PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zolanın marifeti ( m.çil )

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 05:53
http://k1311.hizliresim.com/1h/d/uggd6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ibrahim uysal
12.Kasım.2013, 05:58
Karaydı zaten,güneşten iyice kapkara olmuş bizim Çil... :) Zolanın burnundan öperim Çil...Çil çile tüfek sıkar mı biraderim yahu... :D :D :D

Rastgele Karaoğlan,daha ne cevherler var sende,paylaş bakalım...Gözümüz,gönlümüz açılsın... 8)

12.Kasım.2013, 06:01
Avınız daim. dostluğunuz baki köpeğnizin ferması bol olsun usta rasgeleyin...paylaşım için teşekkürler

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:03
teşekkürler dostum

Yıldıray İNCE
12.Kasım.2013, 06:12
Eline sağlık Mustafa kardeşim Rastgele.......

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:13
sağolasın üstadım ,limitleri aşmadık :)))

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:14
Vay be ustama bak işte budur ben bu çilin hastasıyım arkadaş kınalının yeri ayrı ama bende çilin yeri bir ayrıdır :) çil avını herzaman çok ama çok farklı yaklaşmışımdır. Bu yüzden bu avada hasta oldum ustam rastegele :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:17
gültekin merada çil bulamayan köpeklerin önüne geciyorum ve dyorumki sahibinizi üzmeyin,verin bana bir ferma,sıksınlar bana ,ama tek atış hakları var yoksaaaaaaa

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:19
gültekin merada çil bulamayan köpeklerin önüne geciyorum ve dyorumki sahibinizi üzmeyin,verin bana bir ferma,sıksınlar bana ,ama tek atış hakları var yoksaaaaaaa

:) helal usta sana köpek dediğinde sahibinin sözünü dinleyecek benim köyümde ve etrafında çok fazla çil olurdu şimdilerde azaldı üzülüyorum. Çil avını çok seviyorum çil bana ayrı dokunuyor usta ;)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:21
bir gün de senle çıkalım şu çil avına ,köpekleri zorlayan ,arkasında gezdirdikçe gezdiren bir av,kınalı avına doyum olmaz,ama çil de köpeğin neyi varsa çıkar ortaya,bende üzülüyorum ama eskiden yıllarca ülke genelinde yasaktı ozamanlar bile bu kadar yoktu,ama şimdi daha iyi bir popilasyon var,genede güzel olur beeee heycan verir adama

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:31
bir gün de senle çıkalım şu çil avına ,köpekleri zorlayan ,arkasında gezdirdikçe gezdiren bir av,kınalı avına doyum olmaz,ama çil de köpeğin neyi varsa çıkar ortaya,bende üzülüyorum ama eskiden yıllarca ülke genelinde yasaktı ozamanlar bile bu kadar yoktu,ama şimdi daha iyi bir popilasyon var,genede güzel olur beeee heycan verir adama

Aynen öyle ustam inşallah allah nasip ederse çıkalım bir meralara kıvrıla kıvrıla çillerin üstüne basalım bi yoklama çekelim onlara sayalım kaç erkek kaç dişi :) eskilerde bizim köyün kırmızı topraklı tepelerine çıkarken eteklere nede güzel yatarlardı elleyen yoktu şimdilerde bozlardan çıkmaz oldular e mecburen bizde onların yanına ziyarete gider olduk :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:33
ELİNDE ÇİÇEKLE GİT VALLAHİ KABUL ETMİYOLAR :)))) pardon büyük harf tuşu

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:35
ELİNDE ÇİÇEKLE GİT VALLAHİ KABUL ETMİYOLAR :)))) pardon büyük harf tuşu

:D :D :D :D :D yulaf demetiyle gitsem ederler mi usta :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:36
valla olmuyor eskiden susucıvık derlerdi,şimdi genemi sen çil gıcık dyolar sen genede çiçekle git :))) cıvık kim gıcık kim görsünler

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:38
valla olmuyor eskiden susucıvık derlerdi,şimdi genemi sen çil gıcık dyolar sen genede çiçekle git :))) cıvık kim gıcık kim görsünler

:D :D :D :D :D :D bakalım usta ben onları bir şekilde bulurum bilirler beni :) :) :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:39
bulduğun an benden slm et :)))

