Orijinalini görmek için tıklayınız : DÜN SABAH DERE KENARINDA SALAK Bİ ALMANLA GEZİNDİK :) (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
18.Kasım.2013, 11:45
Bu alman itleri suda gerçekden çok iyiler. Dün sabah biraz yürüyüş yapalım dedim. Aldım benim saygıda kusur etmeyen avda sürekli arkamdan gelip hiç önüme geçmeyen kurtlu zaarı başladık yürümeye. 28 gr 7 numara fişekleri pozeme koydum yola devam. İt hep arkamda ben duruyom oda duruyor ben eğiliyom o salak yatıyor. Ördek avı için böyle bi it arasam bulamazdım vallahi :D :D Dere kenarlarında dönüş yerlerine bakarken 3 tıkır ördek fırlayı verdi. 2 bam bam işlem tamam otomatik olsa 3 de bendeydi dedim ama gerekde yoktu zaten. Burda dereler tarla sulamasında kullanılan büyük otluk olmuş yanlarında ağaç dolmuş geniş kalenetlerdir. Diklemesine 300 mt bir varlar. Bir diğerine geçeyim dedim başladım yürümeye. Bir davşin fırlayıverdi atamadım bile otlara bir girişi var gülmekden öldüm. Elimdeki salak almanla takip edemeyeceğimden hiç uğraşmadım bile. :D :D Diğer dereye geçmemle 1 tıkır ördek daha havalanmaz mı? Bam oda torbada. Fişekler süratli fişek olunca tıkırları havada paraşüt yapıyor hava iyi gramaj arttırmaya gerek yok. Yeter bu kadar hadi kızım it gidelim dönelim dedim azıcık sevdim. Nede olsa tek tek alıp geliyor sudan ördekleri. Bıldırcın kalktı tarladan bam oda torbada dedim kendi kendime büyük konuşmuşum. Bıldırcını çiğnemeden yuttu bizim alman :D :D Hiç kızmadım bu almanlarda olağan yapmayanı az zaten. O nedenle almanları her ava götürüşümde karnını doyurur götürür garantiye alırım ördekleri :D :D Ama bıldırcını tokda olsa benim alman helga mideye gönderdi :D :D Tam arabaya yaklaştım 5 tıkır ördeğim havalanmaz mı? 2 si bana göre sola kaydı bam bam 2 side torbada. Helga al gel kızım ama yeme gari bunları ben yiyeceğim :D :D Ördeğe bişi yapmıyor olduğunu bildiğimden içim rahat yaktım cıgaramı 2 dk içinde her ikisinide sudan aldı geldi benim alaman fıstık :D :D Eve geldim temizledim hanıma gerekli talimatları verdim etler bugün dinlensin yarın ördekli mantıya devam dedim :D :D Bu gece resim eklerim konuya. Kalın sağlıcakla...
http://r1311.hizliresim.com/1h/l/unry1.jpg
http://r1311.hizliresim.com/1h/l/unryc.jpg
http://l1311.hizliresim.com/1h/l/unt42.jpg
Burhan KESKİN
18.Kasım.2013, 12:08
ula salaksa niye alman alıyon o zaman oktay bçv kızdıracan şimdi :D :D :D rasgele daim olsun... :)
ibrahim ozel
18.Kasım.2013, 12:11
ula salaksa niye alman alıyon o zaman oktay bçv kızdıracan şimdi :D :D :D rasgele daim olsun... :)
Abi köpek dedim ya çok saygılı hiç önüme geçmiyor böylelikle benden önde gidip ördekleri uçurmuyor benimde arayıp bulamayacağım özellikde uyuz bi alman bu :D :D su aportuda harika olunca yemede yanında yat bu salak almanların :D :D
ibrahim uysal
18.Kasım.2013, 12:15
Rastgele paşam rastgele...O kurzhaar kendine salak dediğini duyarsa,bir dahaki avda seni ısırır ona göre... :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
18.Kasım.2013, 12:30
Mantının resimi yüklendi :D :D
Yıldıray İNCE
18.Kasım.2013, 12:41
İbrahim kardeşim eline emeğine sağlık son resim beni bitirdi be :) Rastgele........
