PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : avkıf kütahya pointer ilk genel kurulunu yaptı ( m.çil )

Mustafa ÇİL
19.Kasım.2013, 07:31
genç avcılar ile yola devamm

http://r1311.hizliresim.com/1h/m/uplgv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://o1311.hizliresim.com/1h/m/uplhb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

30 kasımda buluşmak dileği ile kütahya pointer ırkı geliştirme derneği saygılar sunar

genç olmak heycan la oluyo be

ibrahim uysal
19.Kasım.2013, 07:43
Camiaya hayırlı olsun... ;D ;D ;D

gsahiner
19.Kasım.2013, 07:49
Camiaya hayırlı olsun gençler herzaman iyidir üstad taze kan anlamına gelir :) ;)

Burhan KESKİN
19.Kasım.2013, 08:52
Usta hayırlı olsun Allah utandırmasın..

Yıldıray İNCE
19.Kasım.2013, 09:01
Camiaya hayırlı olsun... ;D ;D ;D

Mustafa ÇİL
19.Kasım.2013, 09:06
her yere lazım genc kan,taze kan,nerde bir köhnelik varsa idareceilerin miladının dolması da bu köhneliğe başlıca sebeblerden dir.Taze tazedir beee ya

Burhan KESKİN
19.Kasım.2013, 09:10
her yere lazım genc kan,taze kan,nerde bir köhnelik varsa idareceilerin miladının dolması da bu köhneliğe başlıca sebeblerden dir.Taze tazedir beee ya

Usta sen kendin tazesin beaa daha yolun yarısını yeni geçtin 40 dan sonra seyret :D :D :D :D :D :D :D :D

ismail aksu
19.Kasım.2013, 09:30
yolunuz açık olsun selamlar abim

veyselll
19.Kasım.2013, 15:45
ıste budur yaw. Ben artık, ava gıttıgım kopeklerı ensesı kalın ava gıtse kopegın nasıl kokuya gırdıgını bılmeyecek, kopegın boyuna posuna bakarak degerlendıren jurıler vede oyle bı dernek ıstemıyorum. Av camıasına hayırlı ugurlu olsun

samet bereket
19.Kasım.2013, 18:29
Usta hayırlı olsun Allah utandırmasın..

Mustafa ÇİL
20.Kasım.2013, 05:45
güzel dilek ve temennilerinizden dolayı teşekkürler dostlar.ilçemde 2 adet dernek kurmam istendi, 1 pointer derneği 2 çok amaçlı av ve iş köpekleri derneği,her iki dernekde federasyon kurucu dernekleri arasında olmasını rica edeceğim,benim sayfama girpde başlıkları yani gecmiş başlıkları konuları incelerseniz yıllar önce bu konuya işaret ettiğimi greceksiniz,avcı arkadaşların konuya bakış açılarını greceksiniz,federasyon tüzüğünü okuduktan sonra 2 dernek içinde karar alacağım,eyerkiiiii federasyon tüzüğünde av cami,asını parasal olarak ikiye bükecek şeyler varsa diğerlerinden farkı olmayacaksa önce mücadelemi vereceğim,eyerki mücadelem sonuçsuz kalırsaa,dernekleri fes edeceğim,bu da böyle biline

Osman KARATEPE
20.Kasım.2013, 07:08
Hayırlı olsun birlik ve beraberlik içinde başarılara imza atacağınızdan şüphem yok...

20.Kasım.2013, 10:54
Hayırlı olsun toprağım.. Toprağım bu av kıf ne işe yarar buraya sadece pınter av köpeklerimi kayıt olur bunun dışında başka ırklar kayıt olurmu? bu konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim.. iyi formlar

Mustafa ÇİL
21.Kasım.2013, 11:39
teşekkürler dostlar, av köpeği ırk federasyonu hemşerim ; sadece pointer değil elbetde tüm av köpekleri

ibrahim ozel
21.Kasım.2013, 17:45
Hayırlı olsun paşam. Bu bir dernek olarak başlıyor sanırım. İnşallah başarılarınızı duyar övünürüz.

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2013, 06:25
ibrahim bizimki elbetde dernek,,ve dernekler bir araya gelerek federasyon oluşturur,ve federasyon kurucu derneklerden biri olmak çok güzel çünki söz hakkın bulunacak,ve açık konuşayım,el kaldır el indir derneği olmaya nyetim yok,av camiasının maddi manevi değerlerini kendimce dile getrmek ve korumak için orada bulunacağım,inşallah daha güzel günler olucaktır.

ibrahim ozel
22.Kasım.2013, 17:21
ibrahim bizimki elbetde dernek,,ve dernekler bir araya gelerek federasyon oluşturur,ve federasyon kurucu derneklerden biri olmak çok güzel çünki söz hakkın bulunacak,ve açık konuşayım,el kaldır el indir derneği olmaya nyetim yok,av camiasının maddi manevi değerlerini kendimce dile getrmek ve korumak için orada bulunacağım,inşallah daha güzel günler olucaktır.

Hadi inşallah paşam...

Mustafa ÇİL
06.Aralık.2013, 09:06
ve malum federasyonumuzu resmi olarak kurduk dostlar

06.Aralık.2013, 09:42
Mustafa bey hayırlı olsun başarılarınızın devamını dileriz sakaryadada kurulur i.nş

Niyazi UYANIK
06.Aralık.2013, 17:55
hayırlı olsunda bu federesyon ne ıse yarıycak bılgılendırsen dıyom yanı

Mustafa ÇİL
09.Aralık.2013, 06:37
Mustafa bey hayırlı olsun başarılarınızın devamını dileriz sakaryadada kurulur i.nş

hayırlı olsunda bu federesyon ne ıse yarıycak bılgılendırsen dıyom yanı

kelim seni ayrıca bilgilendireceğim

Mesut BÜLBÜL
09.Aralık.2013, 22:03
arkadaşlar fotoraflayında bizlerde bakaılm herkese hayırlı olsun başarılar diyorum