Orijinalini görmek için tıklayınız : sus DİYOLAR susuyorum BAZEN canıma TAK ediyor ( m.çil )
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 13:56
Site yöneticisi dostlar sevgili üye gardaşşlarım...Bazen o kadar çok konuyu yazıyorum ve siliyorum sizlerle paylaşmıyorumki,,tek sebeb aman dostlar arasına nifak girmesin kimse kimseyle atışıp tutuşmasın,dostluklara zeval gelmesin diye sadece susuyorum bilgilerinize...Ste yönetiminden rica edeceğim,okadar çok konuyu eski yeni gündeme getireceğimki bu defada ya kilitleyecekler veya üst üstde msj atacaklar aman kimse kırılmasın darılmasın diye....Bu seteden çok fazla uzak kalmadım kurdum yönetim sectim her bölgeden bir dostumuza yöneticilik verdiğim yılları bilirim.Uzak kaldığım zamanlarda bile sadece ziyaretçi olarak girdim durdum.
Neyse konuyu uzatmayacağım ,eyerki ste yönetimindeki dostlar açacağım konuları kilitlemeyip kaldırmayacaklarsa konuları teker teker açmaya başlayacağım
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 13:57
ste yönetimi üç aşağı beş yukarı telimi bilmektedir cep ten aranırsam memnun olucam
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 14:06
Forum kuralları içerisinde olduktan sonra kimse konuya dokunmayacaktır...Forum kuralları da belli Karaoğlan..:)
gsahiner
11.Kasım.2013, 14:12
Tek sebeb aman dostlar arasına nifak girmesin kimse kimseyle atışıp tutuşmasın,dostluklara zeval gelmesin diye sadece susuyorum bilgilerinize...
Abi bu lafın çok doğru bir laf eskilerle kimseyi üzüp kırmanın veya mazileri yeniden gündeme getirip yaraları deşmenin kimseye faydası yok iyi veya kötü eski eskide kalsın geçmiş bırak geçsin gitsin... Sen bizim büyüğümüz üstadımız ve saygı duyduğumuz sevdiğimiz bir büyüğümüzsün boşver eskiyi be usta önümüze bakalım yolumuza bakalım güzel sohbet edelim sen bizi engin bilgilerinle donat biz sana sonsuz teşekkür edelim. Eskiye rağbet olaydı bit pazarına nur yağardı ne eski eskisi gibi nede eskiler eskisi gibi şimdi herşey başka sen başka o başka site başka insanlar başka hayat başka o yüzden sen yine şen şakrak ol bizde yine hep saygı duyalım olmazmı....
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 14:25
agam beni bilirsin ste kurallarınıda gayet iyi bilirim eski konularıma baktım gerekli gereksiz çok klit yiyen konum olmuş,bu nedir yahu,,,bakıyorum eski konularda avcı dostlara aramda çizgi çekmedim dye,dün yalananlar bu gün emekleri hiçe sayar olmuş,her hafta avdayım muhteşem kareler çekiyorum ama birileri rahatsız olucak dye klavyemede resimlerimede kendi kendime ambargo uyguluyorum,bu ste avcıların olsun öylede kalsın dye ben geri çekildikçe birileri kendini,üretiğcide yapıyor yetiştiricide yapıyor,,bu kadar da izin veremem kendimden feragat edemem abi..hakkımda her şeyi demelerine rağmen karalama kampanyalarına rağmen susutum durdum,ama bundan sonra kimse kusura bakmasın yazarım çizerim gerekirse eleştiririm.Avcılık paylaşımcılık ve muhabbet ortamı güzel olan bir yaşam tarzıdır.Fakat burada stede portalda farklı konuşuyor insanlar ,özel msj lar ile bambaşka oluyor insanlar,özellikle telde daha bir başka oluyolar.Ya kimse kusura bakmasın,bu ste av paylaşım yeridir,Kadınlar hamamı değil,,kimin kiminle ne derdi varsa telden görüşerek veya yakınsa yanına giderek ,meselesini halletsin okadar...
