Kasım.2013, 14:14
İbrahim kardeşim az olsun öz olsun Rastgele.........

ibrahim ozel
02.Kasım.2013, 14:33
Sağolun dostlar bakalım yarın bende ördek yapayım diyorum.

ibrahim uysal
02.Kasım.2013, 15:05
Nasibinizi almışsınız kardeşim...Daim olsun..Yarın içn de ayrıyeten rastgele...:)

ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 07:13
Eyvallah abi.

samet bereket
03.Kasım.2013, 16:35
Maşallah komutanım kısmetini almışsın avın bereketli ve daim olsun rasgele..

ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 17:39
Maşallah komutanım kısmetini almışsın avın bereketli ve daim olsun rasgele..

Eyvallah paşam napalım ancak kısa koşu ova avı yapabiliyoruz 15 güne ameliyat olacam sonra yine gelsin dağlar...

ismail aksu
03.Kasım.2013, 17:44
maşallah komutanım nasıl bir aresmiş bu havada hala bu kuşu bulmuş rastgele komutanım selamlar

ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 18:27
maşallah komutanım nasıl bir aresmiş bu havada hala bu kuşu bulmuş rastgele komutanım selamlar

Bırakta ustalaşsın paşam 3 yaşında oldu görmediği av kalmadı merada varsa gereğini yapıyor sağolsun.

Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 18:57
Maşallah abi , Ares ile beraber gerekeni yapmışsın

veyselll
03.Kasım.2013, 18:58
abi sen seviyosun bu bıldırcın avını. ama buraya cullugada beklıyorum ona göre. daim olsun abim rasgele

ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 19:04
Maşallah abi , Ares ile beraber gerekeni yapmışsın

Eyvallah paşam kara bıldırcın bunlar kasım bıldırcınları ama ufaklart renglerde koyu farkediyosan.
Kara bıldırcınlar yerlilerden daha sağlamdır yaralılardan 1 tanesi hala yaşıyor bakalım ne olacak.
Geçmişde 2 sene sonunda yumurtlatmış ve üretmiştim şimdi tekrar deneyeceğim nasip artık.

abi sen seviyosun bu bıldırcın avını. ama buraya cullugada beklıyorum ona göre. daim olsun abim rasgele

:D Çay içmeye gelirim paşam :D

veyselll
03.Kasım.2013, 19:08
Eyvallah paşam kara bıldırcın bunlar kasım bıldırcınları ama ufaklart renglerde koyu farkediyosan.
Kara bıldırcınlar yerlilerden daha sağlamdır yaralılardan 1 tanesi hala yaşıyor bakalım ne olacak.
Geçmişde 2 sene sonunda yumurtlatmış ve üretmiştim şimdi tekrar deneyeceğim nasip artık.

:D Çay içmeye gelirim paşam :D

abi ateşi söndürmeyecek adam da lazım biliyosun :D :D

bu arada ben hala kotla gidiyom ava :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 19:50

Hadi yaa , 2 sene sonra yumurtlayan mı :) Çok ilginç :)
Bunlarda normal bıldırcın gibi değil mi aynı yerde olur

Osman KARATEPE
04.Kasım.2013, 09:49
Turfanda bunlaaar :) kekliklerin habercileri sanırım abi ;)

ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 12:53
Hadi yaa , 2 sene sonra yumurtlayan mı :) Çok ilginç :)
Bunlarda normal bıldırcın gibi değil mi aynı yerde olur

Oluyorda sadece martta yumurtluyorlar bazen nisanda başka yumurtlamaları yok o nedenle zor oluyor aralarında yabani bıldırcın harici varsa onuda yumurtlamıyorlar erkeğide dişiside yabani olmassa çiftleşmiyorlar.

ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 12:53
Turfanda bunlaaar :) kekliklerin habercileri sanırım abi ;)

İnşallah paşam az düzelir gibi oldum sanki bakalım haftaya urfaya gitmeyi çok istiyorum ama hanım taşınma daha önemli diyor :)