Orijinalini görmek için tıklayınız : Alıştırma Turları
Yeni sistem ördekten çıkıp kekliğe girmeme izin vermediği için tavşanla yetinelim dedik alışma haftası olduğu için bıldırcın avıda yapmayıp silah atmayı unutursan çantaya ancak bunlar girer kalanıyla daha sonra görüşmek üzere vedalaşırsın.Ama yavaşsınlar o kaçan uzun kulaklar Oktay Komutanımı getirip hepisini ekşili ufak köfte yapacağım.
http://i41.tinypic.com/zj8jkm.jpg
http://i42.tinypic.com/5lut76.jpg
ibrahim uysal
05.Kasım.2013, 08:48
Serkan,güzel av olmuş...Rastgele... ;D ;D ;D Oktay komutanım köfteliklere yardım eder... ;)
Burhan KESKİN
05.Kasım.2013, 09:06
Yaw bu Serkan nerelerde derken çıktı piyasaya maşallah kardeşim daim ve bereketli avlar dilerim sizin sezon açıldı gali meydanı Ustana bırakma :) Güzel paylaşımlarını bekliyoruz Dostlara selamlar..
veli ayhan
05.Kasım.2013, 09:15
ardı gür olsun
gsahiner
05.Kasım.2013, 09:23
Maşallah serkan abi güzel av olmuş rastgele...
Osman KARATEPE
05.Kasım.2013, 10:40
Oktay abim gelirse size tavşan bırakmaz hepsini kepap yapar benden demesi ;)
Serkan,güzel av olmuş...Rastgele... ;D ;D ;D Oktay komutanım köfteliklere yardım eder... ;)
Abi yorumun için sağolasın.Komutan sonunda gelecek buraya onu şişirmeye devam edeceğim.:)
Yaw bu Serkan nerelerde derken çıktı piyasaya maşallah kardeşim daim ve bereketli avlar dilerim sizin sezon açıldı gali meydanı Ustana bırakma :) Güzel paylaşımlarını bekliyoruz Dostlara selamlar..
Burhan abi avlanmıyordum bu sezon sinirim bozuldu bu yeni kurallara ördek avı sonrası keklik avı yapan adamım ben hem ördek meramız devlet avlağı olmuş hem keklik meramız birine izin alsak diyerine vermiyor sistem. önümüzdeki hafta keklik avındayım resimler gelecek komutan kızacak buraya ava gelecek işte asıl resimler ondan sonra gelecek.
ardı gür olsun
Veli Gardaşım yorumun için sağolasın.işşallah hepimizki bereketli kazasız seninde dediğin gibi gür olur.
Gültekin gel buraya beraber rasgelsin gardaşım.
Oktay abim gelirse size tavşan bırakmaz hepsini kepap yapar benden demesi ;)
Osman gardaşım burda tavşan bitmezde komutanda gelirse karnımız doyar.:)
gsahiner
05.Kasım.2013, 12:54
Gültekin gel buraya beraber rasgelsin gardaşım.
inşallah abim be birgün gelir birlikte avlanmakda nasip olur :)
Burhan KESKİN
05.Kasım.2013, 13:21
Burhan abi avlanmıyordum bu sezon sinirim bozuldu bu yeni kurallara ördek avı sonrası keklik avı yapan adamım ben hem ördek meramız devlet avlağı olmuş hem keklik meramız birine izin alsak diyerine vermiyor sistem. önümüzdeki hafta keklik avındayım resimler gelecek komutan kızacak buraya ava gelecek işte asıl resimler ondan sonra gelecek.
kardeşim Komutanın damarına basma bak sen zararlı çıkarsın senin yokluğunda bizi bu sene resimle dövdü :) Hadi bakalım rasgele ördek keklik kotalı olduysa senin vurduğun uzun kulaklar yeter bize rasgele.. 8)
Yıldıray İNCE
05.Kasım.2013, 15:47
Maşallah Serkan kardeşim ğüzel Av olmuş Rastgele..........
ibrahim ozel
05.Kasım.2013, 15:51
Helal gardaşıma yakışır, bunları görünce oktay abimin peşine takılasım geliyor...
yucelmert
05.Kasım.2013, 19:59
çok güzel kareler,
avınız ve sohbetiniz daim olsun,
rastgele...
samet bereket
07.Kasım.2013, 18:14
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.