Orijinalini görmek için tıklayınız : MALUM HASTALIK KIYAFET DEĞİŞTİRTTİ (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 12:58
Canımın acısına biraz bol ne giyerim diye düşünürken Adanaya özgü kıyafetleri çıkartıverdi eşim.
Şakayla karışık rahat edeceğimi düşünerek giydim özlemişim zaten rahatta etmedim değil hani :D :D :D :D
http://i44.tinypic.com/2ez63uu.jpg
http://i43.tinypic.com/v8jxgh.jpg
ibrahim uysal
04.Kasım.2013, 13:16
"Aman Adana'lı canım Adana'lı"... ;) Şalvar arada bir benim de giydiğim birşey..Harbiden rahattır...Değil mi Paşam?... :)
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 13:22
"Aman Adana'lı canım Adana'lı"... ;) Şalvar arada bir benim de giydiğim birşey..Harbiden rahattır...Değil mi Paşam?... :)
Valla çok rahat abi malum hastalıkda var ama yinede adanada giyerim bunları özlemişim.
Onur ÇELİKOĞLU
04.Kasım.2013, 13:29
Yakışmış abi :)
Burhan KESKİN
04.Kasım.2013, 14:45
Aha tam kıyafetler Agalara dönmüş ama yüzü beyaz o sırıtıyor.... :D :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 14:49
Aha tam kıyafetler Agalara dönmüş ama yüzü beyaz o sırıtıyor.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Nerem beyaz be abi, acabamı dedirttin bana inceden baktım yok be sende :D :D :D :D
gsahiner
04.Kasım.2013, 14:49
vayy işte şimdi tam adanalı olmuşsun abi yalnız merak ettiğim bi nokta var o deniz kenarına o elbiseyle nasıl gittin yaw :)
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 14:52
vayy işte şimdi tam adanalı olmuşsun abi yalnız merak ettiğim bi nokta var o deniz kenarına o elbiseyle nasıl gittin yaw :)
Ne var paşam kendi yöresel kıyafetim o, beğenen beğenir, beğenmeyene kibrit suyu hem yakışmış ama dimi :D :D :D :D
gsahiner
04.Kasım.2013, 14:55
Ne var paşam kendi yöresel kıyafetim o, beğenen beğenir, beğenmeyene kibrit suyu hem yakışmış ama dimi :D :D :D :D
vallahi ne yalan söyleyim harbiden yakışmış yok abi. Beğenme konusunda demedim yaw eş dost görür makaraya alır diye dedim. Ben gelemem mesela makaraya direk dalarım :) :)
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 14:57
Daha öncede giydiğim için sorun olmuyo alışkınlar.
gsahiner
04.Kasım.2013, 14:59
Daha öncede giydiğim için sorun olmuyo alışkınlar.
Ozaman iyiymiş abi valla iyi bişey keşke hepimiz o eski kıyafetleri giyebilsek acayip rahatlar yaw şim jeanler bilmem neler çıktı bi haltada benzedikleri yok...
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 15:17
Ozaman iyiymiş abi valla iyi bişey keşke hepimiz o eski kıyafetleri giyebilsek acayip rahatlar yaw şim jeanler bilmem neler çıktı bi haltada benzedikleri yok...
Sorma valla paşam kızları biliyoz da erkeklerin kıçı görünüyor düşük bel giyecem diye :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
04.Kasım.2013, 15:20
Hayt be şimdi tam Adanalı olmuşsun yakışmış ha gerci ğüzele ne yakışmazki................ :D
gsahiner
04.Kasım.2013, 15:24
Dediğin olay bu olsa gerek abi :)
http://i41.tinypic.com/rr6tsn.jpg
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 15:25
Sağol yıldıray abim aynen gültekin aynen :D :D
Osman KARATEPE
04.Kasım.2013, 15:30
Abi çok yakışmış harbiden :) bundan sonra böyle gezsene ;)
ibrahim ozel
04.Kasım.2013, 15:45
Abi çok yakışmış harbiden :) bundan sonra böyle gezsene ;)
Abartmayalım lütfen :D :D :D :D
Burhan KESKİN
04.Kasım.2013, 20:32
Basur Elma SirkesiBasur gerçekten de insanı rahatsız eden ve sıklıkla karşılaşılan bir rahatsızlıktır. Basurdan kurtulabilmeniz için en etkili yöntemlerden biri de elma sirkesi yöntemidir. Basurdan korunmak için size tavsiye ettiğimiz tabletin yanı sıra basurdan kurtulmak için elma sirkesi yöntemini de uygulamanızı tavsiye ederiz.
Basur anüste kaşıntı ve yanma meydana getirir. Cildin ve derinin bu gibi etkilerden kurtulabilmesi için bir pamuğa elma sirkesi dökerek yanan bölgeye kompres yapabilirisiniz. Böylece basurdan kurtulabileceğiniz etkili bir yöntem olan elma sirkesi yöntemini uygulamış olursunuz. Basur elma sirkesinin bilinen pek çok yayarının yanı sıra güneş yanığı cilt rahatsızlıları kaşıntı ve yanmayı giderdiği herkes tarafından biliniz ve doktorlar tarafından da tavsiye edilir.
Basurdan kurtulmak için elma sirkesi yöntemini kullanırken elma sirkesi döktüğünüz pamuğu kompres olarak uyguladığınızda eğer yanma hissi aşırı olursa elma sirkesini bir miktar sulandırarak da uygulayabilirsiniz. Elma sirkesi aynı zamanda soğuk algınlığına kadın hastalıkları ve mide rahatsızlıklarına düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olabilen en etkili doğal ve mucizevî bir doğal ilaçtır. Elma sirkesi sadece basur için değil vücudun tüm dengesi için faydalı bir doğal şifa kaynağıdır.
Basurdan kurtulabilmeniz için düzenli olarak bitkisel tabletinizi kullandığınız süre zarfında elma sirkesi yöntemini de uyguladığınız takdirde rahatsızlığınızdan daha kısa sürede ve etkili bir şekilde kurtulmuş olabileceksiniz. Basurdan kurtulmak için internet sitemizden ya da çağrı merkezimizden bize ulaşabilir ve bitki özlü tabletinizi sipariş verebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorularda sizin yanınızdayız ve sağlığınız için elimizden geleni yapmaktayız.
kaynak..http://www.bitkiselbasurtedavisi.com/basur-elma-sirkesi/
ibrahim ozel
05.Kasım.2013, 15:54
Abi bunu kaç defa tatbik etmem gerekiyor peki...
yucelmert
05.Kasım.2013, 19:57
ibocum, öncelikle geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin...
kıyafet on numara olmuş, arabayla nezaman uzun yola çıksam çekiyorum bende adana şalvarını
keşke imkan olsa hep giyebilsek...
selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.