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 14:29
Çil'im eskileri boşver...Önümüze bakalım...Sen at fotolarını gardaş...O kadar... ;)
gsahiner
11.Kasım.2013, 14:30
Ustam şu konuya bir açıklık getirelim daha sonra yine konuşalım eski konuların kilit yemiş olabilir.
Bu senden kaynaklı değil benden kaynaklı şimdi yönetimi devraldığımdan beri yaklaşık 500 konuyu kilitledim kaldırdım. Sebebi şudur;
Hiç Yorum almayan konuları kaldırdım.
6 aydan daha eski yorum almayan konularıda yeniden portala gelmesin birisinin bu konuda bir sıkıntısını daha önce konuşulanlarla çözülmüyorsa eğer yeni konu açsın maksadıyla 6 ay ve daha eski konuları kilitledim bütün başlıklarda böyle. Dahada çalışmalarım fırsat buldukça sürüyor. Lütfen bunu kişisel algılama çok tanışmıyoruz ama Halil abi olayın detayını biliyor o yüzden sana karşı kasti yapılmış bir şey yok... Bunu bilesin...
Yeni konularıda istediğin gibi açabilirsin abi no problem eskiyi boşver :)
Burhan KESKİN
11.Kasım.2013, 14:34
bu site ava gönül vermiş bizlerin üyelerin kimse unutmasın.. sahibi bizler avcılarız.. başkası olamaz..... gerisi hikayedir sen at resimleri usta gözümüz gönlümüz açılsın... ;)
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 14:35
yok abi içi dışı bir insanlar olacak millet,sana başka bana başka konuşmayacaklar,sanki bu stede memleket yönetiyoruz beya,av bu beya avvv,balon gibi patlamaya başlşayacak bak millet sana ben dyeyim,gecen lerde 2 konu açtım o birine dyo luzumsuz sözler biri diğerine diyor luzumsuz sözler,face desen ayrı bir havada ,,bi bakın yahu etrafınıza bi bakın kimler samimi kmler değil,,kaplıca bizim burda çok ama bir tane kadınlar hamamı var.gültekin can gardaşım,can dostum,bak eski veya yeni konu benim konum ben isdersem konu kilitlenir,portala gelecek elbet nye gelmeyecek,sebeb neki portaldan kalkacak,senle benim veya yönetimle kişisel sorunum yok aslada olamaz,uygulamada sorun var,,,burhan faceden bakarsın resimlere
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 14:39
Canım ciğerim...Öncesi ayrı,bundan sonrası ayrı,farkındasın heralde... :) Bundan sonra Avkolik&avcınınyeri.net çok ama çok farklı olacak...İnsanların,avcıların girmek,muhabbetlere katılmak için can atacağı bir yer...Sosyal medya değil,can ciğer olacak...Artık burası üyeleriyle,yönetimiyle tam bir bütün olacak...Biraderin ve can dostlar yönetimde... ;)
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 15:16
yöneticiye ulaşamazsam sorun var demektir,ben stde yöneticilikten nye ayrılmıştım agam
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 15:18
yöneticiye ulaşamazsam sorun var demektir,ben stde yöneticilikten nye ayrılmıştım agam
Hangisine ulaşamadın..İbrahim ev taşıyor bugün...Ben de seni arıyorum telin meşgul 15dk'dir yavrum... :)
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 15:22
abi stede görevli olduğu halde sadece renk veya reklam için girenler varsa anla işte
gsahiner
11.Kasım.2013, 15:23
Hangisine ulaşamadın..İbrahim ev taşıyor bugün...Ben de seni arıyorum telin meşgul 15dk'dir yavrum... :)
ustadla biz bi konu tartışıyorduk kuru fasulye soğanlamı yenir soğansızmı yenir diye o yüzden meşguldü abi :)
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 15:30
ustadla biz bi konu tartışıyorduk kuru fasulye soğanlamı yenir soğansızmı yenir diye o yüzden meşguldü abi :)
:) :) :):) :) :) :) :) :)
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 15:36
abi stede görevli olduğu halde sadece renk veya reklam için girenler varsa anla işte
Öyle birşey olmaz,olmayacak Karaoğlan...Yöneticiler;sitenin işleyişi,düzeniyle ve üyelerin rahat,kendilerini ailesiyleymiş gibi hissetmesi için buradalar...
