Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden Merhaba Dostlarım..(Akşehirli)
Değerli dostlar uzun bir süredir foruma giremiyordum. Nedeni Hem hanımın hem benim tayinimiz çıktı.. Kira ödemeyelim ev alalım dedik. Allah nasip etti. Bir ev sahibi olduk. Ama saymakla bitiremeyeceğim bir iş yükü ile karşılaştım. 15 Eylülde teslim edecek müteahhit bizi 30 ekime kadar oyaladı.. evi teslim alıdık derken iskan belgesi-dask-elektrik-su abonelikleri-telefon internet-yeni evimize uymayan perdeler-yeni ev yeni eşya diyen hanım -Köpeğim Efe'ye yer tedariği-temizlik- mutfak dolabı-cam balkon v.s derken göçmüş bulunuyorum. Tüm dostlardan da özür dilerim. Ta Konyaya gelen Oktay ve Burhan abilerimi de arayıp buraya uğrayın diyemedim. Oktay ustaama verdiğim sözü de unutmuş değilim.. Ama inanın . aydır babamlarda kalıyorum. Benim kız da okula başladı... yani ağustos-kasım dönemi tam bir felaketti.. saygılarımla herkese. Bu arada Eşya alımında İnegçölden Ersin Kasap kardeşimi aradım. Sağolsun yardımcı oldu.. Ama Eşya almaya hanımla gidersen 100. mağazada anca beğenir. Ersin kardeşimden de özür dilerim yoğunluk başımı döndürdü.. yeni sezonda keyifli paylaşımlar dilerim..
ibrahim uysal
06.Kasım.2013, 10:31
Yeni evinizde güle güle oturun kardeşim...Hayatta herzaman oluyor bazı aksilikler...Önemli olan bunları olgunlukla ve sakinlikle karşılayabilmek...İyi dileklerin için teşekkür eder,tekrardan iyi forumlar dilerim... :)
gsahiner
06.Kasım.2013, 10:42
Yeni yuvanız hayırlara vesile olur inşallah naci abi olur bunlar geçer gider hepsi. Canınızı sıkmayın inşallah fırsat buldukça daha sık görüşürüz. Tekrardan hoşgeldin...
Yıldıray İNCE
06.Kasım.2013, 12:15
Yeni evinizde güle güle oturun Naci kardeşim tekrardan hoş geldin.............
Burhan KESKİN
06.Kasım.2013, 14:17
Naci hoş geldin kardeşim keyifli sohbetler ve paylaşımlar dilerim
ibrahim ozel
06.Kasım.2013, 18:37
Naci hoş geldin gardaşım valla evin hayırlı olsun sorunlar bitip aramıza dönmene çok sevindim av durumları noldu sende benim gibimisin yoksa.
ismail aksu
06.Kasım.2013, 18:43
hayırlı olsun ALLAH herkese nasip etsin inşl.slmlar
Tüm dostlara temennileri için teşekkür ederim..
Naci hoş geldin gardaşım valla evin hayırlı olsun sorunlar bitip aramıza dönmene çok sevindim av durumları noldu sende benim gibimisin yoksa.
komutanım aslına bakarsan sezonu geçen hafta açtım.. kısnetimzde iyiydi. bu sene bu bölgede bol miktarda tavşan var.. keklik sadece ava yasak yerlere konuşlanmış.. selamlar
Onur ÇELİKOĞLU
07.Kasım.2013, 07:20
Naci abi seni tekrardan aramızda görmek çok güzel, hoş geldin abi :)
Naci abi seni tekrardan aramızda görmek çok güzel, hoş geldin abi :)
sağol kardeşim.. yeni sezon inşallah hepimize hayırlı olur..
Osman KARATEPE
08.Kasım.2013, 07:39
Naci tekrar hoşgeldin aramıza allah kolaylık versin işini gücünü hayırlısıyla bitir evin hayırlı olsun tez zamanda borcundan kurtasın allahım inşallah...
yucelmert
08.Kasım.2013, 17:57
hoş geldin naci, yazdıklarını okurken inan ben bile yoruldum :D
hayırlı uğurlu olur inşallah güle güle otur kardeşim,
diyarbakırdan selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.