Orijinalini görmek için tıklayınız : AV KÖPEĞİ EĞİTİM VE ÜRETİMİNE SON VERİYORUM (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
05.Kasım.2013, 18:38
Arkadaşlar malum av camiasına bin civarı köpek ürettim, birçok eğittim, kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalıştım. Ancak malum meslek değiştirdim. İşleri fırsat kovalayarak büyütme çabalarımız sonuç verdi. İkinci iş yerini Allah'tan bir sıkıntı çıkmazsa 10 gün içinde devir alacağım. İşler büyüdükçe başında olmam gerekiyor. Sivil iş yerleri tahmin ettiğim gibi sürekli takipte bulunulması gereken işler. Ciroları tahminimden çok olunca hataların bana pahalıya patlayacağına kanaat getirdim. Bu nedenle köpeklerime zaman ayıramayacağım. Sadece baba ARES ve oğlu ARAS kendi evime çekerek diğerlerini en kısa sürede elden çıkartacağım. Bu erkeklerimide başka dişilere çekmeme kararı aldım. Kendimi avutacak basit avlar olan bıldırcın ve belki ördek uçarı avları yapmaya çalışacağım ama buna da zaman olmayacağı da şimdiden belli. Bu ve buna benzer nedenlerle aranızda av görüntüleri ile olamayacağımda aşikar. O nedenle 2-3 sene sizlerin görüntüleri ile kendimizi avutacağım. Son 3 dişiye çektiğim aresin yavrularının satışı için belki dişi sahiplerine yardımcı olmaya çalışırım ama bunada zamanım olacağını pek sanmıyorum. Kendime 2 köpek ayırma nedenimde malum hastalık var ava gidemesemde gözümün önünde olmaları bile bana stres attıracağına inandığım içindir. İnşallah ülkemize çok daha kaliteli kanları sunan arkadaşlarımız olur ve camiamıza yardımcı olmaya devam ederler.
yucelmert
05.Kasım.2013, 19:16
hayırlısı olsun ibo, nerede ne işle meşgulsun bizleri bi bilgilendir dostum, bi adresini yaz, uğrayalım yanına...
Allah utandırmasın, hayırlı işler, müşteriler versin, selamlar...
gsahiner
06.Kasım.2013, 05:58
hayırlısı olsun be abi av her zaman olur öncelik aş çoluk çocuk yuva avı herzaman yaparsın inşallah allahın izniyle
Yıldıray İNCE
06.Kasım.2013, 08:46
Hayırlısı olsun İbrahim kardeşim Allah gönlüne göre versin ............
Hayırlısı diyelim komutanın yeni işlerinizde bol kazançlar dilerim.
ibrahim uysal
06.Kasım.2013, 09:50
Hayırlısı olsun paşam...
ibrahim ozel
06.Kasım.2013, 17:55
hayırlısı olsun ibo, nerede ne işle meşgulsun bizleri bi bilgilendir dostum, bi adresini yaz, uğrayalım yanına...
Allah utandırmasın, hayırlı işler, müşteriler versin, selamlar...
Bursa karacabey yücelim market aldım.
Tüm dostlara teşekürler...
ismail aksu
06.Kasım.2013, 18:51
senin canın saolsun komutanım hakkında hayırlısı ne ise inşallah o olusun senin bilgi ve tecrübelerine minnettarız selamlar komutanım
ibrahim ozel
07.Kasım.2013, 08:22
senin canın saolsun komutanım hakkında hayırlısı ne ise inşallah o olusun senin bilgi ve tecrübelerine minnettarız selamlar komutanım
Eyvallah paşam her zaman sorunlarınızda yardımcı olurum.
Burak SEZER
07.Kasım.2013, 11:45
Yaw tam emekli oldun bu işin üzerine düşeceksin derken nereden çıktı şimdi bu komutanım..
Neyse önce rızık tabiki..
Allah gönlüne göre versin abicim..
ibrahim ozel
07.Kasım.2013, 16:52
Yaw tam emekli oldun bu işin üzerine düşeceksin derken nereden çıktı şimdi bu komutanım..
Neyse önce rızık tabiki..
Allah gönlüne göre versin abicim..
Sağol varol gardaşım benim napalım böylesi daha iyi gibi sanki ama ares bende yine bide o salak kurtlu zzar var işde ördekde toplayıcı :D
Osman KARATEPE
08.Kasım.2013, 05:59
Hayırlı olsun abim allah bin bereket varsin boşver av hep olur önce iş...
ibrahim abi.. İşte böyle.. malesef çocuklar büyüyüpte masraflar arttı mı insan tam emekliliğin keyfini çıkarayım derken kendisini başka işlerin başında buluyor. Allah gönlüne göre versin.. Ama şurası da bir gerçek köpek üretim - yetiştirme işi çok meşakkatli ve yorucu ve talepte oldukça azaldı.. bence doğru zaman da bırakmışssın. bu yeniden başlamayacağın anlamına da gelmez tabiii. selam ve saygılar..
ibrahim ozel
09.Kasım.2013, 15:55
ibrahim abi.. İşte böyle.. malesef çocuklar büyüyüpte masraflar arttı mı insan tam emekliliğin keyfini çıkarayım derken kendisini başka işlerin başında buluyor. Allah gönlüne göre versin.. Ama şurası da bir gerçek köpek üretim - yetiştirme işi çok meşakkatli ve yorucu ve talepte oldukça azaldı.. bence doğru zaman da bırakmışssın. bu yeniden başlamayacağın anlamına da gelmez tabiii. selam ve saygılar..
Yok paşam dönmem bir daha son 1 dişi var doğurmak üzere sonrasında oda yolcu, iyi dileklerin için teşekürler...
zafer atasoy
11.Kasım.2013, 10:21
yeni işinde başarılar dilerim abi allah utandırmasın
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 13:39
ibo sana ulaşamıyorum bi ara beni ok
Burhan KESKİN
11.Kasım.2013, 13:46
ibo sana ulaşamıyorum bi ara beni ok
Komutanın yeni tel numarası 0 900 900 0016 Karacabey :D :D :D :D :D :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.