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 15:39
son kez susuyorum agam
ibrahim uysal
11.Kasım.2013, 15:40
son kez susuyorum agam
Öpüyorum cnm seni... :P
ismail aksu
11.Kasım.2013, 17:03
Mustafa abim seni sewiyoruz bilgi ve tecrübelerine çok ihtiyacimiz var boşversen güneş balçikla sivanmaz selamlar sağlicakla güzel hoş sohbetli formlara abim rastgele
Burhan KESKİN
11.Kasım.2013, 19:54
yok abi içi dışı bir insanlar olacak millet,sana başka bana başka konuşmayacaklar,sanki bu stede memleket yönetiyoruz beya,av bu beya avvv,balon gibi patlamaya başlşayacak bak millet sana ben dyeyim,gecen lerde 2 konu açtım o birine dyo luzumsuz sözler biri diğerine diyor luzumsuz sözler,face desen ayrı bir havada ,,bi bakın yahu etrafınıza bi bakın kimler samimi kmler değil,,kaplıca bizim burda çok ama bir tane kadınlar hamamı var.gültekin can gardaşım,can dostum,bak eski veya yeni konu benim konum ben isdersem konu kilitlenir,portala gelecek elbet nye gelmeyecek,sebeb neki portaldan kalkacak,senle benim veya yönetimle kişisel sorunum yok aslada olamaz,uygulamada sorun var,,,burhan faceden bakarsın resimlere
Olmaz ben burada görmek istiyorum avcılar burada orada değil orası podyum sahası ağzı olan dili olan yazıyo çiziyo hava basıyor orası bozar avcıları.... avcıların tek buluştuğu asıl yer burası .. hadi bak ben yaşça senden büyüküm ama ustalığına saygı duyuyorum fazla söze gerek.... Şu tavşan çulluk avlarından at bakem göreyim daha fazla konuşturma beni ;)
Mustafa ÇİL
11.Kasım.2013, 20:50
burhannnn ben orda yayınlamaya devam edeyim ok
Burhan KESKİN
11.Kasım.2013, 21:14
burhannnn ben orda yayınlamaya devam edeyim ok
Neyse senin şartallerin atık anlaşılan sana iyi bir kaplıca tedavisi iyi gelir :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Kasım.2013, 05:49
ula noluyor orda ben bi bok anlamadım....haberim yokta neyi kaçırdım ben millet dellenmiş gene
Bu işlerden anlamam ama hakikaten on numara bir site... bu site sayesinde avla ve avcılıkla ilgili bilmediğimiz bir çok şeyleri öğrendik en önemlisi yeni dostlar edindik.. bence bazen susmak,izlemek gerektiğinde müdahil olmak en iyisi. :)
ibrahim uysal
12.Kasım.2013, 05:54
ula noluyor orda ben bi bok anlamadım....haberim yokta neyi kaçırdım ben millet dellenmiş gene
Birşey yok ustam...Dellenennin yeri Bakırköy,burası değil...Dellenme değil de bazı sitemler...Arasıra olacak ama "Söz gümüşse,sükut altındır" demişler...Bunu bilerek yazılacak,yazılacak olanlar...Sıkıntı yok... :)
Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:10
komutan sen bişey kaçırmazsınnnn bree,,su kenarında saz başındasın gece gündüz biraz topraklara dönn :)))
agam bak çil resmi atıverdim,hani vuraaacccaaakkktın yaa :))))
hemşerim ayhan , susmak herzaman eşek yerine konmak da değildir ama gene sustuk du bakalım her zamanki gibi seyretmek en güzeli olucak,ama bu defa film kısa sürecek inşallah :))
ibrahim uysal
12.Kasım.2013, 06:16
En güzel sen vuruyorsun Karaoğlan... :D :D :D
Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:19
vururummmm bunu en iyi sen bilirsin agammm :)))))) çilli kınalı farkk etmez vallahi bilirsin bazen palaz a denk geliyoruz ama yapacak bişey yok acemi köpeğimiz ferma verdimi babam kalksa vururum :))))
imported_avkolik
12.Kasım.2013, 06:23
