PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alpaslan ARANMAZ 2013-2014 Av Sezonu Bıldırcın Avlarım.

Alpaslan ARANMAZ
10.Kasım.2013, 22:47
www.youtube.com/watch?v=5fBIp2gKOxA (http://www.youtube.com/watch?v=5fBIp2gKOxA#ws)

ibrahim ozel
11.Kasım.2013, 00:18
Paşam aramıza hoş geldin harika bir paylaşım yapmışsın 30 dk zevkle izledim. Kendini tanıtırmısın yaşın evlilik durumun evlatların beslediğin köpek cinsin hangi avları seversin herkes yazılı görsün isterim kal sağlıcakla

ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 04:34
Alpaslan bey öncelikle hoşgeldiniz...Harika bir videoyla,muhteşem bir giriş... ;D ;D ;D
Avlarınız daim olsun,rastgele...

gsahiner
11.Kasım.2013, 05:37
Maşallah Alpaslan bey çok güzel bir video emeğinize sağlık gerçekten güzel olmuş tebrikler rastgele... Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar...

mehmet.
11.Kasım.2013, 07:05
Alpaslan bey öncelikle hoşgeldiniz...
Avlarınız daim olsun,rastgele... ;D ;D ;D

Onur ÇELİKOĞLU
11.Kasım.2013, 07:11
Alpaslan bey öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Paylaştığınız video çok hoşum gitti, zevkle izledim.
Varsa başka videolar da bekliyoruz..
Bu arada kendinizi tanıtan bir konu paylaşırsanız çok iyi olur sizi tanımamız açısında.
Daim olsun , Rastgele...

Yıldıray İNCE
11.Kasım.2013, 08:15
Alpaslan bey öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Paylaştığınız video çok hoşum gitti, zevkle izledim.
Varsa başka videolar da bekliyoruz..
Bu arada kendinizi tanıtan bir konu paylaşırsanız çok iyi olur sizi tanımamız açısında.
Daim olsun , Rastgele...

Alpaslan ARANMAZ
11.Kasım.2013, 08:58
Yorum yapan tüm arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ederim videomu beğenmenize sevindim daha bir çok av videom var montajladıkca ve youtube ye yükledikce paylaşacağım.
Arkadaşlar aslen Adana ili Kozan ilçesindenim ancak ailemin ikametgahı Antalya ili Manavat ilçesidir Manavgat sanayisinde Kurtuluş Yapı Pvc Aliminyum adında işyerimiz mevcut Babam ve Kardeşlerim burayı çalıştırmaktadır ancak ben Memurum şu an doğu anadolu bölgesinde görev yapmaktayım. Evliyim ellerinizden öper bir kızım var birde bebek bekliyorum. İki köpek besliyorum Deutsch Kurzhaarr Ice ve Deutsch Drahthaar Asena tekrar hepinize teşekkür ederim paylaşımlarım inşallah devam edecek.

Onur ÇELİKOĞLU
11.Kasım.2013, 09:03
Alpaslan abi tekrardan sitemize hoş geldiniz.. Keyifli paylaşımlar diliyorum, videolarınızı en kısa zamanda bekliyoruz Avkolik ailesi olarak :)
Tam bir almancısınız anlaşılan. :) Almanlarla avlanmak ayrı bir zevk.. Ayrıca onlarında resimlerini bekliyoruz..

Alpaslan ARANMAZ
11.Kasım.2013, 12:09
Teşekkür ederim Onur Bey inşallah paylaşımlarım devam edecek bende aranıza katılmaktan çok mutluyum.Sizinde söylediğiniz gibi alman ırkları ile avlanmak bir ayrıcalık daha önce başka ırk köpeklerle de avlandım ancak alman ırkları benim için av köpekleri içinde çok farklı bir yere sahip tatbiki yapılan avlara göre köpek seçmek çok önemli.

Burhan KESKİN
11.Kasım.2013, 20:43
Alparslan bey aramıza hoş geldiniz Paylaştıkça videolarınızdan feyz alacağımız kesin keyifli paylaşımlar dileğiyle..

Alpaslan ARANMAZ
11.Kasım.2013, 20:50
Burhan bey hoş bulduk çok teşekkür ederim. Video mu beğendiğinize sevindim. Video çok fırsat buldukça montajladıkca paylaşacağım.

Mustafa ÇİL
13.Kasım.2013, 05:57
Alparslan bey aramıza hoş geldiniz Paylaştıkça videolarınızdan feyz alacağımız kesin keyifli paylaşımlar dileğiyle..

Alpaslan ARANMAZ
13.Kasım.2013, 17:07
Mustafa bey çok teşekkür ederim.