PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Namlu kromu yardım.

03.Kasım.2013, 08:42
Abilerim,arkadaşlarım merhaba.

Sarsılmaz champion marka tüfeğimi belki hatırlarsınız Konya'ya bakıma yollamıştım geldiğinde herşey gayet güzeldi ama sezon açıldıktan sonra krom kalkmaya başladı şu an namlunun içerisindeki krom bal peteği gibi delik deşik. Bakıma yolladığımda krom yenilensin demiştim gerek yok sıfır polisaj yaparız birşey kalmaz dendi ve krom yenilenmemişti. Sarsılmaz ile görüştüm sanki bana yeni tüfek satar gibi sadece krom yenilemeye 600 tl istedi. Konyaya gönderdim durum şuanda malum verdiğim para boşa gitti. Açıkçası ava giderken korkuyorum tetiğe dokunduğumda krom komple sıyrılacak namlu parçalanacak diye birde namluyu harbi ile temizlerken pul pul krom dökülüyor namludan. Bu konuda fikirleriniz nedir ? iş yeni tüfek almaya kalırsa almak sorun değil ama bu tüfek baba yadiğarı 23 yıllık tüfek ve çok hoşuma gidiyor bundan vazgeçmek istemiyorum. Acaba huğlu ile felan görüşsem başka markaların tamirat tadilat işlerini yaparlarmı fikri olan varmı ?

Saygılar
Ali ÖZDOĞAN

İBRAHİM AKKAYA
03.Kasım.2013, 10:08
Ali Kardeşim Tüfek Pozemi Otamatikmi .Bildim Kadari ile Tüfeklerin İç Kromu olmuyor Omlanmıyor Yani Namlu İçine Müdahle Dediğin gibi sorunlar yaratıyor.
Otamatik ise Namlu Yaptırmanı Tavsiye ederim .

03.Kasım.2013, 12:54
İbrahim dayı tüfeğim poze. Ne yapacağımı bende bilmiyorum işte dayı. Sarsılmaz kromlamaya 600 istediyse yeni namlu yaptırmaya kalksam herhalde 1500 lira ister. En mantıklısı yeni bir poze almak gibime geliyor.

03.Kasım.2013, 12:57
İşin enterasan yanı sarsılmazın pozelerine namluda yapamıyorlar öyle birde ilginçlik var. Sarsılmaz piyasaya namlu için malzeme vermiyormuş konyada araştırmıştım herkezden bunu duydum. Sarsılmz'ın kafa kısmı yani namlunun kundağa oturduğu yer farklıymış diğer pozelerden.

veyselll
03.Kasım.2013, 18:45
ali abi tüfeğin krom kalkma olayında, tüfeğin içinde parça parca mat yerler varmı yoksa sadece krommu geliyor. cunki benim huğlu kooptüfekdede oldu. parça parca krom geliyordu, ben içinde krom kalmayacak derken namlu hala pırıl pırıl. megersem kromun fazlası ilk kullanımda atıyomus bazen.

bırde değer dersen, konya ustaları o tüfeğe bırak namlu uydurmayı, 3 lü 5 li namlubile yaparlar. ama o fiyatlara daha iyi seçeneklerin olduğunu da biliyorsundur herhalde

04.Kasım.2013, 08:32
Veysel kardeşim namlunun için arı peteği gibi delik deşik oldu her ava gidişimde artıyor bu. Namlu yaptırma işine gelince dediğim gibi konya'da bir çok yer ile görüştüm %90'ı sarsılmaz'a yapamayız dedi 2 kişi yaparım demişti bu kadar çok yapamayız dendikten sonra onada ben güvenemedim. Henüz huğlu ile görüşmedim ama Sanırım en iyisi yeni bir tüfek gibi görünüyor.