Allah Allah noluyoz birader, resimleri atacan mı atmayacan mı karar ver...Eskisi yenisi yok konu kilitlenmesi gerekiyormuş ki kilitlenmiş. At şu resimlerini, aç şu konularını şimdi bende bu konuya basacam kilidi ona göre bak ;)
gsahiner
12.Kasım.2013, 06:25
ooo Ali abi gelmiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:30
ali olum çık devreden be git reklam larınla falan uğraş ALLAH ALLAH :))))) ATMIYORUM
imported_avkolik
12.Kasım.2013, 06:37
Ulaşamadığında diğerine ulaş diye tek bir yönetici yok, diğer arkadaşlarda var. Bak gördüğüm kadarı ile şu an en yetkilisinden Gültekin kardeşim sana cevap vermeye çalışıyor.Ulaşmışsın işte :)
Sadıç bunları boşver...Şu ana kadar gelmiş geçmiş her görev alan istisnasız en az benim kadar bu siteyi benimsemiştir, sahiplenmiştir.Buna adım gibi eminim.Tabiki verdiği emeğin karşılığı olarak birşeyler bekleyecektir insanlar, normaldir buda... Bu tür konuşmaların bizi bir yere götürmeyeceğine inanıyorum. Dediğin gibi paylaşımlarını görelim, av konularını görelim üstadım...
ali olum çık devreden be git reklam larınla falan uğraş ALLAH ALLAH))) ATMIYORUM
Hayır ben uyarayımda sonra demedin deme ;)
ibrahim uysal
12.Kasım.2013, 06:39
Seve seve atacaksın fotoları Çil...Sen bizi seviyorsun gardaş.... :D :D :D :D
Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:42
atacam yavaş yavaş,,ali olum git uyu yav sen işden çıkmadınmı len olum gittt,
ibrahim uysal
12.Kasım.2013, 06:45
http://1sosyalmedya.com/wp-content/uploads/2013/03/oglum-bak-git.jpg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:47
http://1sosyalmedya.com/wp-content/uploads/2013/03/oglum-bak-git.jpg
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
YANİİİİİİ İLLA elimize kürek mi alakkk
gsahiner
12.Kasım.2013, 06:48
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
komutan sen bişey kaçırmazsınnnn bree,,su kenarında saz başındasın gece gündüz biraz topraklara dönn :)))
hemşerim ayhan , susmak herzaman eşek yerine konmak da değildir ama gene sustuk du bakalım her zamanki gibi seyretmek en güzeli olucak,ama bu defa film kısa sürecek inşallah :))
Usta siz tecrübelisiniz bu işlerde her şeyin üstesinden gelirsiniz evvel Allah ;)
Oktay AKÇAKMAK
12.Kasım.2013, 08:49
valla anlamadım yawwww...kim kimin tavuğuna kışt demiş....neyse boşveeeerrrrr...ördek geliyor butarafa saklanmak lazım...hiişşşşşttt ses yok
gsahiner
12.Kasım.2013, 08:51
valla anlamadım yawwww...kim kimin tavuğuna kışt demiş....neyse boşveeeerrrrr...ördek geliyor butarafa saklanmak lazım...hiişşşşşttt ses yok
:D :D :D :D usta sen gelcenmi bu tarafa ördeğe bak benide çağır kesin gelcem :)
Burhan KESKİN
12.Kasım.2013, 08:52
Birisi Ördekmi dedi :-*
gsahiner
12.Kasım.2013, 08:53
Birisi Ördekmi dedi :-*
Aynen usta ördek dedik geliyon mu :)
Burhan KESKİN
12.Kasım.2013, 09:02
Aynen usta ördek dedik geliyon mu :)
Tüfeğim hazır geliyorum ama olim Oktay komutan vurdurmaz bize önüne gelene sıkıyor adam :D :D :D :D :D :D
gsahiner
12.Kasım.2013, 09:25
Ötede avlanırız bizde :D :D :D
Osman KARATEPE
12.Kasım.2013, 10:46
Ustam sen aç konularını kimse kırılmaz , kendi içinde nifak olmayan adam dostu arasına nifak sokmaz zaten merak etme ;)
gsahiner
12.Kasım.2013, 10:57
Ustam sen aç konularını kimse kırılmaz , kendi içinde nifak olmayan adam dostu arasına nifak sokmaz zaten merak etme ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D aynen osman abime katılıyorum insanın önce içi temiz olacak...
