Orijinalini görmek için tıklayınız : TEK KUŞLA AÇTIK SEZONU (V.ALTINDAĞ)
veyselll
14.Kasım.2013, 18:17
dün yani çarşamba günü, evimde oturmus kitap okuyorum. saat 13,30. genç ve bi o kadarda ava meraklı arkadaşım abdurrahman aradı. abi gidelimmi. yerler beton gibi, çalı yapragı dökmemiş. e hadi dedik gidelim. ilk girdiğimiz ormanda bişey cıkmadı derken biz tam tarlanın kenarına cıktık baktık benim judi yok. tıkıldak sesi de yok. nerde bu derken cılız bi beeper sesi duyduk. başladık koşmaya. kem koşuyorum, hemde kendi kendime küfür ediyorum. ferma boşsa vurdum seni diye. ben sese yaklasırken kus kalkıp 1 metre önüme kadar geldi. tam dönecekken yapıştırdım buna sıkıyı. ortalık tüy içinde kaldı. kuşun kanattan gerisi yok. köpek bile aportlamak istemedi. bizde bi video çekelimde siteye koyalım, dalga konusu olduk dedim. buyrun iyi seyirler
Video024 (http://www.youtube.com/watch?v=3cJXlha-aGY#)
NOT:TANIDIĞIM 2 TANE ESKİ TSK MENSUBU VAR AMA BEN HALA AVA KOTLA GİDİYORUM :D
Nefes nefese kalmışsınız. Sıcağı sıcağına çekim ne güzel. Sanki araziden canlı yayın. Tebrikler, görüntüler için teşekkürler...
veyselll
14.Kasım.2013, 18:49
teşekkür ederim oğuz abi. senden öğrendik aslında avın içinden anlatımları.
Yıldıray İNCE
15.Kasım.2013, 04:01
Veysel kardeşim eline emeğine sağlık..............
ibrahim uysal
15.Kasım.2013, 04:44
"hemde kendi kendime küfür ediyorum. ferma boşsa vurdum seni diye"... :D :D :D :D :D :D :D Boşa değilmiş bak... ;D ;D ;D Çulluğu patlatmışsın Veysel,ama ilk çulluk,ilk heyecan olacak,napacaksın... ;) Hayırlı olsun,devamına rastgele kardeşim... :)
gsahiner
15.Kasım.2013, 05:39
"hemde kendi kendime küfür ediyorum. ferma boşsa vurdum seni diye"... :D :D :D :D :D :D :D Boşa değilmiş bak... ;D ;D ;D Çulluğu patlatmışsın Veysel,ama ilk çulluk,ilk heyecan olacak,napacaksın... ;) Hayırlı olsun,devamına rastgele kardeşim... :)
aynen katılıyorum halil abiye sonunda şeytanı düzledin bu sene :)
Osman KARATEPE
15.Kasım.2013, 05:58
Adam heyecandan konuşamıyo bile sevinçten dili tutulacak yelveyi patlatmış umrunda değil :D :D Veysel'imm doğum günü hediyendi o ben gönderdim ;)
Onur ÇELİKOĞLU
15.Kasım.2013, 07:06
Tebrikler abi , devamı daim olsun :)
samet bereket
15.Kasım.2013, 08:29
Gözlerime inanamıyorum sonunda veysel ve çulluk yanyana geçen hafta benim kaçırdığım çulluk bu veysel sana kadar gelmiş demekki ben 6 numara saçma atınca denk getiremediydim sana kısmetmiş. Daim ve bereketli olsun kardeşim rasgele...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.