Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Sezon , İlk Keklik (O.Çelikoğlu)
Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 15:06
Cumartesi 4 kişi yaptığımız avda bir tane kanat bulamadık. Pazar günü kendi meralarıma yalnız gitme kararı aldım.
Çok şükür ilk kekliğimi vurmuş oldum. Kekliği vurmamın yanında köpeğimin hareketleri de beni çok mutlu etti bugün.
http://i42.tinypic.com/m96per.jpg
http://i42.tinypic.com/epr679.jpg
Yıldıray İNCE
03.Kasım.2013, 15:28
Onurum maşallah nasibini almışsın köpeğinde ğüzel Allah nazarlardan korusun...........[font=comic sans ms]
ibrahim uysal
03.Kasım.2013, 15:47
Tebrikler Onur'um...Hem kekliği vurmana,hem de av partnerine olan güveninin artmasına sevindim...Daha güzel avlara kardeşim,rastgele... ;D ;D ;D
Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 15:51
Onurum maşallah nasibini almışsın köpeğinde ğüzel Allah nazarlardan korusun...........[font=comic sans ms]
Teşekkür ederim Yıldıray abi
Tebrikler Onur'um...Hem kekliği vurmana,hem de av partnerine olan güveninin artmasına sevindim...Daha güzel avlara kardeşim,rastgele... ;D ;D ;D
Teşekkür ediyorum İbrahim abi.. Kekliği vurmam beni sevindirdi ama köpeğimin yaptıkları beni daha da çok sevindirdi ..
samet bereket
03.Kasım.2013, 16:25
Maşallah onur avın daim ve bereketli olsun kardeşim rasgele..
Burhan KESKİN
03.Kasım.2013, 18:30
Rasgele Onur kardeşim temiz av olmuş...
ibrahim ozel
03.Kasım.2013, 18:32
Rastgele onurum kısmetini almışsın maşşallah...
veyselll
03.Kasım.2013, 18:48
ohoooo site komple avda biz hala kanat kıramadık. hemen ava cıkıyorum. :D :D :D
onur nasibini almışsın kardeşim. kopeğinde dediğim gibi yavaş yavaş alışacak fazla sıkmaya gelmez. biraz sonra keyfini sürmeye baslarsın. rasgele kardeşim
Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 18:56
Maşallah onur avın daim ve bereketli olsun kardeşim rasgele..
Teşekkür ederim Samet abi :)
Rasgele Onur kardeşim temiz av olmuş...
Teşekkür ederim Burhan abi temiz oldu öz oldu
Rastgele onurum kısmetini almışsın maşşallah...
Teşekkür ederim İbrahim abi
ohoooo site komple avda biz hala kanat kıramadık. hemen ava cıkıyorum. :D :D :D
onur nasibini almışsın kardeşim. kopeğinde dediğim gibi yavaş yavaş alışacak fazla sıkmaya gelmez. biraz sonra keyfini sürmeye baslarsın. rasgele kardeşim
Ohooo Veysel abi sen geç kalmışsın ya gitmedin mi ava :) :) Biz kanatları kırdık :)
veyselll
03.Kasım.2013, 19:10
yav onur sorma fırsat bulup bi gün çulluga gittim köpekleri dereden suyun içinden cıkaramadım. 30 derecede culluga gidersen olacagı bu. 2 ferma verdi benim büyük köpek enikde patroneye durdu boş cıktı. karadır şu bahtım kara sarkısını söyleye söyleye geri döndüm :D :D :D
Onur ÇELİKOĞLU
03.Kasım.2013, 19:51
yav onur sorma fırsat bulup bi gün çulluga gittim köpekleri dereden suyun içinden cıkaramadım. 30 derecede culluga gidersen olacagı bu. 2 ferma verdi benim büyük köpek enikde patroneye durdu boş cıktı. karadır şu bahtım kara sarkısını söyleye söyleye geri döndüm :D :D :D
Hahaha :D Olur böyle abi oluuur.. Ben geçen sene neler çektim neler, okadar ava gittim geldim her hayvanı kaldırdım ya vuramadım yada tüfek atamadım. Ama bu sene hem bıldırcın hemde keklik sezonuna güzel giriş yaptım inşallah böyle de devam eder. Rastgele diyelim Rastgelsin abi :) :)
veli ayhan
04.Kasım.2013, 04:54
daim olsun
gsahiner
04.Kasım.2013, 05:47
Len Mankeciler kralı sonunda şeytanın bacağı kekliğin kanadını kırmışsın :) inşallah bundan sonra daha güzel avlar için rastgele kardeşim ;)
Osman KARATEPE
04.Kasım.2013, 05:58
Tebrikler kardeşim devamı daha bereketli olur inşallah.Biz dün gittik öğlene kadar dolaştık ama kanat göremeden geldik.Avda önemli olan vurmak değil bence köpeğinin güzel haraketleri fermaları hepsine değer arada kınalıyı yakından görmekte daha güzel olur ama ;)
Onur ÇELİKOĞLU
04.Kasım.2013, 06:01
daim olsun
Teşekkürler , daha iyileri sizlerin olsun
Len Mankeciler kralı sonunda şeytanın bacağı kekliğin kanadını kırmışsın :) inşallah bundan sonra daha güzel avlar için rastgele kardeşim ;)
Abicim şeytanın bacağını kırmayı bırak direk kafa attım :) :) Çok şükür ilk kekliğimi aldım bu güzel hayvan geçen sene beni rezil etmişti kaçırdıklarım yüzünden ama bu sene kaçış yoook :) :)
Tebrikler kardeşim devamı daha bereketli olur inşallah.Biz dün gittik öğlene kadar dolaştık ama kanat göremeden geldik.Avda önemli olan vurmak değil bence köpeğinin güzel haraketleri fermaları hepsine değer arada kınalıyı yakından görmekte daha güzel olur ama ;)
Abi avcılık zaten hayvanın eti için yapılan bir şey değil bence. Ben dağa gideyim tavşan keklik vs göreyim tüfek atayım vurulsun vurulmasın , köpeğimin o güzel hareketleri beni heyecanlandırsın ben o heyecanları yaşıyım bana yeter bunlar. Zaten ben bu vurduğum kuşları kendim pek yemiyorum, yeğenlerim var onlar geldiği zaman onlara yapıyorum onlar yiyor, bu da ayrı bir güzellik :)
mehmet.
04.Kasım.2013, 10:31
Hayırlı olsun..Devamı artarak gelir inşallah ;D ;D ;D
Burak SEZER
04.Kasım.2013, 10:36
Hadi bakam rasgelsin kardeşim..
Onur ÇELİKOĞLU
05.Kasım.2013, 10:39
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)
yucelmert
05.Kasım.2013, 20:40
onurcum, kazasız belasız güzel bir sezon dilerim,
nasibini almışsın, köpeğin konusundada emeklerinin karşılığını almaya başlamana sevindim,
avın daim olsun selamlar...
Onur ÇELİKOĞLU
07.Kasım.2013, 07:21
onurcum, kazasız belasız güzel bir sezon dilerim,
nasibini almışsın, köpeğin konusundada emeklerinin karşılığını almaya başlamana sevindim,
avın daim olsun selamlar...
Teşekkür ederim Yücel abi güzel yorumun için..
Nihat BALTACI
07.Kasım.2013, 14:58
rastgele onur.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.