Mustafa ÇİL
13.Kasım.2013, 05:58
devam devammm inşallah
Niyazi UYANIK
14.Kasım.2013, 16:18
cil bu hafta gelıyonmu bız gene ordayız
Mustafa ÇİL
15.Kasım.2013, 09:52
gelcem gelcem kelim şöyle bi dağ keyfi ve köde çay yapak da içek tavşan kavurması canım çekti be kelim :))
Burhan KESKİN
15.Kasım.2013, 11:18
gelcem gelcem kelim şöyle bi dağ keyfi ve köde çay yapak da içek tavşan kavurması canım çekti be kelim :))
usta hani çulluğa gidiyorduk bu hafta Simava :)
ibrahim ozel
15.Kasım.2013, 15:57
Arkadaşlar kuvvetten onayım gelmişti ilk 2 gün gemlikde kaldım ilişiğimi kestim sonraki gün ankaraya belgeleri elden götürdüm aynı gün karacabeye döndüm bugün hanımın gemlik devlet hastanesinden ilişik kesme işlemlerini bitirip evrakları deftardarlığa teslim ettim ve burdayım ama ne yoğunluktu bunları yazarken bile inanın her tarafım ağrıyor, çil çil altınım sen benim ayda yılda 3-4 gün burda olmayışıma denk gelmişsin paşam neyse birazdan derttleşiriz. Gemlikdeki telefon ve interneti bu arada nakil yaptırdım kısmetse yarın gece evdede internet olacak. Şimdilik kalın sağlıcakla...
Burhan KESKİN
15.Kasım.2013, 17:18
Komutan hoş geldin sefa getirdin.. bunları yazarken 220 km hız yapıyordun herhalde :D :D :D :D işlerini hallettiğine sevindim artık buradan başka bir yere kımıldamazsın herhalde tam hanım köylü oldun yani :)
ismail aksu
15.Kasım.2013, 18:14
Masallah bune hiz komutanim
gsahiner
16.Kasım.2013, 05:50
hayırlı olsun komutanım ev düzeni herşeyden önce gelir...
ibrahim ozel
16.Kasım.2013, 09:12
Komutan hoş geldin sefa getirdin.. bunları yazarken 220 km hız yapıyordun herhalde :D :D :D :D işlerini hallettiğine sevindim artık buradan başka bir yere kımıldamazsın herhalde tam hanım köylü oldun yani :)
Aynen abi artıkın avrat köylüyük :D :D
Mustafa ÇİL
19.Kasım.2013, 06:09
valla bana kalırsa brakacaksın yöneticiliği ibocum,nye biliyomusun ,yönetici adam köpek satmasın dediler ben bile kurduğum steden uzak kalmayı tercih ettim,,sebeblerden biri buydu ve senlede buraya geldiğinde ali ekber eşliğinde uzun ca konuşmuştuk bunları,ben pointer sattığımda bana bişey demeden yönetici arkadaşlar sıkıntıya giriyo ise dedim kendi kendime,kendi kurduğum steden ve yöneticilikden uzak durmayı kendime felsefe edindim,burası avcıların stesi artık ne benim nede yönetici olan kardeşlerimizin,yönetici veya modaratör demek anlamlarını iyice okuyup beyne kazıyarak yapmak demek.belki yanlış anlayacaksın bu yazılanları ama en azından benim yanar döner kişilikli birisi olmadığımı gayet belkide en çok sen bilmekdesin...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.