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:39
bulduğun an benden slm et :)))

baş üstüne abi :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:43
alk slm dycen paşam :)))))

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:46
alk slm dycen paşam :)))))

onuda deriz abi :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:48
ciddiyim bak sen nerde ikamet ediyosun gültekin bir gün geleyim inş. da beraber çıkalım ben çil vurayım olmadı sen bana vurursun :)))))

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:49
ciddiyim bak sen nerde ikamet ediyosun gültekin bir gün geleyim inş. da beraber çıkalım ben çil vurayım olmadı sen bana vurursun :)))))

hahaha ustama bak yaw :) ben ankaradayım abi :) her yere gelirim yeterki çil olsun ama bu yıl ankarada serbest çil :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:50
varya nasıl okudum önceisen demişsin angaradayım ( ben anladım arkandayım ) tamam gelecem inş. :))))))

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 06:51
ama yan yana gezecez arkalı önlü değil :)))))))

gsahiner
12.Kasım.2013, 06:59
ama yan yana gezecez arkalı önlü değil :)))))))

haha tamam usta gel başım üstüne ama yan yana :) :)

Onur ÇELİKOĞLU
12.Kasım.2013, 07:48
Rastgele abi daim olsun

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 08:49
sağolasın paşam

Burhan KESKİN
12.Kasım.2013, 08:51
Bu Zola'da neyin nesi yaw nerden çıktı bu mavi boncuk filan... Şimdi içim kıpır kıpır oldu :)

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 08:55
çirkin ördek yavrusu masalını bilirmisin burhan :))))) o yavru bu yavru işte :)))

Burhan KESKİN
12.Kasım.2013, 08:59
çirkin ördek yavrusu masalını bilirmisin burhan :))))) o yavru bu yavru işte :)))

İyi bilirim usta ama ona benzemiyor bu köpek çok çirkin bişey anlat bana bunu :D :D :D :D :D

Mustafa ÇİL
12.Kasım.2013, 10:42
la gardaşım dyosun ya bilirim dye işte o yavru, :)))))) kuyruğu yamuh cenesi bozuk zayıffffff mı zayıf ama merada performans 100 numara

Burhan KESKİN
12.Kasım.2013, 13:12
la gardaşım dyosun ya bilirim dye işte o yavru, :)))))) kuyruğu yamuh cenesi bozuk zayıffffff mı zayıf ama merada performans 100 numara

Bakacaz görecez Milly'nin yanında gerçi oda tesçil markalı ama ;) bir de zola'nın performansını görem:)

Mustafa ÇİL
13.Kasım.2013, 05:56
ozaman bi kınalı çil yapak,tesçil markalar birbirine kafa tutsun

13.Kasım.2013, 10:48
ozaman bi kınalı çil yapak,tesçil markalar birbirine kafa tutsun

Mustafa toprağım buralarda Burhan abinin köpeğinin üstüne köpek tanımam 5 mize birden av yaptırıyor gerçi oda senden gelmiş..inşallah muhteşem ikili olurlar.. belki bizde faydalanırız ;)

Mustafa ÇİL
13.Kasım.2013, 12:32
Mustafa toprağım buralarda Burhan abinin köpeğinin üstüne köpek tanımam 5 mize birden av yaptırıyor gerçi oda senden gelmiş..inşallah muhteşem ikili olurlar.. belki bizde faydalanırız ;)

bileğimi büken benden olsun sorun yok tek tahammülsüzlüğüm alman ırkları :)))))))

Burhan KESKİN
13.Kasım.2013, 12:38
bileğimi büken benden olsun sorun yok tek tahammülsüzlüğüm alman ırkları :)))))))

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D La Ayhan usta bizden karıştırma başkalarıyla Alman malman tınlamam Öperim ben ustanın elini :)

Oktay AKÇAKMAK
13.Kasım.2013, 13:40
merak etmeyin benim almanım hepinizi toptan öper ....tek gıcık olduğum marka şu ingiliz atları.....ha ha hayyyyyyy

gsahiner
13.Kasım.2013, 13:41
merak etmeyin benim almanım hepinizi toptan öper ....tek gıcık olduğum marka şu ingiliz atları.....ha ha hayyyyyyy

hahayt komutanım dal olarak farklılar bence ikiside olacak avcıda her avı yapmak için