gsahiner
18.Kasım.2013, 13:34
Abi ellerine sağlık güzel bir parlama avı olmuş daim olsun inşallah köpekde tam ördeklik desene :)
Onur ÇELİKOĞLU
18.Kasım.2013, 14:14
İbrahim abi mantı süper görünüyor :) Daim olsun Rastgele abi
veli ayhan
18.Kasım.2013, 14:51
abi salak malak benımde olsa keske bi kopek. c.ertesi kanat kırıgı kınalımın arkasından maraton kostum ama nafile. aport yapacak it yokki.. eline sağlık güzel av yapmıssın..
ismail aksu
18.Kasım.2013, 16:24
abi süper av olmuş ben bir kerik için vallahi 500 tl harcıyoz anca :D :D :D
ibrahim ozel
18.Kasım.2013, 16:50
abi salak malak benımde olsa keske bi kopek. c.ertesi kanat kırıgı kınalımın arkasından maraton kostum ama nafile. aport yapacak it yokki.. eline sağlık güzel av yapmıssın..
Paşam bu köpek sadece su aportu yapıyor :D :D
Sağolun dostlar tam aradığım salaklıkda bir alman bu :D :D
samet bereket
19.Kasım.2013, 18:51
Maşallah komutan avın bereketli ve daim olsun bizim dere kenarlarınada bakmak lazım iyi aklıma geldi köpek işini yapmış rasgele..
Oktay AKÇAKMAK
19.Kasım.2013, 19:19
hay alman gadar daş düşsün başına başcavuşşşş...o gene en azından sudan getirmiş maçan yiyorsa o gırık itlerinde gotureydinde goreydin ebeninkini...bak bakalımayagı suya deyince nasıl u donuşu yapıyor...olumune alman uleyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnn
Osman KARATEPE
20.Kasım.2013, 07:13
Şu mantının tarifini versene abi ;) güzel av yapmışsın maşallah salak ama işini yapmış sen ona bak :)
Oktay AKÇAKMAK
20.Kasım.2013, 08:40
suya girmeyen itin ben taaaa....
gsahiner
20.Kasım.2013, 08:43
Ustam burada bir fransız barak var pointere benziyor kara batakların peşine suya dalıp gidiyor nasıl bir it anlayamadım almanlar gidiyormu bu şekilde ???
ibrahim ozel
20.Kasım.2013, 10:25
Çok alınmış beeeee :D :D :D :D
Ferması olmayan ayağın dibinde dolaşan ben itin taaaaaaaa :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
20.Kasım.2013, 15:32
ha ha hayyyy...ula bitmez bu kan davası
ibrahim ozel
22.Kasım.2013, 17:26
Öle deme yav sizden kız aldık bende var sende bizden kız aldın sende var. Araya devlet büyükleri girdi akraba olduk kara kızıma iyi bak :D :D Ben bu salağa pardon dişi almana iyi bakıyom :D :D
veyselll
22.Kasım.2013, 20:32
abi çoban köpeğide var sizin ekipte ?? :D :D :D :D :D
macit abinin surat ifadesi hala aklımda. '' ibrahim coban köpeği dedi la bu benim köpeğe'' :D :D :D
ibrahim ozel
22.Kasım.2013, 20:48
abi çoban köpeğide var sizin ekipte ?? :D :D :D :D :D
macit abinin surat ifadesi hala aklımda. '' ibrahim coban köpeği dedi la bu benim köpeğe'' :D :D :D
Reis di galiba o alman iti evet yav ne güldük Macit abi aresin 11 aylık halini görünce sat bu reisi diye tasmasıyla kapıma atmıştı :D :D
veyselll
22.Kasım.2013, 21:19
Reis di galiba o alman iti evet yav ne güldük Macit abi aresin 11 aylık halini görünce sat bu reisi diye tasmasıyla kapıma atmıştı :D :D
Abı demekkı bu alman ıtlerı, sahın arabası gıbı. Yaktıgını odemıyo ama herkes kullanıyo
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.